Kaynana gibi davranmis .
Sende kaynana diye hitap et ay dur bak başıma gelen bir olayı anlatıcam.
Benim evin 4cü katında bir kadın oturuyor kadın daha buraya taşınmadan zıtlaştık kadınla daha eşyasını eve taşımamış haspam benim kapımın önündekş çöp kovamı al sen benim kapı eşiğine koy içide boştu hee neyse ben buna bir gıcık oldum apartmanda zemin katla ben vardık aşağıda ki kadın 2 ci kata çıkıp kovasını ellemez sonuçta neyse gel git böyle bu kova mevzusu hep twtışma haline geldi en son bu bana karnım burnumdayken merdivenleri falan yıkatmak için çattı bende dayanamadım ona daha fazla bana şey diye seslendi geliiin diye Anna ben bir sinir oldum kudur kudur çünkü o bana öyle seslendiren sonra yukarı çıktı ben çok fazla muhattap olmak istemedim neyse bu bana gene çattı merdivenleri temizle diye bende görevli tuttum sildirmek için yukarı çıktım eşyalarını topla merdivenler silincek dedim bunun zoruna mı gitti ne bana car car öttü bende dedim bak yeter bana gelin diyip durma bana dedi ki sen gelşn değil misin gelin olmaktan memnun değil misin ölür müsün öldürür müsün delirtiyo kadın beni neyse bende dedim ki ya senin kafan basmıyo ben sana abla diye sesleniyor o na bakarsan sende gelinsin ben sana gelin diye mi sesleniyom adım var benim adımı bilmiyorsan ablacım bakar mısın bir dersin gelin ne yaa dedim dopurtçakyı beni merdivenlerde lanet karı.
Ay kuzum hakkını helal et gari gelin mevzusunu hiç sevmem biz gelinsek onlarda gelin valla bazen takılırlar bana kayınvalide görünce falan derim ben gelinden sizde gelinsiniz adım var benim diye
1,494,566 soru
24,416,669 cevap
351,288 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın