0 oy
1,377 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından
Kızlar ya annemler eskiden yoğurtları tülbentten geçirir sıkarlarmış işte kalan parçalar da kaskatı olurdu sonradan labneden daha sert olurdu içinee de tuz atılırdı bunun adını bilen var mı ya internette o kdr baktım bulamadım 

23 Cevaplar

0 oy
(157 puan) tarafından
Icine tuz çörek otu pul biber hafif de sivi yağ katardi annem iki tasin arasına koyar suyu akar onu kalip kalıp keserdi sonra içine onları katardi canim anam 
tarafından
Bu dediklerini koyacam bnde yaparsam inşallah: )
(157 puan) tarafından
Inşallah canim ama tadi efsane oluyor du önce sarı  su akıyor yogurdun sonra durdukça peynir oluyor
tarafından
Ben yapılışını hiç görmedim ama tadı hep damağımdadır :)
-Reklam-
0 oy
(4,650 puan) tarafından
Peyniri bizim burda öyle yaparlar
tarafından
Bir tür peynirmiş zaten :)
0 oy
tarafından

Cökelek:D canim

tarafından
Yok canım katık peyniriymiş ama görünüşü aynı çökelek gibi

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 539 göst.
13 Eylül 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde M. Nur (831 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 605 göst.
0 oy
9 cevap 438 göst.
6 Haziran 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler


1,470,832 soru

24,090,889 cevap

331,741 kullanıcı

...