0 oy
405 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,104 puan) tarafından

Selam canlar. Doğum yapalı 6 ay olcak ama ben hala adet görmedim. 2 3 kilo vermem lazım göbeğimde hala şişkinlik var. Adet olsam en az 1 kiloda olsa verirmiyim. Normal de adet olacağım zaman karnım şişerdi adetten sonra inerdi. Bu şişkinlik iner elbette ama adetten sonra en az  1 kiloda olsa verirmiyim. :angel: 14 kilo verdim şu 3 kiloyu veremiyorum deliricem resmen :ermm:

( Bu arada sonuç olarak 9 ay adet görmedim. E lohusaykende toplasan 10 gün az az görmüşümdür yılların birikimi vardır heralde) :D

2 Cevaplar

0 oy
(3,135 puan) tarafından
Canım eltim de 9 ay oldu doğum yapalı halen adet olmadı. Sıkma canını olursun herhalde. Kuzenimde üç ay içinde adet oldu. Ama kuzenim hiç emzirmedi bebeğini eltim halen emziriyor
(3,135 puan) tarafından
Onu da verirsin canım koca 14 kilo vermişsin 3 kilocuk neki ;)
(2,104 puan) tarafından
Valla o 14 kiloyu 4 ayda verdim de şu küçücük 3 kiloyu 2 aydır veremiyorum :) çok zor coook:)
(3,135 puan) tarafından
Çok kafana takma o da gider canım gitmese de 3 kilo az bi şey kalsa da olabilir ;)
(2,104 puan) tarafından
Yok aman aman kalmasin allah göstermesin :) o az dediğin 3 kilo şuan beni tombis gösteriyor :)
(3,135 puan) tarafından
Inşallah verirsin en kısa zamanda tatlım
-Reklam-
0 oy
(5,935 puan) tarafından
2 kg net gider ben 27 gün aktif kanama gördüm sonra 3 gün olup 5 gun durdu 40 lohusalık bitti ve 6 bucuk ay oldu doğum yapalı her ay düzenli oldum
(5,935 puan) tarafından
Kesin  canım net gider bazısı olmuyor bazısı hemen oluyor lohusalık bitti 15 gün sonra adet oldum her ay oldum.emziriyorum da
(2,104 puan) tarafından
Ayy bu güzel haberin için çok teşekkür ederim :) o zaman bir an önce adet olmak için can atıyorum
(5,935 puan) tarafından
Inşallah canım inşallah
(2,104 puan) tarafından
Inşallah çok teşekkür ederim ❤
(5,935 puan) tarafından
Rica ederim canım ❤❤❤

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,467,950 soru

24,051,255 cevap

329,677 kullanıcı

...