0 oy
457 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar birkacgunlugune kaynanamgile gittik demistim. Esim Onlarin yanında cok mutlu hic sesini yukseltmez. Hep neselidir.  Ama eve geldik yuzu bir asık. En ufak seye kızıyor. Bu beni cok uzuyor. Git ailenin yaninda yasa diyesim geliyor tutuyorum kendimi. Ailesinin yaninda oyle olması kendi evinde sinirli olması cok uzuyor gittigime pisman oluyorum. Sizce napmam lazim

4 Cevaplar

0 oy
(781 puan) tarafından
Akışına bırak boş ver bisey deme zamanla alışır üzerine gitme kavga çıkarır ve seni suçlar ne alaka sen abartıyorsun der öyle hallerini görme 
tarafından
Hep oyle diyor zaten hep ben sucluyum ben kotuyum
(157 puan) tarafından
Bende sadece benimki böyle sanırdım iyi hoştur bisey oldu mu hep suçlu ben olurum her konuda asla kendi suçlarını görmek istemez bilir suçlu kendi ama asla kabul etmez çok sonradan aradan zaman gever belki ozaman kabul eder erkekler hep kadını suçluyor demek ki
-Reklam-
0 oy
(883 puan) tarafından
Sende. Onun ailesine. Gidince yüzünü as evine gelince mutlu ol o sana soracaktır sende neden canım sende orda mutlusun evimize gelince sürat yapıyorsun ben sana soruyomuyum ? Dersin
tarafından
Insanlik namına oylede yapamıyor insan cnm ya
(883 puan) tarafından
Valla kim ne dilden anliyosa öyle yapicaksin canım yoksa ne yaşattiklarinin farkına varmiyolar illa gözümüze sokun diyolar :)
tarafından
Dogru diyorsun valla
0 oy
(783 puan) tarafından
Sakinleştirici bitki caylari var canim yap ver Bosver  ergen tipli erkekler işte nolcak akışına bırak 
tarafından
Ilk evlendigimiz zamanlar iciriyordum bitki caylari birlikte iciyorduk hatta. Sagol cnm. Alayim
0 oy
(2,493 puan) tarafından
Böyle insanlar keşke evlenmeyip hep anasını dizinin dibinde yaşasa. Hayır o değil milletin gül gibi kızına da hayatı zindan ediyorlar.
tarafından
Evet madem boylesin niye evlendin. En nefret ettigim erkek tipi ama kader iste

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 320 göst.
29 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Neyleyim (340 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 323 göst.
12 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Prensimin annesi (154 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 350 göst.
31 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Kelebekbursa16 (726 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 421 göst.
1 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,481,696 soru

24,240,724 cevap

339,981 kullanıcı

...