0 oy
2,355 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,039 puan) tarafından
Deli olcam yaa dün kızımın doğum günüydü (aile içinde kutluyoruz sadece elti görümce ve ablam vardi) kızıma gelen hediyeleri eltimin 4 buçuk yaşındaki kızı topladı götürdü ve kimsenin gıkı çıkmadı doldurmuş bir poşetin içine bunlar benim kimseye vermem diyor anası 3-5 defa senin değil bırak dedi kaynanam da olsun şimdi götürsün sabah geri verirsin diyor giden hicbirseyin de geri geldiğini görmedim hep aynı şey oluyor bacak kadar çocuk ne derse o oluyor sinirden başım ağrıyor 2 gündür 

78 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Benim kızım yapsa o hareketi Kızarım elinden alır Sahibine verir, Ağlasın isterse kızım eve çıkartırım yesin kendini
(2,039 puan) tarafından
Zaten 1-2 defa izin vermezsen çocukta alışır başkasının hakkına saygı göstermeyi ama bunlar yıllardır böyle çocuğa gözünün üstünde kaşın var demiyorlar
-Reklam-
0 oy
tarafından

Kizim agliyor getirin hediyelerini de?

(2,039 puan) tarafından
Onlar daha farkında değil kuzum 1 ve 2 buçuk yaşındalar bide aynı apartmandayiz zaten
tarafından
Hmm o zamam sey de ben büyüyünce vercem kirarlar belki de ya git al bisey olmaz bak hatta vermekle iyi etmemissin onlar kizimin büyüyünce vercem de
(2,039 puan) tarafından
Ben vermedim kuzum topladı koydu bir poşete 2 saat elinden bırakmadı ee zorla alsam da ben kötü olurdum 4 yaşındaki çocukla dikleniyor diye
tarafından
Ya oyle de olmaz ki al bir şekilde
(2,039 puan) tarafından
Bir defa goturmesine izin verdiler hayatta daha vermez onları gizli de alsak gelip burda görünce yine alıp gider
(6,074 puan) tarafından
Hediyeler daha gelmedi mi
(2,039 puan) tarafından
Yok kuzum gelmez onlar geri beklemiyorum zaten
(6,074 puan) tarafından
Inanmiyorum ya gerçekten şuan sana yakın değilim ufak bi kıvılcım bekliyorum delirmek için vallaha çocuk fln dinlemem hepsinin ağzına tükürür alırım gelirim sana
Sende başlatma hatrına al o oyuncakları kim ne derse desin herkes haddini yerini bilsin
(2,039 puan) tarafından
Bende de sabrın son kırıntıları kaldı zaten ama öyle olmuyor işte kuzum iş bir herşey ortak öyle kafamıza göre hareket edebilsek keşke
0 oy
(4,098 puan) tarafından
Ayyy bende sinrlenrdimm valla 
(2,039 puan) tarafından
Sorma yaa uyuyamadım sinirden
(4,098 puan) tarafından
Geltin gotrmeyeblrdi ay ne rahat insanlar varrr
(2,039 puan) tarafından
Çok umrunda sanki onun kızı ağlamasın yeter böyle böyle tepemize çıkardılar çocuğu
0 oy
tarafından
Ay öyle bana gelen misafirlerde öyle, götürüyor çocuk geri gelmiyor oyuncaklar, çocuklarım valla ağlayıp duruyor iste kız senin çocuğunun hakkı
(2,039 puan) tarafından
Misafir olarak arada gelse neyse altli ustluyuz çocuğa lastik toka bile alsak kıyameti koparıyor benim yok diye
0 oy
tarafından
Sende tlfn et iste sinir olma senin sinir oldgunu kimse bilmiyo suanda
(2,039 puan) tarafından
Kız istesen ne olcak evden birşey çıkarmaz ki o çocuk ağlamaya başlayınca da zaten bırak ağlamasın sonra veririz diyorlar öyle kalıyor
tarafından
Vallahi onlar da ben mütevazi olamayacağım Canım ben alırım yani çocuk da olsa Alın Benim de 4,5 yaşında çocuğum var kesinlikle yani birinin malını ellemeyi bırak gözümün içine bakar Bir de başkasının hediyesini oyuncağını alacak tarihi yazmaz gel önce Ufacık çocuğa bir terbiye versin Onlar
(2,039 puan) tarafından
Kız benimki daha 2 buçuk yaşında bir yerde oyuncak görse oyna kızım ama giderken birakcaz bizim değil diyorum vermeye kalksalar almıyorum alismasin gittiği yerden birşey almaya diye
tarafından
Eee yani öyle olması gerk
0 oy
(4,893 puan) tarafından
Git iste kızımın  hediyelerini alabilir miyiz de. O ne öyle ya
(2,039 puan) tarafından
VermeZ hayatta bebeğim ağlamasın diye de kimse üstelemiyor
(4,893 puan) tarafından
