0 oy
250 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,054 puan) tarafından

Herkezin kilo almışsın gibi karlarından bıktım ya yok esin daha guz3l gibisinden ıyide iki cocuk ben doğurdum akşama kadar evdeyim hep ben ilgileniyorum yıpranan benolcam omu olcak :'(

15 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ulan be annem ve kaynanm da hep zayıfsin kilo al diyorlar gidip intihar edecm
(1,054 puan) tarafından
Kac kilosun kiz
tarafından
59 60 civarı
(1,054 puan) tarafından
Çok da değil yani boş ver alınca da aldın diyolar
-Reklam-
0 oy
(2,474 puan) tarafından
Ya şu kadınlara yapılan bu iğrenç baskı ne zaman bitecek? Herkesin kusursuz fiziği mi olmak zorunda
(1,054 puan) tarafından
Önce diziyim guzeldikilo alınca herkez diyo ağlıcam artik
0 oy
tarafından
Bende kilo alamıyorum. Millet zayifsin diyip duruyor. Yani millet hiç bir zaman memnun.oaz o yüzden boşver duyma
(1,054 puan) tarafından
Zayıf deyince mutlu ol kiz
0 oy
tarafından
Bende aldım kilo çocuk doğurup kilo almak kadar doğal bisey yok söyleyenlere  etliyim butluyum mutluyum asabimi bozmayın sizide yerim de ben öyle diyom
tarafından
Ay canm ya allah seni ne yapmasın çok iyi diyosun :)))))
0 oy
(3,521 puan) tarafından
Aman boşver takma kafana bende çok kilo aldım ama çocuk doğurduk herkesin vücudu bir değil 
0 oy
tarafından
Nasıl mutluysan öyle yaşarım herkes 0 beden olmak zorunda değil kime ne benim kaç kilo olduğumdan 
0 oy
tarafından
Beni gören git kilo al diyor  ben alamıyorum  ben napim  dr bile  kilon çok  düşük  diyor ah ah zor insanlari memnun etmek  46 kiloyum  bir oğlum var  bide  12 haftalık  hanileyim 
0 oy
tarafından

Çok şükür yok öyle bir sorunum kg gayet iyi 

(1,054 puan) tarafından
Bende çok değil 165 boy 70 kilom ama söyleyen soyleyene
0 oy
tarafından
Bana kimse demiyor ama yinede üzülüyorum tabiki kendimi biliyorum cunku:(
0 oy
(8,579 puan) tarafından
Hayr kimse demiyor ama ben rahatsz oluyorm göbüşümden
0 oy
(843 puan) tarafından
2 çocuk vermişsin eskisi gibi nasıl Olcan her bünye bir mi onu diyenler kim kadınlar mı bende hamileyim banada şiştin diyor bayanlar eşim bişey demiyor çok güzelsin diyor kadınij kadına ettiği hakareti kimse etmiyor bu devirde sağlıklı ol da kilo dediğin nedir hırs yapıp verirsin 
0 oy
tarafından
Sen o dangalaklara bakma. Bende kilo aldim vücudum degisti diye üzülüyorum ama kendim icin uzuluyorum baskasi ne der diye degil. Kendim aynaya bakinca mutsuz oluyorum
0 oy
tarafından
Pislik kaynanam da sürekli ay kiz gamze sen çok kilo almışsın böyle kalacan bence diyip diyip sinirimi bozuyor:( 36 haftalık hamileyim 60 kilodan 72 kiloya çıktım kızlar psikolojim çok bozuldu:((((
tarafından
Bi de ilk gebeliğim ne bileyim yani
0 oy
tarafından
Kendime özgüvenim tam sadece bakımı unuttuğum için kızıyorum kendime kilomu takmıyorum çünkü istersem azim ile verebilirim 
0 oy
tarafından
Emin ol her kadın böyle psikolojik baskılara maruz kalıyor banada zayıfsn rüzgar esse uçarsin azıcık kilo al diyorlar bende alamıyorum 

İlgili sorular

+3 oy
21 cevap 824 göst.
0 oy
30 cevap 1,123 göst.
30 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Bahar_6565 (154 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 816 göst.
28 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Heidi nin koylusu (3,553 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 1,124 göst.
15 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Nrgz (829 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,454 soru

24,085,927 cevap

331,468 kullanıcı

...