Dün annem bende kaldı . Normalde hiç sorun olmuyordu. Kızım acıkınca kendi uyaniyordu ağlıyordu. Bende yannda uyuyordum sesini duyup uyanıp hemen emzirip altını değiştiriyordum. Dün her zamanki gibi gece 11e kadar emzirip uyuttum. Anne uyanınca beni uyandır dedim uyumaya gittim 2-3 saat hep uyurum kız uyanana kadar. Eşim bakar ben uyurum. Tam odaya gidicektim ki geri döndüm anneme birşey demek için kızım gözünü açmış ve annemde onunla konusup seviyordu. Uyku düzeni bozulur mu diye düşündüm sonra birşey olmaz sanırım dedim. Sonra gittim uyumaya annem 40 dkka sonra uyandırdı tekrardan emzirdim ama az emdi 10dkka sürdü tekrar uyudu. Sonrada surekli kan sekeri düştü sanırım uyandiramadik halende öyle . Zar zor uyandırıp emziriyorum. Gözünü açıyor emiyor sonra tekrardan uyandirmaya çalışıyorum 2 saat olmadan uyanmiyor. Eşim annesigilde kaldi oturmaya gitmisti orda kal bayagidır gitmiyordun dedim. Eşimde ordan resim istedi resim yolladım ondan sonra da böyle bir huzursuzlandi. Birilerine göndermiş olabilirler mi ? Nazardan mi dolayı yada benden kaynaklı mı ? Bacaklarına su bile serptim elimle uyandırmak için ? Birşeyi yanlış mi yapıyorum ? Annem sürekli bırak uyusun uyuyan bebeği uyandırma huysuz olur diyor annemde kafamı karıştırdı. Hiç bu şekilde yapmamıştı. Sarılık sonradan tekrarlayabilir mi ? Gözünü açmadığı için tam bakamiyorum gözbebeğine sarılık var mi diye cildindende anlamıyorum. Acile gotursem mi çok korkuyorum birşey olacak diye
10 dkka emdi 10:45 te uyudu 2 saati bekleyim mi yoksa uyandiriym mi ? Saat kaçta uyandiriyim ?
Bana yardımcı olun kızlar ..
Dediklerinizi hemen yapmaya hazırım kızıma iyi gelecekse ... Ne yapmam lazım?