0 oy
1,230 göst.
Diğer kategorisinde (1,789 puan) tarafından

Kızlar sabah test yaptım günüm geçiyordu normalde de düzensiz oluyor o yüzden tarihi net hatırlamıyorum ne kadar geçtiğini bilmiyorum içime dert oldu test yaptım ilk 20 30 saniye bekledim bişey çıkmadı testi çöpe attım az önce lavaboya gittim baktım ki silik bir çizgi olmuş kaç dk sonra böyle oldu bilmiyorum ama eğer pozitif olsa hemen çıkardı dimi sonradan çift çizgi olması bişey ifade etmiyordur inşallah :((

image

26 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bence bidaha yap 5 dk.bekle en fazla 10 dk dan sonra cikan cizgi geçersiz bekleyince cigzi oluyo benim cokkkk oldu boyle hamilelik olmuyo
(1,789 puan) tarafından
Yaptım canım bekledim ama çıkmadı beş dk boyunca tek cizgiydi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Gebelik var bunda. Olmazsa o çizgi saatler geçse bile cikmaz.

Nasıl korundunuz bizde önlem alalım tirsiyorum ya
(1,789 puan) tarafından
Eşim korunuyordu :(
tarafından
Geri çekilme ise birşey demiyorum canım ya
Kaçıncı çocuk
(1,789 puan) tarafından
Yok canım geri çekilmeyi bile asla cesaret edip denemedim prezervatif kullandı ve aşırı derecede hassastım ben ama işte nasıl oldu anlamadım daha varmı yokmu belli değil gerçi
tarafından
O zaman yoktur ya..onlada oluyorsa yuh derim
0 oy
tarafından
Canim bende de öyleydi hamileyim zannettim kizim daha 1 yaşında cunku hemen kan verdim negatif hamile değildim zaten adet oldum bide 5 dk sonra zaten cikan sonucu dikkate almayin diyor yaptin mi ikinci testi ?
(1,789 puan) tarafından
Yaptım 1saat geçti hala negatif insaallh doğrudur bende yeni doğum yaptım ve daha düşünmüyorum büyük çöküş olur benim için
tarafından
o zaman yoktur canim seni cok anliyorum iki gun once ayni seyi ben yasadim baya tedirgin olmuştum çünkü daha cok küçük bebeklerimiz
0 oy
(2,589 puan) tarafından
Benimde aynısı oldu canım ha hemile misin diye sorarsan kucagımda bir yasında oglum var Allah gönlüne göre versin 
0 oy
(4,756 puan) tarafından
Canım silik çizgi poziitf demek oluyor test ilk 5 dk içinde çift çizgi olursa pozitif 
(1,789 puan) tarafından
Bu beş altı saat sonra çıktı canım bı daha yaptım bir saattir negatif
(4,756 puan) tarafından
O zaman test sorunlu olabilir eğer baya zaman geçtiyse böyleyse yoktur zaman geçtikçe çizgiler koyulaşor
0 oy
(270 puan) tarafından
Pozitif test benimde ilkinde saatler sonra çıkmış.
(1,789 puan) tarafından
Yine yaptım ama bir saattir negatif

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 978 göst.
5 Eylül 2019 Aile & Aşk kategorisinde Annesinin Aşkı ❤ (86 puan) tarafından soruldu
+6 oy
31 cevap 4,880 göst.
0 oy
3 cevap 128 göst.
19 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Hasret23243 (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 320 göst.
18 Ağustos 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Tombikana (638 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,087 soru

24,164,252 cevap

335,516 kullanıcı

...