0 oy
647 göst.
Diğer kategorisinde (476 puan) tarafından
Kizlar pandemi çıktıktan beri eşim hiç kurallara uymadi ne maske ne mesafe hiç uygulamadı hatta korona olduğunu bildiği kişilerle görüştü oturup çay bile içti yasak günleri de dışarda maskesiz gezdi ve hala geziyor hiç durmuyor evde ve bunlara rağmen hiç korona olmadı ne yapsam da bu öküzü eve bağlasam hayatımızı tehlikeye atıyor resmen  polisler goruyor ceza bile yazmıyor ya 

13 Cevaplar

+2 oy
(516 puan) tarafından

Esin efsunlu herhalde bir yıldır bi sey olmamais iyi,ne hikmetse korunan ,dikkat edenler daha cok korona oluyor sanki,korunmayanlara bi şey olmuyor anlamadim gitti:unsure:

tarafından
+++++++++++
(934 puan) tarafından
Kız ben artk inanmaz oldm bu koronaya valla artk oyun gibi geliyr bana nedense
tarafından
Kocaman bir oyunun içindeyiz cnm rabbim sonumuzu hayır etsin inşallah
(934 puan) tarafından
Aminn canm amin rabbim evlatlarmzn yüzüne baksn biz yine yaşadk çocuklğmzu iyi kötü onlar resmn dünyann sonuna geldi
Rabbim onlara acısn
(516 puan) tarafından
Bizim ev sahibi amca ya ileri.derece korana demislerdi,oglu amcanın taktiği maskeyi takmış, ogluna hic bisey olmamış, amca da koronayi atlatiyor bitti derken kalpten vefat etti,cok fazla ilac vermisler adamcağıza,artik bunyesi kaldırmamış, bi hastalk var inanıyorum ama,saçma sapan ilaçlar, aşılarla daha kötü oluyor,hep önümüzdeki iki uc hafta cok riskli dikkat edelim ,kac uc hafta gecti acaba,sürekli yeni dalga,bi tanesi bitmiyor ki yeni dalgaya girelim,bundan sonra  da kac yilda normale doneriz bilmiyorum tahminimce bu yıl daha boyle sıkarlar, sonra artik salarlar,suru bağışıklığı yaparlar,gerci mitinglerde baya iyi süru bagisikligi oluyor ya neyse:))
-Reklam-
+1 oy
tarafından

Ben şimdi linç yerim ama umursamayan insanlara bulasmiyor cnm  benim eşimde pozitif çıktı. Ben negatif dim eşimle birlikte 10 günü geçirdik. Eşim çok dikkat ederdi ben de hergün biyerlerdeyim umursamıyorum. Hiç gecirmedim.   Şimdi eşimde dikkat etmiyor. Dün yasakta bile köye gittik. 

İnsaara yasak ama çok güzel toplantılar yapılıyor. Corana arttı deniyorum cafeler açılıyor. Bı oyunun içindeyiz.   Coranadan evinde ölen hiç duymadım hep hastanede. Neden se parası olana değil de kendi halinde insanlara bulaşıyor. Detaylı düşünün ce çok şeyler var

(4,586 puan) tarafından
18im canım şimdiden onun derdindeyim
tarafından
Maşallah cnm saglicakla gelsin inşallah.   Beyendigin doktorla konuşsan. Randavusuz alsa durumu izah etsen ben öyle yapıyorum. İl disina gidiyorum. Kontrole.  Randavusuz GİDİYORUM alıyor
(4,586 puan) tarafından
Ama eğitim araştırma hastanesi randevusuz alirmi bilmiyorum binsorayim canım
Amin canım hepimizin bebeğin sağ salim gelsin inşallah
tarafından
Alıyor cnm ben hem araştırma hem üniversitesi hastanesi ne Gidiyorum. Sorun yaşamıyorum.   Sen de doktor gel dediğinde hocam sıra bulamıyorum düzenli size gelmek istiyorum de yardımcı olur
(4,586 puan) tarafından
Tamam canım bu ay gidince soyliyim sagol
0 oy
(1,101 puan) tarafından
Korona olan kişilerle görüştüğü halde nasıl olmadı orayı anlamadım baya sorumsuz 
(476 puan) tarafından
Ciddiyim annemler 1 hafta koronadan karantinadaydi 1 hafta boyunca onlara gitti oturmaya  gitme hastalik var diyorum beni takan kim
0 oy
(1,666 puan) tarafından
Polisler görüp niye ceza yazmıyor ki ?
(476 puan) tarafından
Taniyolar o yuzdn
0 oy
(1,760 puan) tarafından
Benim bıraksan asvaltı yalayacak  akrabalarım var  o kafe senin bu kafe benim geziyolar  hala bi baba sokmadı biz kendimizi korudukça oluyoruz heralde çok şukur olmadım ama olmamda inşallah ben panikden ölürüm çünkü 
(476 puan) tarafından
Yok cnm ya herkese bulasmiyo ki
0 oy
(4,148 puan) tarafından
Bnm esimde ayni korona  olana babasin  ya ina girdi maskesiz gime dedim gitti dikkat etmez eve gekimce kiyfetini cikarmaz . Bisey yok sukur Allaha emanet ne diim 
(476 puan) tarafından
Herkese bulasmiyo bu illet
(4,148 puan) tarafından
Allahtan bulasmiyo yoksa bn ve cocuklarimda yanardik
0 oy
(419 puan) tarafından
Benim babamda öğretmen ve o kadar umursamaz ki bilinçli olduğu halde pandemi dönemini normal zamanlar gibi geçiriyor ne sokağa çıkma yasağına uydu ne mesafe maske kurallarına ve karantinada olan kardeşime bile her gün gitti maskesiz ve olmadı yine de çok şükür tabi olmasın ama çok umursamaz eşide kendisi gibi hiç takmıyorlar pandemiyi
(476 puan) tarafından
Aynn cnm
0 oy
(15,392 puan) tarafından
Şimdi bu sorumsuza polis ne yapsın devlet ne yapsın 
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Çekirge bir sıçrar iki sıçrar üçüncüde bulacagini bulut 
0 oy
tarafından
Artık laf anlatmaktan onlarda bıktı bir gün birisi yazar cezayı 
0 oy
tarafından
Dikkat ettiği halde korona olanların gözü yaşlı
0 oy
tarafından

Dışarıda yasak bilmeden maske takmadan Fıldır fıldir gezenler yüzünden benim oğlum 8 aydır babasını göremiyor birde utanmadan bana bulaşmadi yok geziyorum bilmem ne derler 

0 oy
(7,617 puan) tarafından
Sağ sola  eşim okunmuş adam hiç bişey bulasmadi böle böle gezdi de birdaha evden çıkmaz ☺☺☺☺☺

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 642 göst.
17 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 452 göst.
15 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Eda nur (1,478 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 224 göst.
24 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Hayal1907 (337 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 875 göst.
24 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Uzgunbiranne (634 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,309 soru

24,042,863 cevap

329,212 kullanıcı

...