0 oy
307 göst.
Diğer kategorisinde (1,169 puan) tarafından

Ebrar diş çıkarıyor gece uyku zaten yok da. En son 6. Ayında takmıştım bu önlüğü o zamanlar çok salyalıydı. Sonra diş çıkarırken hiç salyası olmamıştı. Şimdi hangi dişi çıkarıyor ki böyle kıyafetini bile ıslatıyor salyaları acaba :unsure:  Sizinkiler de böyle miydi?

image

6 Cevaplar

0 oy
(2,585 puan) tarafından
Oyyy maşallah Allah nazardan saklasın ❤️❤️❤️❤️❤️
(1,169 puan) tarafından
Amin kuzum sağolasın
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım kızlarımız aynı ayda bildiğim kadarıyla benim kızım alt iki yan dişi çıkarıyor 3 gündür cok huysuz ve salyali o da biri patlamak üzere şişmiş morarmış hatta diğeri daha yeni şişmiş
(1,169 puan) tarafından
Evet sanırım öyle. Ya ben hangisini çıkarıyoe artık bilemiyorum çok ard arda çıktı altta solda azı dişi köpek dişi falan çıktı şuan sağa dokununca ağlıyor herhalde alttaki köpek dişi çıkıyor
tarafından
Allah kolaylaştırsin canim biz 16 ocak doğumluyuz sizin ne zaman?
(1,169 puan) tarafından
Amin ecmain kuzum 4 ocak bizimkide
0 oy
(4,856 puan) tarafından
Kac aylık bizimde dislerden uykular haram oldu

Dis çıkarırken cok salyasi oluyor bende hep takıyorum önlük yoksa kıyafet sırılsıklam oluyor 
(1,169 puan) tarafından
15 aylık. Aynı valla sabaha kadar uyanıyor yada hiç uyumuyor. Benimki uzun süredir salya yoktu şimdi bidaha başladı
0 oy
(4,148 puan) tarafından
Kehribar kolye kullaniyorum canm.inanilmaz faydasi var kolyeyi cikarinca hemen akiyo. Suan 6 aylik.hiic islanmaz önu
(4,148 puan) tarafından
Hii bn ve akrabalarim ayni siteden aldik hepimizde cok cok memnunuz canm
(1,169 puan) tarafından
Anladım canım sitenin adı ne 2. Olursa ona alırım :D çok zor sürekli ıslak kıyafet mendil
(4,148 puan) tarafından
Aynn canm bn 3. Kizimda kesfettim az gec oldu yani :-) sofi maya ismi kuzum
(1,169 puan) tarafından
Timamdır sağolasın canım
(4,148 puan) tarafından
Rica ederim ♥️♥️
0 oy
tarafından
Kzım hep böyleydi kaynanam da dedi ben sana demedim mi hamileyken sakız çiğneme :D sebebi oymuş güüüyaaaa  maşallah canım çok tatli 
(1,169 puan) tarafından
Ya benimki de 6. 7. Ayına kadar salyalıydı sonra bidaha yoktu. Şimdi nerden çıktıysa
0 oy
tarafından
Maşallah Allah bağışlasın 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 1,360 göst.
8 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Esma elif (116 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 165 göst.
1 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Huniliprenses (12,022 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 64 göst.
0 oy
13 cevap 831 göst.
14 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Fatma şeyhan (178 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,086 soru

24,425,037 cevap

351,842 kullanıcı

...