0 oy
305 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Esim askerde  2 bucuk aydir kaynanamin yanındayım 1 haftadirda aşırı derecede sıkıldım  evimi ozledim eşimi özledim bu yuzdende durgunum sadece. Ben diyet yapıyorum kahvaltımı onlardan önce yapıyorum 4 gundurde canim kahvalri yapmak istemedi. Kaynanam surekli kahvalrini yap sütun olmaz kahvalti yap diyorum canim istemiyor diye anlamıyor 1 hafta öncede spor ayakkabılarımı kaynanmmakinaya atmış 3 saatte 80 derecede yıkamış ayakkabi paramparça olmuş. Uzuldum cunku orjinal nike di ama hic bir sey demedim olsun dedim. Bugünde sen ayakkabiya uzuldun ondan yemek yemiyon suratin asık diyo gitmiş ayakkabi almış siz olsaniz ne dersiniz. Demeyecek mi kızları anneme ayakkabısı yırtıldı diye ayakkabi aldırmış diye. Yemin ederim ağzımı açıkta bir sey demedim. Sadece anne bu programda niye attin dedim. 

Ben sadece evimi ve esimi özledim. Gemince is bulabilecek mi ne yapacağız diye düşünüyorum. Ayakkabıyı görünce cok zoruma gitti 

11 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Bence düşünüp ayakkabı alması bile çok güzel 
(699 puan) tarafından
Valla seni çok iyi anlıyorum ama ayakkabı almış düşünmüş gene. Üzülme sende yeni ayakkabı alırsın öyle düşün. O da bi daha atmaz eminim yani.

Eve gelince önce eşinle konuş. Evimi özledim de biraz kalıp geri gelcm de. Yada arkadaşın kardeşin ailenden birisi varsa onlardan biri kalsın yanında yani. Benimde eşim ara ara şehir dışında gidiyor ben kiz arkadaşlarmi yada görümcemi cagryrm. Maksat kaynanaya gitmemek için Cnku biz hiç iyi değiliz :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Belkide senin ayakkabı için üzüldüğünü sanıp seni mutlu etmek için almıştır 
0 oy
tarafından
Ayakkabı almasi gene hoş bir davranis. Ama sende surat asmanin sebebini soyle ki yanlış anlamasinlar.

Oyle anlaması çok normal
0 oy
tarafından

Ben çok severim ilgili kaynana. Bilmeden yanlışta yapsa baş tacıdır ilgili sevgi pitircigi kaynana . Bizde böyle no kaynana:D

tarafından
Benimkini gonderım sana hediyeler alır para verır:)
tarafından
Hediyeye paraya ihtiyacım yok ilgi sevgi bunlarla biçilmiyor malesef :)
tarafından
Hediyeye benimde ihtiyacım yok ama ilgilenip sevdıgını gosterır. İlgilenmese zaten bısey yapmaz demı? Cok sever misin ya o yuzden dedım canm
tarafından
Ilgilenmekten kastım ev içinde ki halleri tavırları sevimli konuşmaları parasal değil yani yanlış anladın.
tarafından
Anladım cnm benım kayınvalıdem cok tatlı sozludur, guldurur, bana yardım eder beraber yasıyoruz zaten
0 oy
(6,972 puan) tarafından
Bence sen bosuna aliniyorsun ne guzel dusunup almış niye zoruna gidiyor ki? Asil senin surat asman onun zoruna gitmeli, kadin dusunceni okuyamaz canim, acikca soyle ondan defil anne esimi evimi cok ozledim ondam, yanlis anlama lutfen diyebilirsin bence.
tarafından
Katılıyorum sana canm dogru soyluysn
0 oy
tarafından
Sonuçta düşünüp almış telepati yoluyla senin neye uzuldugunu bilemez ki anlat neden böyle olduğunu 
0 oy
(1,764 puan) tarafından
Kız sen ne diyon bizim yerimizde olsan naparsin acep ☺ düşünüp almış önemli olan dusunmesi vallaha kaynananın kıymetini bil kadın seni düşündüğünden kahvaltı yap diyor. Üzülme nedenini düşünmüş ayakkabı almış orjinal veya değil fark etmez bide bizimkiler gibi elinde olanı alıp bide ustune laf etseler napcan ben kaynanama geçen kırıldığı mi söyledim zoruma gitti dedim gittiyse gitti dedi torunu daha 47 günlük birdaha aramadı düşün benim kırıldığı mi önemsemedi bile
0 oy
(1,550 puan) tarafından
Bence iyiliğini düşünüp söylüyor ayakkabıyı da telafi etmeye çalışmış. Yani hata yapmış ama kasten değil anladığım kadarıyla. Başkası ne derse desin umursama sana iyi davranıyorsa kıymetini bil. Moralinin neden bozuk olduğunu da açıkla. Sizle alakası yok annecim diye açıklarsan anlayışlı olur bence 
0 oy
(1,851 puan) tarafından
Tatlım düşünmesi bile güzel benimki olsa valla bide üste çıkar. Sende anlat ona canım çok sıkıldı evimi kocamı özledim de belki bi çare bulur. Emin ol Onlar içinde çok zor senin yüzünü güldürmek için uğraşması,emanetsiniz bi yandan. 
0 oy
tarafından
O öyle anlamış ayakkabı almış hediye olarak. İnsanlar her zaman anlamıyo karşısındakini o yüzden en azından onların yanında biraz daha normal davranmaya çalış 
0 oy
tarafından
Kız düşünmüş ayakkabı almış helal olsun valla 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,467,115 soru

24,039,968 cevap

329,077 kullanıcı

...