0 oy
233 göst.
Diğer kategorisinde (5,057 puan) tarafından
Kızlar karantina sebebi ile kanda veremiyorum dün yaptım negatif çıkmıştı oğlumda da böyle olmuştu hiç çıkmamıştı ikinci adetime yakın doktora gitmiştim 6 haftalık çıkmıştı ama ne kaset teste ne idrarda nede beta hcg kanda çıkmadı negatif beta hcg 0.01 çıkıyordu şuan 13 gün oldu adette olmadım dâhâ da testlere para vermek istemiyorum artık internette idrarda 15 gün gecikmede çıkar kanda 10 gün gecikmede belli olur diyor karantinam bitince oğlumu öğrendiğim özel muyahananesi olan kadın doğim var ona gitmeyi düşünüyorum yoksa kan mı versem önce ya da kan falan vermeden direk gitsem mi ? Kan almadan ultroson ile bakılyor hemen

3 Cevaplar

+1 oy
(354 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Canım benimde o kadarlikkene çıkmadı kanda da ultrasonda da 34 gün geçince adetimi o zaman çıktı hem evdeki testte hemde kanda ertesi günü doktora gittiğimde kesem gözükmüştü canım
-Reklam-
+1 oy
(4,148 puan) tarafından
Kan vrr bncr canm. Virus hapi falan kullandin mi belki o gecikme yapmistr
(5,057 puan) tarafından
Yok kuzum şüphen var içme dediler zaten kendi evimdeyken de 5 gün gecikem olmuştu annemlere geldim karantinaya girdik abimden dolayı onun bitiyor pazartesi anneme geçmiş o karantinada dâha yeni ilaç geldi ablam annem kullanıyor tek ben kullanmıyorum bana da geldi ama gebelik şüphesi olanlara ve hamilelere emzirenlere önermiyoruz dedi doktor
(5,057 puan) tarafından
İkinci karantinaya girdik kuzum 10 nisan da bitecek sağ salim bir bitsin inş gidip vereceğim
(4,148 puan) tarafından
Anladim kuzum hakkinda hayirlisi  olsun insallaah.
(5,057 puan) tarafından
Amin kuzum
+1 oy
(3,529 puan) tarafından
Çıkmadı lazım canım nasi çıkmıyo ki. Hamileysen normal yükseliyor ona göre belli ediyor zaten

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 349 göst.
12 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Linasu (423 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 392 göst.
24 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Eceinn (122 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 276 göst.
6 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde ceylan_38 (43 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 351 göst.