0 oy
223 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Eylül de doğum yaptım yaklaşık beş ay sonra regl oldum geçen ayın 28 inde bir hafta olacak adet görmedim niye düzensizliğe mi girdi acaba döngü k bakmayın devrik cümle ve anlatım bozukluğu yapıyorum uykulu olarak yazıyorum umarım anlasilmisimdir

2 Cevaplar

0 oy
(241 puan) tarafından
Hava değişimi de adet düzensizliğini tetikliyor canım. 
tarafından
Ben şimdiye kadar adet düzensizliği yaşamadım bir iki gün önce sonra sapma olurdu ama bir hafta hiç gecikne yaşamamıştım gebeliğime kadar
(241 puan) tarafından
Eğer biraz daha gecikirse kadın doğuma git canım. Benim ilk defa gecikmişti dediğin gibi 20 gün beklemiştim sonra bi gittim pko varmış meğersem
tarafından
Pko nedir peki ilk defa duydum da
(241 puan) tarafından
Polikistik over sendromu canım. Gebe kalmayı önleyen bi hastalık. Adet düzensizliği yapıyor
-Reklam-
0 oy
(6,972 puan) tarafından
Normal canim duzene girene kadar bi sure boyle gecikmeler olabiliyor
tarafından
Ara ara terleme daralma da oluyo erken menopoz mu diye korkuyorum
(6,972 puan) tarafından
Bismillah dur yeni dogum yapmissin ne menopozu :) aklina kotu seyler getirme hemen, bendede bunlar olmaya basladi dogumdan sonra, hic agrim olmazdi mesela simdi yumurtlama donemimde bile agrim oluyor...adet gunum uzadi...sicak basmalari vs.. ama devam ederse bi doktora git icin rahat etsin
tarafından
Bizde erken menopoz biraz genetik korkuyorum hala adet görmedim buda içten içe korkutuyor sağolun cevapladiginiz için
(6,972 puan) tarafından
Anladim canim o zaman en iyisi vakit kaybetmeden doktora danismak, ama yinede sen iyi dusun iyi olsun yasadigin normal seyler

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 132 göst.
0 oy
1 cevap 78 göst.
0 oy
1 cevap 77 göst.
4 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,464,710 soru

24,006,102 cevap

327,576 kullanıcı