0 oy
272 göst.
Diğer kategorisinde (1,644 puan) tarafından
Üç sene oldu evleneli değiştirmedim yarn degistrcem de cezası varmı bide ne götürmek gerekiyo giderken parayı flan nereye yatırıyoruz bilgisi olan varsa yazarmisiniz

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Üç senedir bekarlık soyadın mı yazıyor kız sen randevu al birde biyometrik foto çıkart gerisini orda yapıyorlar 
(1,644 puan) tarafından
Hiii 4. Ay hamile kalmıştım zor geçti zaten hiç biyere kimildayamadim smdide çocuğum çok yaramaz onunla zor ugrasiyorm vakit bulamadım ki gitmeye ya anca yarın gidicem bide bu parayı bankaya yatırıyoruz dmi snra problem çıkmasın oraya gidince almazlar belki
tarafından
Orada da havale yapılıyor diye biliyorum
(1,644 puan) tarafından
Ordakiler mi yardımcı oluyo
-Reklam-
0 oy
(349 puan) tarafından
Bankaya yatirip dekontu goturmen gerek diye biliyorum
(1,644 puan) tarafından
Eşim gtti yatrmaya bakalm inşallah olur
0 oy
(527 puan) tarafından
6 tane biyometrik çıkart. Halk bankasına git parayı yatir canım dekontunu al. Atma sakın onu. Randevunu al zaten gerisi kolay 5 dakika da halledşyorlar 
(1,644 puan) tarafından
Bı arkadaş da 4 tane cikartiyolar dedi
(527 puan) tarafından
Eğer öyle bir durum varsa 4 tane yeter siz de öyle çıkarın. Bir tane alıyorlar sonra işlerini halledince geri size veriyorlar omu da
(1,644 puan) tarafından
He evet bugün gittim hallettim canm sagol
(527 puan) tarafından
Hayırlı olsun ❣️
(1,644 puan) tarafından
Sağol teşekkür ederm
0 oy
(1,851 puan) tarafından
Netten bak araştır ona göre git madem bebeğin var git gel yapma
(71 puan) tarafından
Ziraat bankası atm den parayı yatırıp dekontu alıyorsun biyometrik fotoğraf 4 adet çaktırıyorsun fotoğrafçıya şöyle kimlik icin tane bide randevu alıyorsun geç çıkarmanın cezası yök kaybetmenin cezası var canim
(1,644 puan) tarafından
4126 tam ayrıntılı bişey yazmiyo ki ya

Fatos63 4 tane foto oluyo dimi 6 olması gerekmiyo yani bide ceza olmadığına şuan çok sevindim yaa
(71 puan) tarafından
1 tane tek alıyorlar en az 4 adet çekiliyor canım ondan
(1,644 puan) tarafından
He iyii 6 tane cektrsem işime yaramicak çünkü

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 530 göst.
11 Mart 2019 Aile & Aşk kategorisinde Özlem göksall (253 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 77 göst.
+2 oy
5 cevap 249 göst.
0 oy
1 cevap 152 göst.

Kategoriler

1,472,073 soru

24,106,696 cevap

332,731 kullanıcı

...