0 oy
436 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (476 puan) tarafından
Geçen gün kaynanamlara gittik annemlerle. Kaynanam bana gelin diye hitap ediyor annemde dedi niye gelin diyorsun kızım desen daha hoşuna gider daha samimi gelir dedi. Kaynanamda dedi onu ben mi doğurdum kızım yerine koycam dedi çok zoruma gitti bana el insanı gibi bakıyormuş meğer  bide. Bana diyor sen bizi benimsemiyorsun felan nasıl benimseyim böyle insanı 

12 Cevaplar

+7 oy
tarafından
Sen de seslenirken ona kaynana diye seslen o da alınırsa beni sen mi doğurdun ki anne diyeyim de
(476 puan) tarafından
Deniycem bunu
tarafından
Arkadaş cevabı vermiş dağılın:)
tarafından
Aynisini yazdim baktim sen de oyle yazmissin ++++++
tarafından
Kendi kızlarının başına gelse kıyameti koparır dünürlerini kötülerler ama kendi gelinleri oldu mu herşey mübahtır onlara
-Reklam-
0 oy
tarafından
Demesin ya boşver annen sana kızım yavrum diyor bu yeter bizi evlat yerine koymayanı bizde anne yerine koymayız neden olsa seni o doğurmadı 
(476 puan) tarafından
Öyle de çevremizdeki herkes diyor sana gelin niye diyo kızım yavrum demiyo adınla hitap etmiyo felan kendimi o aileden hissetmiyorum böyle yaptiklari icin
tarafından
Öyle tabi benim kaynanam da bahsederken gelin diye bahseder hep takmıyorum bile aksine hoşuma gidiyor mesafe oluyor arada gelin desin neticede annem değil
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Başlığı okuyunca kaynanız batsın dedim içimden valla :D ne karşılık veriyor senden ne bekliyor ne cinsler ya 
(476 puan) tarafından
Hiç samimi bı kadın deil yapmacık bide
(1,466 puan) tarafından
Sende ona anne deme ne de olsa sen doğurmadın de
0 oy
(3,725 puan) tarafından
Yani böyle yüzüne karşı söylemesi güzel olmamış ama söylediği şey kesinlikle doğru. Hiçbir anne gelinini veya damadını evladı gibi göremez ve onun gibi sevemez ben kayinvalidemin 7 yıllık geliniyim daha bana kızım dediğini bilmem. Bana kalsa ona anne demezdim çok sonra anne demeye başladım kendisi istediği için çünkü bana gore de insanın bir tane annesi vardır o da onu doğurup büyüten. Evet eşimin anne babası saygım sonsuz ama kendi annem babamın yerini asla tutamazlar.
0 oy
(5,992 puan) tarafından
Sende artık ona kaynana de o zaman 
(476 puan) tarafından
Haklısın aslında eşimde benim anneme anne demiyo kaynana diyo
(5,992 puan) tarafından
Eeee sen ne bekliyorsun sende öyle de
(476 puan) tarafından
Öyle diycem bnde
0 oy
(1,439 puan) tarafından
Sen yine üslubunu saygini bozma ne diyorsanız oyle demeye devam edin oda onun ayibi zaten o gelin lafini duyan sizi degil onu güler siz kendinize laf dedirtmeyin yeterr 
(476 puan) tarafından
Ben saygimi bozmuyorum ama zorluyo bana kötü davraniyo o zaman sinirlenip saygısızlık oluyo malesef
0 oy
tarafından

Kaynana gibi davranmis .

Sende gelin gibi davran .
Konussa  sen kaynanamsin de. 

Ya da aman neyse  deme umursama 
0 oy
(800 puan) tarafından
Vala hiç kmsenın gzl lafı annmn yerini tutmaz canm ama hakını yemem kayannm der kızım 
0 oy
(1,936 puan) tarafından
Aman sende on anne diye hitap etme sakın sorarsa dersin bi tane annem var benim diye hiçbi kaynanana kızıyla aynı tutmaz aynı tutmaasınlar insan yerine koysalar yine razıyım valla aynı şeyi biz yapınca hatalı oluyoruz onlar yapınca bişey olmuyor 
0 oy
(1,615 puan) tarafından

Sende kaynana diye hitap et ay dur bak başıma gelen bir olayı anlatıcam.

Benim evin 4cü katında bir kadın oturuyor kadın daha buraya taşınmadan zıtlaştık kadınla daha eşyasını eve taşımamış haspam benim kapımın önündekş çöp kovamı al sen benim kapı eşiğine koy içide boştu hee neyse ben buna bir gıcık oldum apartmanda zemin katla ben vardık aşağıda ki kadın 2 ci kata çıkıp kovasını ellemez sonuçta neyse gel git böyle bu kova mevzusu hep twtışma haline geldi en son bu bana karnım burnumdayken merdivenleri falan yıkatmak için çattı bende dayanamadım ona daha fazla bana şey diye seslendi geliiin diye Anna ben bir sinir oldum kudur kudur çünkü o bana öyle seslendiren sonra yukarı çıktı ben çok fazla muhattap olmak istemedim neyse bu bana gene çattı merdivenleri temizle diye bende görevli tuttum sildirmek için yukarı çıktım eşyalarını topla merdivenler silincek dedim bunun zoruna mı gitti ne bana car car öttü bende dedim bak yeter bana gelin diyip durma bana dedi ki sen gelşn değil misin gelin olmaktan memnun değil misin ölür müsün öldürür müsün delirtiyo kadın beni neyse bende dedim ki ya senin kafan basmıyo ben sana abla diye sesleniyor o na bakarsan sende gelinsin ben sana gelin diye mi sesleniyom adım var benim adımı bilmiyorsan ablacım bakar mısın bir dersin gelin ne yaa dedim dopurtçakyı beni merdivenlerde lanet karı.

Ay kuzum hakkını helal et gari gelin mevzusunu hiç sevmem biz gelinsek onlarda gelin valla bazen takılırlar bana kayınvalide görünce falan derim ben gelinden sizde gelinsiniz adım var benim diye

0 oy
tarafından
Sen de anne deme o zaman beni sen mi dogurdun da anne dicem de

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,494,566 soru

24,416,669 cevap

351,288 kullanıcı

...