0 oy
635 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
5 aylık bebeğim var çok eziyetli değil olması gerektiği gibi ama ben her gün o kadar yorgun uyanıyorum ki her gece atılıp gidiyorum resmen. Eşimin yerinde olsam kendim gibi bi uyuza asla katlanmazdım ama bir dediğimi iki etmez, hep anlayışlıdır. Sürekli hasta gibiyim son 1 aydır bu böyle sanki üzerimde bi öküz var rehavet var bazen ölsem de kurtulsam diyorum başım hep çok ağır sürekli kafam dönüyor midem bulanıyor hayır hamile de değilim. Napmam lazım ya dra da gittim d vit ve çinko verdi gönderdi :( çok üzülüyorum ya :(

12 Cevaplar

0 oy
(7,617 puan) tarafından
  Demekki hala çinko eksuk güneşe çıkman lazım 
tarafından
Demek ki...
-Reklam-
0 oy
(6,074 puan) tarafından
Kanına fln bastırsaydın keşke bende kahveyle ayakta duruyorum oğlum eziyetli olmasına rağmen kılımı kipirdatasim yok
tarafından
Baktı da yazdı çok stresli bi insanım belki de ondan kafada kurup kurup uyuyom :(
0 oy
(1,075 puan) tarafından
Bende aynıyım eşlerimiz de aynı sanırım. Kızım 9 aylık ama doğumdan sonra ben asla toparlanamadım. Siz yine doktora gitmişsiniz ben onu da yapamadım. 
tarafından
Bende toparlayamıyorum kendimi bir türlü hiç dinç hissedemiyorum :(
(1,075 puan) tarafından
Gece erkende yatsam sabah geç te kalksam aynıyım. Piskoloji de etkili olabilir. :/
tarafından
Evet köyde yaşamak zorundayız hiç arkadaşım yok ve çok yalnız kalıyorum :(
(1,075 puan) tarafından
Yaa canim seni en iyi ben anlarım sanırım. Köyde yaşadım 3 buçuk sene. O kadar zorlandım ki. Cidden çok zor bir hayat köy hayatı heleki istemeyen birisi için. Nerede yaşıyorsun umarım çok dağ başı değildir.
0 oy
(580 puan) tarafından
Ben ben ben aynı ben cnm 
0 oy
(2,718 puan) tarafından
Yorgunlktandr bnde hep yorgun uykusuzum ama bi turlu yatamam o gun n yapcaksam yine yapar v daha cok yorulurm migrenm var basim agrr surekli
tarafından
Evet maalesef canım, geçmiş olsun sana da
(2,718 puan) tarafından
Saol canm alisirsin zamanla ya annelik yorucu ama güzel
tarafından
Evet benim kurabiyem iyi ki var :)
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Vitaminlerini düzenli kullan Ballı çörek otu ye hergun sabah hem dinç tutuyor hem bağışıklık güçlendiriyor hemde çok güzel süt yapar 
tarafından
Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim ne bulursam da yerim aslında eşim Pharmaton supradyn falan da almış ama hiç tık yok:(
0 oy
(3,272 puan) tarafından
Canim ya o uykusuzluktan ve fazla sorumluluk sahibi olmaktan kaynaklı bende öyleyim bebeğim dogdugundan beri dinç olduğum bı gün yok 20 aylık düşün
tarafından
Evet ya da yalnızlıktan. Köyde yaşamak zorundayız ve hiç arkadaşım yok duvarlara ve kızıma bakmaktan başka hiçbir sosyal aktivitem de yok bıktım :(
0 oy
(4,061 puan) tarafından
Bendede aynı 4 buçuk aylık uyusam hep uyurdum yorgunluk aldı başını gidiyor elimi bisiye süresim yok Allah tan kizcem kendi uyur uyanır da kafam rahat 
tarafından
Benim kurabiyemde öyle inş o anası gibi u.yuz olmaz
(4,061 puan) tarafından
Ins inş canım valla normalde arı gibiyim ben Çerkez kızı olunca dakika oturamazsın ama aman Bi ugusuk oldum Bi görsen
tarafından
Allah yardımcımız olsun tez zamanda şifa versin inşallah canım
(4,061 puan) tarafından
Amın cnm bnm
0 oy
(64 puan) tarafından