Ne alaka yaa yüzsüz mü ağlarsa ağlasn
(2,039 puan) tarafından
Olurmu canım niye ağlasın küçük bir padişah yetişiyor evde kesinlikle hayır diyilmez ona
0 oy
tarafından
Kızımin hediyelerini getirin de yüz verme bu kadar o cocuksa senin ki ne 
(2,039 puan) tarafından
Olmuyor işte kuzum diyilmiyor ki eslerimizin işi bir aynı apartmandayiz birşey desem kavga çıkacak off off
0 oy
(23,955 puan) tarafından
Ben olsam alırdım ciddiyim çocuklarımın zerre bişeyini kimseye vermem sen tatlı dille alsaydın keşke ben izin vermiyorum ama deseydin bence alırdın 
(2,039 puan) tarafından
Neler demedik kuzum ama ikna edemiyorsun çocuğu öyle alistirdilar çünkü geçen sene sırf o istedi diye babası yani kiziminda amcası oluyor kızımın ağzındaki şekeri alıp kendi kızına verdi
(23,955 puan) tarafından
Hayırdır ya onunki çocukta seninki neymiş valla iy sabırlıymışsın
(2,039 puan) tarafından
Çünkü ben kızımı o şekilde alistirmiyorum gerektiğinde hayır diyorum ama iyi yetistireyim derkende ezilmiş oluyor bu defa
0 oy
tarafından
Ay ne kadar ayıp bi şey 4 yaşında aslında annesi öğretebilir. 
(2,039 puan) tarafından
Öğretmek istese evet ama onlarında umrunda değil hakkı yenen benim.çocuklarım
tarafından
İste canım senin kızın doğum gününde de alırız bunlar benim çocuğumun de
(2,039 puan) tarafından
Neler demedik ki kuzum en sonunda tamam paylaşın hepinize var dedik onu bile kabul etmedi
0 oy
(15,089 puan) tarafından
Ara eltini kızın hediyesi vardı sizde kızın görmeden topla getir de ağlıyor derse benimki evlat değil mi hakkını alıyorsunuz de
(2,039 puan) tarafından
Yakın olmasak derdim de olmuyor bacım işimiz kesemiz bir eşimde çok bozuldu ama birşey desek kavgaya kadar gidecek diye sineye çekiyoruz işte bakalım sabır tasida bir yerde çatlayacak
(15,089 puan) tarafından
Çok ayıp ya.. Hani laftan da anlayacak yaşta böyle çok zorlanır onalr da
(2,039 puan) tarafından
Çok merak ediyorum bakalım seneye okula başlayınca ne yapacaklar alıştı çocuk orda da her arkadaşında gördüğü şeyi ya isteyecek ya zorla alacak
0 oy
(285 puan) tarafından
İster eğer goturduyse verme yani kalmasın onlarda 
(2,039 puan) tarafından
Hep böyle canım geride alsan gelip burda görünce toplayıp gidecek balonları bile kucaklayıp annesine veriyor dönüp bir kucakta kendisi alıp öyle gidiyor anne göz yumunca tabi önünü alamıyorsun bir yerden sonra
0 oy
(1,267 puan) tarafından
Ayy ne kadar ayıp yaaa bilmiyorum henüz anne olmadım ama Allah kısmet ederse çocuğuma insanların hiç biseyini almamayı ogreticem, böyle çocuklar ilerde başkalarında gördükleri şeye ulasamazsa çalma eğiliminde bile bulunurlar 
(2,039 puan) tarafından
Sen ne kadar güzel yetiştirmeye çalışırsan çalış etrafta bir tane böyle çocuk olunca o kadar etkiliyor ki senin çocuğunu inanamazsın inşallah çevrende böylesi olmaz kuzum
0 oy
(2,221 puan) tarafından
Tamam da siz niye izin verdiniz nekadar ayıp.olurmu öyle şey diyip alcaktiniz veya sabahına annesini arayıp getirirmsn dicektiniz
(2,039 puan) tarafından
İzin verip vermediğini umursamıyor ki balım topladı poşete gidene kadar bırakmadı kaç defa söyledik senin değil dedik onu geç o zaman paylaşın dedik yine de yok çünkü biliyor anasının izin verdiğini 2 ağlarım üçüncü de tamam derler
(2,221 puan) tarafından
Çocukta suç görmedim suç anasinda valla benim başımda da var bi tane öyle oğlum biraz büyüdü alıştırdım çocuk oynatıyor gelen misafiri ama gidince bir çöpünü vermiyor götüremezsiniz diye bende kenarda sırıtıyorum ben bilmem oğlum bilir onu  eşyası karışamam oh mis
(2,039 puan) tarafından
Öyle canım suç büyüklerde ama o kadar sinir oldum ki çocuğu bile görecek gözüm yok
0 oy
(2,263 puan) tarafından
Baktın ki poşete koyuyor alıp poşeti saklasaydın somrada aaa bak poşet kaybolmuş deseydin iki aglar susardı 
(2,039 puan) tarafından
