+1 oy
443 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Tek tek yazamıyorum kafam bi geliyor bi gidiyor içimde tarifsiz bi acı var tarifini yapamıyorum ama kalbimin yerinden söküldüğünü hissediyorum başım çok ama çok ağrıyor 20likte diş çıkarıyorum aldatılan arkadaşlarla sohbet etmek istiyorum akıl akıldan üstündür çok arıyor aileside arıyor kapıyada geldi bugün açmadım kıyafetlerini valize koydum kapının önüne aldı onları

13 Cevaplar

0 oy
(5,328 puan) tarafından
Rabbi. Hakkına hayırlısını versin biraz uzakdur   neler yaşafın bilmiyorum ama sen değerli olduğunu unutma 
tarafından
Yok canım bitirdim zaten yarın dava için gideceğim
(5,328 puan) tarafından
Hakkında hayırlısı olsun öfke ile hareket etme kazanacak durumda iken kaybedecek duruma geçme  derim
-Reklam-
0 oy
(9,647 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun :/ güç kuvvet versin inşallah..  hiç kimse böyle birseyi tecrübe etmez insallah
tarafından
Amin inşallah sağol canım
0 oy
(6,075 puan) tarafından
Niye gelmiş madem.ask acısı çekiyor alsın mutlu olsun acısı dinsin daha ne istiyor sen güçlü bir kadınsın özellikle annesin bir kanı bozuga yenik düşemezsin 
tarafından
Onun amacı herşeyi ayarlayıp basıp gitmekti herhalde şimdi buradaki sıcak yatağından oldu kadında evli boşanması zaman alacak benimki sap gibi kaldı ortada şimdi derdi o bence
(6,075 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Geri zekaliligina yansın gitsin kendini köprüden atsın s.alak kendini oyuncak etti apta.l sürünsün şimdi
Elalem şimdi ona ağzını bırakıp g.ötüyle gülecek
(1,550 puan) tarafından
Gerçekleşene kadar ayrılık çok kolay geliyor adamlara. Valla bak. Saçma ama böyle. Ama gerçekleşince korkup vazgeçiyorlar. Tahminimce kadın sana haber vermeseydi hiç söylemeyecek ayrılmayacak ikinizi idare etmeye çalışacaktı. Bi de kendi terketmiş olacaktı ama böyle terkedildi kapı önüne kondu toplum içinde küçük düştü... Eskiye normale dönmeye çalışacaktır...
0 oy
(748 puan) tarafından
Rabbim o uerimdem soküldügünü hissettigin lalbine feraflik versin tez zamnda.bil.iyorum yaşamadım ama bnde senin yaptıgınö yapardım sanirım.kendine biraz zaman ver kendinle başbaşa kal ve ne istedigime kendin karar ver kimseyi dinleme
tarafından
Sağol canım allah razı olsun
0 oy
tarafından
Valla bacı bende aldatıldım bnm kide çok pişman ne yapıcağımı bilemiyorum bim yanım affet bir yanımda yine yapar diyor 
tarafından
Yapan yine yapıyor tecrübe ile sabit ben sana affet yada affetme diyemem canım ama çok ağır insanın zoruna gidiyor ben yapamıyorum ayrılacağım bu yüzden tabi benimki çok ağır oldu öğrenmem sende güzel güzel düşün eksileri artıları ona göre kararını ver
tarafından
Ewet gerçekten bnm de çok zoruma gidiyor biz namusumuzla yaşarken onlar neden
0 oy
tarafından
Kuzum açma sakın kapıyı. Bunlar seni rhat bırakmicak belli yarın davayı aç kilidi değiş annene gel birkaç gün. En azndan biraz olsun rhat nefes alırsın. O evde durdukça sende yorulursun yıpratmalarına izin verme seni. 
tarafından
Aynı öyle yapıcam bitanem sabahtan gidicem çocukları anneme bırakıp kendi işlerimi halledicem
tarafından
Mantıklı kuzum sonra da annene geçersin rahat edersin biraz olsun.
0 oy
(163,574 puan) tarafından
aldi ve gitti haa tam iiittt oglu iiiiitttt
0 oy
tarafından
Seni cok iyi anlıyorum  bacı m :(  çok zor bir durum allah yardimcin olsun 
0 oy
(1,676 puan) tarafından
Affetme bence hicbirsey eskisi gibi olmaz baskasina dokunup aksamina sana gelen bir adam buyuk konusmayim da insan tiksinir eger kendi ayaklarin ustunde durabiliyorsan ailen arkadaysa cocuklarinla beraber gul gibi yasarsin ailene anlattin mi biliyorlar mi o ailesine anlatmis belli ki 
0 oy
(8,579 puan) tarafından
Ah üzüldüm ya 
0 oy
(7,617 puan) tarafından
  Ne oldu  yolundan cekildin işte gitsin askisina 
0 oy
(2,203 puan) tarafından
Benim anlamadigim o kadın bu kadar halt yerken kocası nerede acaba?  Yemek yapmıyor mu akşam kocasına yada evi temizlemiyor mu? Adamda sormuyor mu bunlar kim telefonundan aramissin vs. 

Dünyanın gerçekten sonu gelmiş yaa, allah böyle insan kılığına bürünmüş şeytanları iyi insanlardan uzak etsin..
0 oy
(5,725 puan) tarafından
Rabbim kalbine ferahlık versin canım benim 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 396 göst.
6 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 236 göst.
11 Şubat 2021 Diğer kategorisinde ❤❤❤❤MAŞÂLLAH❤❤❤❤ (2,765 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 663 göst.
0 oy
4 cevap 545 göst.
16 Mart 2019 Diğer kategorisinde ❤️Asmin Deroş❤️ (4,756 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,580 soru

24,185,595 cevap

336,598 kullanıcı

...