0 oy
291 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar eşimin is yerindeki arkadaşının bebeği süte alerjisi olduğundan devler buna her ay kutu kutu (içinde 4 paket aptamil mama 400 gram) 

Mama veriyormuş. Şuan bebeği 6 aylık olmuş onlara 2 numara geliyormus. 

Bizimde yalan yok durumumuz olmadigindan arkadaşı 1 kutu verdi kullanin egerr içerse devamını verelim dedi. Benim oğlum da içti bi güzel. Ama oğlumun süte alerjisi yok..

Gelişimi de iyi maşallah. Hiç bir sorunu sıkıntısı da yok çok şükür. 

İçiyor diye devamını da verdi eşimin arkadaşı. Sizce kullansam ilerde birsey olmaz demi? 

Kullananlar oldu mu çocuğunun süte alerjisi yokken.

17 kutu verdi. Her birinin içinde 4 ér paket var. O mama da her biri 400 gram 

image

9 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap

Soyle gostereyim birde. Son kullanma tarihıne 1 sene var daha

image

-Reklam-
+1 oy
tarafından
Aynı durum bende oldu gorumcrmin oğlu alerjisi vardı onada kutu kutu verdiler oda bans verdi kızım 7 aylıkken verdim hicbirseyde olmadı aynı mama sonuçta zararı olsa vermezler herhalde Kızık şuan 6 yaşına girecek maşallahı var güzelde kilo yapıyor herkes istedi gorumcrmden çocukları için oda verdi
0 oy
(2,474 puan) tarafından
Bana kalırsa verme. Yada ara ara ver çünkü bebeğinin alerjisi yok. Bu mamada süt ürünlerine dair hicbirsey yok. Yani bebeğinin alması gereken vitaminler yok 
tarafından
Bnmde bildiğim kadarıyla cnm o eksik vitaminleri tamamlayan şeylerlr varmış içinde görümcem öyle demişti onunda oğlu bu mamadan kullanıyordu
(2,474 puan) tarafından
O eksik vitamin tamamlanır doğrudur ama sütten falan alacağı vitamin yoktur ki tabi kullanmadım sadece fikir yürütüyorum
tarafından
Onlarida normal alır cnm süt yoğurt vs bence zararı yok onun bende kızıma kullandım çünkü
0 oy
tarafından
Bu mama da süt ve süt ürünleri ne dair hiç birşey yok bebeğin alerjisi yoksa ne eksik kalsın ki 
0 oy
(3,834 puan) tarafından
icerigini oku ya da bi saglik ocagina danis derim. bizde neocate vardi. onun icinde bu proteinlerin iyice parcalanmis hali var bebege alerji yapmayacak gibi diye biliyorum ben. alerjisi olupta boyle mama kullanan bebeklerin gelisimi iyi oluyor
0 oy
tarafından
Neocate var bizde dr tadı acıdır demişti emzirdigim için ben yemiyorum süt ve yumurta daha vermedim bu mamadan, bunun tadı nasıl acaba 
(1,466 puan) tarafından
Neocate alerji mamalarının en kötüsü diye biliyorum tat olarak canım biz evolvia rp kullanıyoruz o biraz daha iyi diğerlerine göre
tarafından
Ya daha paketi bile açmadım emzirdigim için raporlu oluyor demi bunlar
(1,466 puan) tarafından
Evet canım rapor çıkarıyor doktor öyle alıyosun normalde çok pahalı zaten
tarafından
Yok doktor bi tane verdi, hiç almadım kendim kullanmadım da mama yi canım
(1,466 puan) tarafından
Sütün yetiyosa kullanma canım belki emmeyi bırakana kadar da alerjisi geçerse hiç vermezsin çünkü büyük ihtimalle içmeyecektir
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Bence bir sıkıntı olmaz oğlumunda alerjili oda evolvia rp kullanıyor doktora sormuştum vitamini bu mamadan nasıl alacak diye karşılayacak yeterli vitamin var içerisinde demişti ve kilo alımıda iyi doktora sorabilirsiniz ama bişe olacağını düşünmüyorum 
0 oy
(1,737 puan) tarafından
Cnm cok verme derim surekli verme al ama arada ver cunku alejisi yoksa alerjik mama icmesi de sglik sorunlarina yol açabiliyormuş  bnm ogluma alerji dediler verdiler bu mamayi hic biseye alerjisi cikmadi cocugum bosu bosuna icti raporumuz devam ediyor ama almadim bir daha cunku dedigim gibi arastrdim okudum alerjisi olmayan bebislere cok da onerilmiyor sende araştırabilirsin 
0 oy
tarafından
Ver ne olcak canm gelişimi iyise

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 93 göst.
18 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Nagiş❤️ (15,132 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 112 göst.
25 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Elif222222 (65 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 188 göst.
20 Kasım 2021 Diğer kategorisinde prens-prenses-anne (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 148 göst.
25 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,242 soru

24,122,209 cevap

333,538 kullanıcı

...