0 oy
122 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
safra kesemde çamur çıktı doktor ameliyat zorunlu dedi ama çok üzgünüm çocuklarımı bırakmak istemiyorum onların yanımda olmadığı bir gece düşünemiyorum

6 Cevaplar

0 oy
(13,307 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım çok basit hemen olmazsan aylarca sürünürsün bir geceden birşey olmaz 
tarafından
çok hastayım karaciğerim tiroidlerim keşke ameliyat sonrası iyi olacağımı bilsem
(13,307 puan) tarafından
Allah şifa versin canım ne şikayet var ki
-Reklam-
0 oy
(2,319 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım ilk kez duydum taş duymuştum da çamuru duymadım. Ama ameliyatını ol sen iyi olmalısın ki çocukların da iyi olsun. Arkadaşım safra kesesi ameliyatı oldu ertesi gün eve geldi hemende toparlandı merak etme. 
0 oy
(3,799 puan) tarafından
Safra ameliyatı oldum 4 sene önce taş çıkmıştı bende de. 2 saat sürmüş bi gece kaldım ertesi gün taburcu oldum . 
0 oy
tarafından
Dünden beri hastanede yatıyorum bende çok korkuyordum oğlumu bırakıp kalmak istemiyordum  hastanede 14 aylık dünden beri annanesinde fazla düşünmemek lazım Allah sınıyor sanırım kafaya taktıkça 
0 oy
tarafından

Çok geçmiş olsun canım babannemde de çamurlaşma olmuş doktor safranı alıcaz yoksa bi gün acilden gelirsin farkedilmezse ölüme kadar gider demişti baya kiloluydu kendisi ona rağmen ameliyat çok güzel geçti safrasını aldılar 1 gece hastanede kaldı sonra taburcu oldu çok rahat su an agrısı sancısı kalmadı şükür sende korkma Allahım acil şifalar versin inşallah hemen iyi olursun <3

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 26 göst.
0 oy
7 cevap 219 göst.
14 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Emine S (18,770 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 346 göst.
0 oy
4 cevap 250 göst.
14 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Summer33 (1,307 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,571 soru

24,185,520 cevap

336,595 kullanıcı

...