0 oy
179 göst.
Diğer kategorisinde (181 puan) tarafından
Kızlar bebegim 4 aylık artık sütüm yetmediği için hipp marka mama alcam kullanan var mı memnun musunuz 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
14 aydır hipp combiotic kullaniyorum memnunum tavsiye ederim ama hipp combiotic al gaz ve kabizlik önleyici 
(181 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim alcam
-Reklam-
0 oy
(1,791 puan) tarafından
Mama durumu bebekten bebeğe göre değişebilir canim bende hipp aldım ama iyi gelmedi kilo alımı durdu Aptamil aldım çok sevmedi sonra Bebelac gold aldım o yaradı onda kaldık 

Deneme yanılma yöntemiyle anlayabilirsin onu bebeğin sever mi iyi gelir mi buna bebek karar verebilir 
(181 puan) tarafından
Bende bebelac aldım ama sevmedi icmedi şu an hipp denemek istiyorum diğer mamalara göre daha şekerli dediler o yüzden sevebilir dediler
0 oy
(815 puan) tarafından
1 aydır kullanıyorum içerinde balık yağı var 1 ayda 1.5 kilo aldık gaz sorunu yok memnunuz biz
(181 puan) tarafından
Ayy inşaallah yaa ise yarar aldım bakalım
(815 puan) tarafından
Çok şükür başladığımdan beri zorlanmadan çıkarıyor gazını
(181 puan) tarafından
Canım benim kız bunu da pek sevmedi yaa az önce aldım içirdim ama sevmedi gibu yaa sütüm de yetmiyor napcam bilmiyorum
(815 puan) tarafından
Valla biz sma ile başladık doğduğunda sevdi ama içtikten sonra azda olsa herseferinde kusuyordu ve su gibi kaka yapıyordu çok kötü pişik oldu bebelac denedik onuda sevdi ama ondada normalden fazla kusma oldu şimdi hipp kullandık 1 aydır bununda sevdi çok aramıyor bebekler sen devam et alışıyorlar bir süre sonra
(181 puan) tarafından
İnşaallah canım ya zaten iki ay sonra ek gıdaya geçerim şu an aç kalmasın yeter benim için

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 163 göst.
7 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Daisyyy (1,137 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 239 göst.
10 Aralık 2021 Diğer kategorisinde KardelnEr (2,263 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 82 göst.
+2 oy
5 cevap 639 göst.

Kategoriler