+2 oy
1,174 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (92 puan) tarafından
Esim ilk senemizde cok tartisioduk meger beni aldatmis güya kiz buna tecavüz etti derim benle birlikte ol demis buda aldatmis bahane olmus yoksa esim kendini öldürurmus kavga ettimizin sitresiyle ne yapcam bosansammi 1 yasinda kızım var seviyorum seni affet dio ama icim almio bakmıyorum yuzune omzundq ağladım birde kimsem yok çünkü 

36 Cevaplar

0 oy
(1,676 puan) tarafından
Kiz kimmis neden boyle bisey soylemis bir de neden bu kadar zaman gecmisken soyluyor 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Nasil tanistiniz ne kadar gorustunuz
0 oy
(168 puan) tarafından
Canım bebeğinizde varmis kolay değil bı anda boşanmak bence sadece ilişkiniz değil düşünmeniz gereken çocuğunuz var psikolojisi var o çocuğu da düşünmek zorundasınız. Ayrılsan ne olcak emin ol bütün erkekler aynıdır bazıları sadece belli etmez biz farkına varmayiz erkeerin geninde var ha tabi istisnalar vardır muhakkak. Hemen affetme tabi önce kaybettiği güveni geri işte sürtsun burnu biraz anlasın değerini 
0 oy
(15,019 puan) tarafından
Affedeceğiniz belli bizim fikrimiz önemli mi? Benim tavrım farklı olurdu 
0 oy
(168 puan) tarafından
Ona ne yaparsam beni affeder gitmez güvenini verme canım gözünü korkut eğer bı suç daha yaparsam beni bırakır korkusu olsun içinde. Seni kaybetmekten korksun
0 oy
(4,061 puan) tarafından
Affetmek kolay bisi değil eğer affedicek isen eğer herseyi siliceksn her sorunda yüzüne vurcaksan bu iş zatn yürümez tamam dedin an o konu kapanacak yoksa yürümüyor canım yuva kolay kurulmuyor ama bir hata yapan gene yapıyor canım he yapmayan da oluyor hepsi bir değil belki düzelir şart kosucaksin anca öyle olur dersen düzelir hersey şuan senin insafiyetine kalmış mutlu olucana inanıyorsan sorun olmaz ama çok çok iyi düşün 
0 oy
(15,543 puan) tarafından
Yok daha neler..
0 oy
tarafından
Yapmadığı şey için nasıl iftira atıcaktı eşine bahane olmuş 
0 oy
tarafından
Esinin ylani işte hiç bir kız gel beni s... demez affedeceksen bile biraz sürundur
0 oy
(879 puan) tarafından
Affedip affetmemen konusunda birsey diyemiyecegim ama Benim içim almazdı birdaha dokunmaya gözüne bakmaya . Baskasına dokunmuş Baskasıyla beraber olmus. Allahım çok zor ya. Rabbim sana dogru yolu göstersin yardımcın olsun bacım inan bian kendimi yerine koydum kalbim darlandı
0 oy
(2,321 puan) tarafından
Yeni mi olur oldu bu olay nasıl çıktı ortaya
0 oy
(774 puan) tarafından
Ben yapsam sen affedermiydin de ona göre affet 
0 oy
(1,850 puan) tarafından

Hic bir kadın ihaneti affetmemeli bence :angry::unsure:

0 oy
tarafından
Allah ından bulsun Bee. Yazık olmuş. Bacim koca senin kocan bunun kararinı sen ver guvenebilecek misin onunla yaşayabilecek misin. 
0 oy
(1,049 puan) tarafından
Nasil ogrendin bunu
0 oy
(1,633 puan) tarafından
Olan olmuş da burnunda fitil fitil getir

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 676 göst.
24 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Hicrannn (1,370 puan) tarafından soruldu
+2 oy
29 cevap 1,154 göst.