0 oy
162 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Rahatsızlığın var bı nevi korona belitilwri var ,bide başıma keskin ağrı gurip cikiyo devamlı klmiyo korona olup bu şekil baş ağrısı yaşayan varmı

2 Cevaplar

0 oy
tarafından

Bende suan hastayim sabah burun tıkanikligiyla basladı şimdi burnum tikali ve eklemlerim hafif ağriyo ateşim var sirkeli su yapiyorum hamileyim insAllah korona değilimdir Rabbim yardımcımız olsun:'(

(15,129 puan) tarafından
Canım sirke kullanma ılık su sadece sirke ateşi içeri atıyor o daha kötü Rabbim şifa versin
tarafından
Oyy birktim yapmiyom çok sağol:(
tarafından
Amin insalh saol canim ben hamile dggolim en azından ilaç icebilifim insah Allah yardımcımız olsun ,evet sirke kullanma
-Reklam-
0 oy
(747 puan) tarafından
Canom ben gecirdjm korona benimde ilk burun akintisi aniden ve sirt agrisindan geberdim 3 gun sonrada koku kaybettim ama bu yeni mutasyonlu olan grip sekilde seyir ediomhs 
(747 puan) tarafından
Canim sen covidsin git test yaptir evde senden baska yasayan varmi onlara bulastirma bari caresine bakilsin
tarafından
Bu gün eşimle gidecektik şehir dışına çıktı iki güne veya yarına gelecek pek iyi değilim gidecek biri olsa gidicem kızım oksuruyo bide
(747 puan) tarafından
Canim kizina gecer allah yardimcin olsun benim iki kizimda atlatti hastanede yattilar ikiside zor surecti allahim yasatmasin insallah degilsindir ne diyeyim cocugun yaninda bari maske tak mecbur bakcan kmsen yokmus ama maskeyle dolas bari evde bebegine gecmesin gecmediyse
tarafından
Saolasin Allah razı olsun
(747 puan) tarafından
Rica cnaim allah yardimcin olsun insallah

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 285 göst.
14 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 609 göst.
0 oy
2 cevap 318 göst.
7 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Melo B. (147 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 590 göst.
17 Aralık 2021 Kültür-Sanat kategorisinde Reyyy (306 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,753 soru

24,115,417 cevap

333,208 kullanıcı

...