0 oy
431 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
13 aylık kızım var yürümüyor Yani biz elinden tutup yürütüyoruz emeklemiyor da yere koyduğum zaman ağlıyor yürüttüğüm zaman elini bırakacağım zaman da ağlıyor

7 Cevaplar

0 oy
(3,725 puan) tarafından
Kızım 15 aylıkken yürüdü vardır bir zamanı 
tarafından
emekliyor muydu peki ?
(3,725 puan) tarafından
Evet emekliuordu tutunup ayağa kalkıp siraliyordu ama asla elini bırakıp yürümüyordu
tarafından
Anladım canım
-Reklam-
0 oy
(2,630 puan) tarafından
Benim bebeğim 9 aylıkken oturdu 11 aylık emekledi 13 ay 1 haftalikti yürüdü
tarafından
Yok yok niye uydurasin biliyorum canim sagol :)
(2,630 puan) tarafından
Merak etme 1 aya yürür biz anneler sabırsıziz 1 yaşına girmeden yürüsün istiyoruz ama her bebek farklı yürür sonra biraz otur artık dersin
tarafından
InsAllah canim :) Sabırsızlık tedirginlik niye yürümedi yürüyecek mi falan derken kafada bin soru :))
(2,630 puan) tarafından
Aynı durumu yaşadım bı sabah kalktım karşıma koydum baktım adım atıyor hemen videoya çektim sonrası cesaret geldi ve oturmadı şimdi koltuk tepelerinden inmiyor TV sehpasına kadar çıkıyor i
tarafından
Hahahahah haay masallah :)) Evlatlarımızı rabbim bize bagislasin ayaklarina değmesin insAllah :))
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Oğlum 9 buçuk aylıkken yürüdü girince daha fena boşver geç yürüsün
tarafından
Maşallah çok erken yürümüş emekledi mi hiç
(3,550 puan) tarafından
Evet emekledi
0 oy
(15,283 puan) tarafından
Benimki de ısrarla emeklıyo sıralıyor kalkıp göbek bile atıyo ama 5 aydır yürümeye geçemedi yürür takma
tarafından
InsAllah bakalım hele ne zaman yürüyecek:))
0 oy
(14,062 puan) tarafından
Geç yürüyen çok çocuk var merak etme yavaş yavaş yürür korkuyor belli kıyamam ya 
tarafından
Aslinda hiçte korkutmadik hani bizde zorlamadık falan ama belkide kiyamam kuzuma ya :)) InsAllah :)
0 oy
(2,565 puan) tarafından
Kuzum İnan benim oğlan üç gündür yürüyor o kdar hantal bir çocuktu kiii bir anda kalktı ayağa yürümeye başladı senin kızında inş öyle olur bir anda kalkar (◍•ᴗ•◍)❤
tarafından
Ayy insAllah canim elinden tutup yürüyünce sanki ucacak kosa kosa gidiyor bakalim insAllah yaa ❤
(2,565 puan) tarafından
Bak benim oğlum kalkmayı çözmeden yürümeyi öğrendi kalkmıyor biz kaldirioz yürüyor:)))
tarafından
Yaaa bizimkide oyle kalkmıyor bile hala insAllaj yürür yaa :))
(2,565 puan) tarafından
Yürür kuzum inş sabırlı ol çevreye kulak asma sakın benim oğlum emeklemiyor diye neler dediler artık moral olarak sıfır dim şimdi çok şükür ;)
0 oy
(1,075 puan) tarafından
Canim yere basıyorsa bir sıkıntı yok demektir. Yine de için rahat etmiyorsa doktora götür. Ama bence zamanı var. Belli olmaz her bebek farklı bir bakmışsın 14 15 aylık yürümüş. 
tarafından
Basıyor masallah adımlarını cok guzelde atiyor elinden tutup yürüyünce resmen kosuyor insAllah canim:)

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 483 göst.
8 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sevcanyurdada (56 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 222 göst.
6 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 548 göst.
0 oy
4 cevap 250 göst.
3 Ekim 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,296 soru

24,181,431 cevap

336,341 kullanıcı