0 oy
219 göst.
Diğer kategorisinde (2,005 puan) tarafından

Kizlar bugün akşamdan beri bel agrım var kalcanın üstü ne yürüyebiliyorum ne oturabiliyorum 2 saattir falan şiddetli agrım var bebiş toplaniyo galiba bi tarafım çok sert ve vajinama baskı yapiyo 4 kere oturdugum yerde sancı girdi ve çığlık attım resmen bacaklarım uyuşuyo daha halen devam ediyo bu doğum belirtisi mi yoksa yalancı sancımı 2 gün önce de bu şekildeydi ama şiddetli vajina baskı yapmıyodu 32 haftalıgım

4 Cevaplar

0 oy
(419 puan) tarafından
Kaçıncı haftan canım? 
(419 puan) tarafından
Oluyo canım makat sancısı bile oluyor ama hepsi düzensiz aralıklarla ve gün içinde sürekli değil bebeğin doğum pozisyonu almaya çalışıyor kasların doğuma hazırlık yapıyor her sancı da bende allahım gerçeği bundan dahamı fazla olcak yani diye sorguluyorum korkumdan :)
(2,005 puan) tarafından
Vlla makat sancısı da oldu akşamdan beri böyle olunca korktum kuzum ya saol rahatlattın ❤
(419 puan) tarafından
Rica ederim canım ben de çarşamba kontrole gittim bu şikayetlerimi anlattım doktoruma ultrasonda bebeğin yerleşiyor başı aşağı dönmüş doğuma hazırlık sancıları dedi normalde makat gelişti be nim minnağım senin de öyle olmuştur alt tarafa çok baskı yapıyorsa sık sık tuvalet ihtiyacın oluyorsa yürürken sanki çıkacak gibi hissediyor insan kendini korkutma yani güzel şeyler düşünmeye çalış o anlarda derin nefes al ve geçmesini bekle :)
(2,005 puan) tarafından
Saol canm benim sağlıcakla kucagımıza alırız inşaallah bebıslerımızı  :)
(419 puan) tarafından
İnşallah canım inşallah :)
-Reklam-
0 oy
(12,959 puan) tarafından
Yalancı sancı bence canım 
(2,005 puan) tarafından
İnşallah öyledir
0 oy
tarafından
Yalanci sancidir hun icinde yoruldun mu bide saat takibi yap 
(2,005 puan) tarafından
Yok cnm yorulmadım da nasıl yapcm saat takıbını
0 oy
tarafından
Büyük ihtimalle yalancı sancıdır 

Uzan geçer inşallah 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 243 göst.
28 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,071 göst.
30 Haziran 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hira &ikra (6,322 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 215 göst.
1 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Yaren kartal (122 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 160 göst.
7 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Elif55 (237 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,204 soru

24,055,064 cevap

329,870 kullanıcı

...