0 oy
338 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar az önce bı post okudum da biraz morelim bozuldu. 32 haftalık hamileyim bebişimin kilosu 1900 cokmu zayıf ki

8 Cevaplar

0 oy
(2,047 puan) tarafından
Gayet normal bebeğin, her cocuk kendine hastır
tarafından
Öyle mi diuosun kuzum
(2,047 puan) tarafından
Evet canım benım, sen miden falan cok bulanıyosa kuru yemiş, tost, meyve falan ye, bunlar hem bebeğine kılo aldırır hemde sana enerji olur, birde günde 2 tane sade soda içebilirsin içindeki mineraller bebeğine cok faydalı
tarafından
Çok teşekkür ederim tavsiyelerin için mutlaka yiyeceğim bunlardan
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canim dogum kilosu biraz inemli saglikli beslenmeye çalış vitamin demir hapi balik yagi d vit iciyor musun 
tarafından
Bulantin mi var neden yemiyorsun. Sen 1 hafta bile ihmal etsen o cocuk kilo alamaz beslenemz bol protein meyve sebze herseyden yemen lazim
tarafından
Herşeyden tiksinmis durumdayım. Soğan sarımsak kokusuna bile tahammülüm yok neredeyse doguracagim ama yok hala düzelmedi herşeyi zorla yiyorum
tarafından
Bende cok cektim ama sevdiklerini ye peynir ekmek bile olsa ye salata yap sagansiz yesil mercimekle ye yani bir sekilde yemek zorundasin
tarafından
Peynir yogur tüketiyorum Allah'tan
tarafından
Meyve ye mideni bulandirmayan seyler vardir illaki. Dogum kilosu onemli cunku. Balik yagi hapida al at bi tane multivitamin de al
0 oy
(6,849 puan) tarafından
Normal bnce cnm ben 33+5 doğum yaptım  ultrasonda 2470 idi ama 2.270 doğdu. Bana dediki haftana göre iyi kilo almış normalde 1900. Civar doğuyor demisti
tarafından
Çok saol canım ya için rahatladı en azından zayıf gibi geldi bana
0 oy
(1,270 puan) tarafından
Bence normal zaten bu haftalardan sonra kilo almaya baslarlar daha doğuma var alır inşallah bide stres yapma gelişimi çok etkiler iyi beslenmeye özen goster
tarafından
Dikkat ediyorum ama öyle meyve sebzeden tiksinmis durumdayım
0 oy
(1,764 puan) tarafından
Gayet normal canm ben 37+1 de 2170 gram doğum yaptım 
tarafından
Anladım canım teşekkür ederim
(1,764 puan) tarafından
Kiloyu kafana takma cnm ben 2170 gram doğum yaptım kuvoze filan girmedi yanındaki bayan 3700 gram doğum yaptı solunum.sikintisindan kuvoze girdi sen herşeyin hayırlısını işte kiloyu takma
tarafından
Tek temennim o zaten kuzum sağlıklı olsun gerisi düzelir inşallah
0 oy
tarafından
32 haftalikken benim bebegim de 1900 gr di 3720 gr dogurdum sıkma canını gayet normal bebegin kilosu
tarafından
Oh çok şükür ya çok rahatladım ya şuan çok teşekkürler
0 oy
(163,564 puan) tarafından
normal kiz dogdumh birden buyuyolar hemen kilo aliyo merak etme
tarafından
İnşallah ya güzel bakılırsa elbette alırlar kilo
0 oy
(1,468 puan) tarafından
Sogana kadar 3 olur normal cnm
tarafından
İnşallah düzelir canm

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 280 göst.
12 Mart 2023 Diğer kategorisinde Biricik yavrusum (1,437 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 258 göst.
12 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Esra & (209 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 186 göst.
25 Mart 2021 Diğer kategorisinde Anne1234 (61 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 388 göst.
26 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Havvam (31 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,393 soru

24,182,703 cevap