0 oy
455 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (795 puan) tarafından
Hamilelikten  galiba kizlar cildim asiri koyulasti sanki saunaya girmis gibi oldum üstelik  yanaklarimda lekeler de olustu. Sorum su şimdi  patates rendeleyince altina sizan suyunu her gun tonik seklinde  yüzüme  uygulasam faydasini gorur muyum 

2 Cevaplar

0 oy
(1,515 puan) tarafından
Cilt için çok sağlıklı ama önce bir buzluğa at soğusun cilde daha çok etki ediyor ve salatalıkta öyle yap ikisini sureklit kullan cildin canlanır eski haline döner yvs yvs 
(1,515 puan) tarafından
Ahahahahah :D dogur bakalım nasıl çıkıyor o beş kilo ordan
tarafından
Ben doguracam aha 4 ay 3 hafta sonra allahın izniyle buraya yazacm
(1,515 puan) tarafından
Ahahhahaha :D görüşürüz bak sana hatırlatırim yada şimdiden ekran kağıdı alıyim :D
tarafından
Him resmiyete dökmeyelim ben öyle birşey demedim halla halla nereden uydurp yazıyorsun ben bebeğim sağlıklı ve 2 buçuk anca doğurun hahahahahahahha
(1,515 puan) tarafından
Ahahhahaha :D hemen cayiyoruz bakalım
-Reklam-
0 oy
(2,176 puan) tarafından
ben salatalik sut maskesi yapiyorum yuzumde baya ise yariyo diger kararmalar gebelikten sonra geciyomus diye duydum insallah oyledir
(795 puan) tarafından
Nasil yapıyorsun  o maskeyi canim.
(2,176 puan) tarafından
salataligi rendeliyorum sıkıp suyunu cikariyorum sutle katistirip pamukla yuzume suruyorum yarim saat kurumasini bekliyorum.. ustune salataligin posasini da koyarsan besleyici olur
(795 puan) tarafından
Him yapayim onu  günlük  mu yapiyorsun

İlgili sorular

+2 oy
3 cevap 181 göst.
0 oy
5 cevap 281 göst.
0 oy
3 cevap 258 göst.
14 Haziran 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Neyla (608 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 148 göst.
9 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Arya455 (177 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,491,354 soru

24,370,523 cevap

347,989 kullanıcı

...