Kizlar esimle sürekli tartışıyoruz koyunlarımız var ben 10 aydır köyde kalıyorum artık öğrenmiyorum kaç kere annemin evine gerçekten kayın babam tuttu yeter artık mutlu olmak istiyorum bugün arkadaşlarıyla içmeye gitmiş nereye diyorum sadece sanane sana hesaplı vercem diyo o kadar zoruma gitti ki şu saatten sonra hiç bir şekilde karışmam severek evlendik hiç mutlu değilim çocuğun var 1yasinda sadece onun için susuyorum yarın aynı şeyleri bbm gibi el kapısında yaşamasın diye bana dua edin lütfen ramazana bisi kalmadı şu üç ayları yaptığını bak aynı babam babamda böyle yapardı boşa dememişler annenin kaderi kızına diye imtihan diyorum başka bisi demiyorum bezdim artık allaha havale ediyorum herkes beni çok uyardı gözüm ondan başkasını görmedi ama şimdi yanına yatmak bile istemiyorum çok yoruldum bunaldim vari yoğu anası babası koyunları ne evladı var gözünde ne de ben geçen köyün hastalandı gözü kulağı bisi duymadı oğlu da hastalandı aynı gün hiç bir şey demedi yapmadı çok zoruma ağrıma gitti bide bana şey diyo boşanırsak çocuğu ben alırım bbm isim yok ya *** veririm eline kendi gibi bunuda yobaz yetişiriz artık hiç bir şeye katlanamıyorum çok yorgunum dua edin bana kusura bakmayın biraz uuzn oldu ama kimseye anlatamıyorum anneme bile