Bende bir gün tıpkı böyleyim ertesi gün iyiyim bir gün iyi bir gün kötü geçip gidiyor :ermm:

tarafından
Hep iyi olalım inşallah canım
(64 puan) tarafından
İnşallah canm
0 oy
(67 puan) tarafından
Ahhhh hayatimmmmm iciniz mi curudusizin daha yasiniz kac gerci kac olursa olsun bu neyin kor atesi biyle yasamla ölüm arasındaki ince cizgidesiniz bu nedir ya bi kenizie gelin canimmmmmmm arkadasimmm guzelim basta siz bir annesiniz tabikide yorgun olucaksin ne demir eksikliği cinkosu osu busu bosver onları hayat enerjisi beyinde bitiyo sen annesin gece emmesi sicmasi atesi dişi bitmiyo sorumluluk ağır derken hoooop korona cikti paso evdeyiz agiz tadiyla bi disari cikamiyoruz ki nasil kafani kaldiricaksin bak tatlim gec aynanin karsisina kendini oturt konuş baya bildiğin konuş anlat baktin ki hala aynisin kendini oku cok oku yasin oku meryem suresini oku he en guzeli bakara suresidir oku bi suya onu 7 gun aksam yatsi arasi ic benim kuzenimde oyleydi nazardan olmuş sevdigimiz bi hocamiz dedi göz bu adam öldürür kuranda var ayeti sen annesin madem güzel bi de esin var hayatin tadini cikartin sen bu dunyada ki en kutsal bir annesin eminim cok guzel bi kadınsın bebeginden ve esinde  keyif almana bak umarim bu yazim sana iyi gelmiştir gelmesinj dilerim iyi olun Allaha emanetsiniz
tarafından
Yaaaa kaldı mı siz gibi bu kadar güzel yürekli insanlar Allah razı olsun canım hepsini yapacağım umarım işe yarar.. Allah sizi cennetine katsın sizde Allah'a emanet olun
(67 puan) tarafından
Yaramazsa ara beni ben seni kendine getiririrm o senin guzelligin senin inceligin hayat bu kadar kisayken kendine sürekli yorgunluk güncelleme  :)
Hem bende bi ara senin gibi oldum sonra döndüm evladima baktim esime baktim ne cocuk doğurdum beee dedim ben yorulmicam da kim yorulucak sanku dunyadaki tek yorgun kadin benmisim gibi hissettim kendimi okudum bakara suresini okuyamasamda actim sabaha kadar 7 aksam yotube döndü de döndü sonra geldim kendime yapma kendine gjzel kadinsin rabbim sana enerji versin en sagliklisindan sonra kocanla her aksam horon oynarsinix :) insallah :) ♡
(67 puan) tarafından
Birde ac muzik dinle ve söyle al taragini eline ben seni dinlerim burdan :)
tarafından
Hahahahh:) gerçekten çok tatlısınız dün biraz dinledim gerçektende ruha bile çok iyi geliyor Allah razı olsun hiç tanımadığım birinin beni bu denli düşünüp güzel cümlelerle destek olması bile kendime getirdi beni :) Allah evlatlarımızı bize bağışlasın acılarını göstermesin inşallah canım iyi ki varsınız iyi ki yazdınız :)
(67 puan) tarafından
Terapi gibi bi yanımın olduğunu biliyorum ve her daim bol bol kahkaha atmayi nasip etsin rabbim sana :) aslina bakarsan delinin biriyim :) veeee sana bi öneri daha ruhuna iyi gelicek bir film izle evet belkide uykusuzluktan geberiyosun ama ölmüyosun en azindan sana iyi gelicek bunu biliyorum
0 oy
(4,148 puan) tarafından
Bi vitamin all ayaga kalk kendine gel bir bebeyle bu kadat nasil yoruluyosun ay. Bnm 3 tanee. Tum gun robot gibiyim etraflarinda. 

Senin degerlerin dusmustur ilacladi kullan vitamin takviyesi yap
tarafından
Bebeğim yoruyor demedim ki
0 oy
tarafından
Yeni dogum yapmışsın bagisikligin düşmüş. Yorgunsun bir can kattin bu dunyaya kolay bir sey degil biraz zamanla toparlarsin protein agirlikli beslenmeye dikkat et. Kendini motive edecek hoslandigin seyler yapmaya çalış,kendini fazla yormamaya dikkat et. 

Hava al biraz zamana ihtiyacin var
tarafından
Desteğiniz ve önerileriniz için çok teşekkür ederim:)

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 116 göst.
0 oy
0 cevap 47 göst.
+1 oy
10 cevap 300 göst.
29 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Elif34 (368 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 199 göst.
30 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cunozoranne (86 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,375 soru

24,071,409 cevap

330,677 kullanıcı

...