0 oy
322 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
düzenlendi

image

Kizlar elinde temazsiz Ateş ölçeri olmayan varsa eğer indirime girmiş ben daha öncede aldım hiç bir sıkıntı yaşamadım bilgilendirme amaçlı açtım postu da isterseniz bakın 40 50 TL varana kadar düşmüş buradaki eczanelerde falan 200 den aşağıya yok bende yaklaşık 2 sene önce aldım 130 falandı Trendyoldan hala kullanıyorum bı sıkıntı yaşamadım.İstersemiz bakın tükenmeden öbür türlü derecelerde daha iyi bence ama genede siz bilirsiniz :))

Atmaya çalıştım inşallah link olmuştur. :)) 

7 Cevaplar

0 oy
(2,676 puan) tarafından
Hemen bakıyorum cnm 
(2,676 puan) tarafından
Verdim sipariş cnm saol :) almayı istiyordum ama denk gelmedi bir türlü iyi oldu
tarafından
Hayırlısı olsun
(2,676 puan) tarafından
Saol cnm bnm vesile oldun :)
tarafından
Uygulamayı kullanıyoruz bari bı yararimiz olsun :))
(2,676 puan) tarafından
Öyle cnm tabi saol :)
-Reklam-
0 oy
tarafından

Kızıma almıştım kullanmak nasip olmadı. Oğluma kullanırım inşallah. 

tarafından
Allah kullanmayı nasip ettirmesin gülüm ateş iyi bişey dehil ama evimizde bulunsun diye post actim
0 oy
(5,268 puan) tarafından
Canm resim atar misin ated olcerinin
tarafından
Atıyorum
0 oy
tarafından
 Bilgilendirme için sağol canım markasi neydi
tarafından
Resim aticamm bir dakika
tarafından
Peki teşekkürler
tarafından
Ne demek caniim attım hepsini
0 oy
tarafından
Link atarmısın doğru bir yerden alalım :)
tarafından
Vallaha bacım o kadar kullanmayı bilmiyorum ki bunu. :D
tarafından
Tamam resim atmanda yeterli
tarafından
Link atmayı da denicem simdi
0 oy
(5,268 puan) tarafından
Canm memnun musun 
tarafından
Vallaha ben iki seneye yakın oluyor aldım gayet memnunum bı sıkıntı yaşamadım aynı marka gene indirim vermmis bakın istedim sizlerde hemde goruntuntude küçük görünüyor ama gayet büyük
(5,268 puan) tarafından
Anladm canm tskler birde ölcerken ses çikiyor mu yani ötme sesi bnm kız hemn uyaniyo sesine
tarafından
Çok az bı ses çıkıyor ilk ölçtügünde oda bebisimiz uyandiricak cinsten değil annesi he olmadı oraya band kapatırsin hiç sesi çıkmaz çözümü var yani
0 oy
(3,725 puan) tarafından
Evde bir temassız 2 tane kulaktan 2 tanede kol altından ateş ölçer var :)
tarafından
Hay maşallah bacım daha var mıydı :D niye o kadsr çok aldın :D
(3,725 puan) tarafından
İndirim görünce aldık ta aldık her yer ateş ölçer sırayla hepsiyle ölçüp ateşi olup olmadığına emin oluyoruz kafa zehir :)
tarafından
Ahahahaha arada derece farkı oluyormu peki bende bu sıralar kulaktan olandan da almak istiyorum ama pek de güvenemiyorum kulakla alın arası derece farkı varmı asko :))
(3,725 puan) tarafından
Evet oluyor canım en iyi ateş ölçer anne dudağı gerisi hikaye ama yinede alıyoruz işte
tarafından
Duduslar önemli tabikide :Dd

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 246 göst.
0 oy
2 cevap 78 göst.
8 Nisan 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde bbsradrkk (1,650 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 222 göst.
4 Kasım 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Birdilektut (1,332 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,774 soru

24,063,668 cevap

330,263 kullanıcı

...