0 oy
157 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Dün annem bende kaldı . Normalde hiç sorun olmuyordu. Kızım acıkınca kendi uyaniyordu ağlıyordu. Bende yannda uyuyordum sesini duyup uyanıp hemen emzirip altını değiştiriyordum. Dün her zamanki gibi gece 11e kadar emzirip uyuttum. Anne uyanınca beni uyandır dedim uyumaya gittim 2-3 saat hep uyurum kız uyanana kadar. Eşim bakar ben uyurum. Tam odaya gidicektim ki geri döndüm anneme birşey demek için kızım gözünü açmış ve annemde onunla konusup seviyordu. Uyku düzeni bozulur mu diye düşündüm sonra birşey olmaz sanırım dedim. Sonra gittim uyumaya annem 40 dkka sonra uyandırdı tekrardan emzirdim ama az emdi 10dkka sürdü tekrar uyudu. Sonrada surekli kan sekeri düştü sanırım uyandiramadik halende öyle . Zar zor uyandırıp emziriyorum. Gözünü açıyor emiyor sonra tekrardan uyandirmaya çalışıyorum 2 saat olmadan uyanmiyor. Eşim annesigilde kaldi oturmaya gitmisti orda kal bayagidır gitmiyordun dedim. Eşimde ordan resim istedi resim yolladım ondan sonra da böyle bir huzursuzlandi. Birilerine göndermiş olabilirler mi ? Nazardan mi dolayı yada benden kaynaklı mı ? Bacaklarına su bile serptim elimle uyandırmak için ? Birşeyi yanlış mi yapıyorum ? Annem sürekli bırak uyusun uyuyan bebeği uyandırma huysuz olur diyor annemde kafamı karıştırdı. Hiç bu şekilde yapmamıştı. Sarılık sonradan tekrarlayabilir mi ? Gözünü açmadığı için tam bakamiyorum gözbebeğine sarılık var mi diye cildindende anlamıyorum. Acile gotursem mi çok korkuyorum birşey olacak diye :'(

10 dkka emdi 10:45 te uyudu 2 saati bekleyim mi yoksa uyandiriym mi ? Saat kaçta uyandiriyim ?

Bana yardımcı olun kızlar .. 

Dediklerinizi hemen yapmaya hazırım kızıma iyi gelecekse ... Ne yapmam lazım?

5 Cevaplar

0 oy
(12,763 puan) tarafından
2 saat önce uyandırma cnm bırak uyusun ben kız sarılık di saat başı zorlandım doktor 2 saat bı emzir anca acıkır uyanır demişti çok sitres yapma 40 di bı acikmaz ki küçücük daha o 2 saat 2.5 saat gayet ideal belki eşin orda göstermiş dir nazardan olabilir sizin bile değmiş olabilir bol bol okuyun 
-Reklam-
0 oy
(1,396 puan) tarafından
Benim kızımda ilk doğduğu zmanlarda hep uyurdu doktora söyledik uyuduğu kadar uyusun dedi 3 saatte bir uyaniyordu öyle emziriyordum çok şükür hiç sarılık falan geçirmedi sende korkma stres yapma olurmu sütünü etkilemesin nazar olduğunu düşünüyorsan bol bol okuyun 
0 oy
tarafından
Yeni dogan bebek cok normal endise etme canim bol dua oku
0 oy
(3,529 puan) tarafından
1 aylik kontrolde kilo alımı nasıldı eğer iyi kilo alıyorsa 2 buçuk saat uyusun en fazla sonra emzir. Bu kadar stres  bebeğe geçer rahat ol. Bu gunlerin tadını çıkart  . Keyfine bak canım. Ilk bebekler böyle zor oluyo biz stres yaptığımız icin
0 oy
(6,190 puan) tarafından
Sutunun geldigine emin misin?

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 124 göst.
9 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Emine eftelya (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 259 göst.
2 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde yigitinannesi0 (1,300 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 217 göst.