Sonradan fark ettim canım misafirlerde var zaten sonrasında elinden bırakmadı poşeti
(2,263 puan) tarafından
Valla canım birazda sen sessiz kalmışsın çekip alsan elinden kimsede bişey diyemezdi ara iste hediyeleri sakla göriştügümzde alcm de
(2,039 puan) tarafından
Cocuk cok baska birsey canım büyük adam gibi kafa tutuyor vuruyor kırıp döküyor bize birşey yapamazsa eğer çocuklara yöneliyor o zamanda iyice ortalık karışır iş kavgaya döner
0 oy
(1,493 puan) tarafından
Ne sinir bozucu bir şey annesinde suç götürmemeliydi 
(2,039 puan) tarafından
Suç büyüklerde biliyorum ama o kadar sinir olmaya başladım ki bu duruma çocuğu bile görecek gözüm yok o derece
(1,493 puan) tarafından
Çok haklısın canım
0 oy
tarafından
benimde bir yigenim kucukken oyleydi evde begendigi oyuncaklari gotururdu annesi bisi demeyince sende bisi diyemezsin cocuga cok goruyor derler diye ama ne bilim o da dogumgunuymus yanii ne diye toplamis. benimde en sinir oldugum sey cekip cocugunun elinden alip sahibin3 nasil veremiyorsun cocuk aglarsa aglasin ne bilim bir tuhaf
(2,039 puan) tarafından
Bilmiyorum canım yaa hayır eltimin geçtim babaanne bile göz yumuyor bu duruma ikisi de torunun nasıl hakkının yenmesine razı oluyorsun
tarafından
aynn oyle yaa bir daha cagirma bari.ne bilim
(2,039 puan) tarafından
Keşke öyle bir imkanım olsa altli ustluyuz ve eslerimizin işi ortak
0 oy
(5,910 puan) tarafından
Git iste ya bu nasıl terbiyesizlık
(2,039 puan) tarafından
İstesem iki oyuncağın peşine düştü derler birde açgözlü olurum
(5,910 puan) tarafından
Ne düşünseler düşündünler onlarda yüsüz
0 oy
(6,973 puan) tarafından
Sinirlenme canim, oturmaya git cay içmeye, hediyelerimizi alabilir miyiz artik de
(2,039 puan) tarafından
Vermez bebeğim vermez arada ben orda otururKen eşim de gelir mesela ekmek getirmişse eğer o ekmeği bile bize vermiyor bizim diyor
(6,973 puan) tarafından
Zorla alacaksin, ben sana alirim bunlar hediye de iste
(2,039 puan) tarafından
Çocukla çocuk oluyor 2 oyuncağın peşine düşüyor derler ben kötü olurum yine
(6,973 puan) tarafından
Acik acik deki annesine, buda çocuk ben ona alriim ama  hediyeleri bile acamadim, tesekkur etmem lazim verenlere ayip oluyor, annem sordu begendinmi hediyemi diye bisey diyemedim de
0 oy
(415 puan) tarafından
Ay eltını yolasım gldı yaa
(2,039 puan) tarafından
Sorma yaa bir de dip dibeyiz
(415 puan) tarafından
Kuzu gıdp ıstesene ya
(415 puan) tarafından
Kaynanaya sole hemen olayı anlt yptgı ynls de ya vllahı al hıcte utanlck brsey dgl alcaksn tbı
(2,039 puan) tarafından
Tamam alsın diyen kaynana zaten bebeğim olayın içinde anlamazlar ki geçen yıl o kaynana benim 1 bucuk yaşındaki kızımı tuttu amcası kızımın ağzından şekeri alıp kendi kızına verdi sırf onu istedi diye birde 7 aylık hamileydim şok oldum onları görünce kal geldi birşey diyemedim sinirden kaç gece uyuyamadım çocuklarımın hakkını helal etmiyorum onlara Allah görüyor
0 oy
tarafından
Alsaydin bizim deseydin olurmu oyle ya. O cocukta ogrenmeli kendinin hediyesi olnadigini
(2,039 puan) tarafından
Onların öyle bir sıkıntısı yok kuzu öğrenmiş ogrenmemis yeter ki ağlamasın dünyayı sererler ayağına

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 410 göst.
16 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde EsleminAnnesi (3,102 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 569 göst.
16 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Yesilim (2,063 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 643 göst.
4 Aralık 2019 Aile & Aşk kategorisinde sevda1234 (439 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 794 göst.
1 Şubat 2020 Aile & Aşk kategorisinde Miniminnaķ (3,676 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,450 soru

24,085,875 cevap

331,465 kullanıcı

...