0 oy
223 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar bugün tam 7 aylık olduk.pazartesi günü özele gittim.detaylıca baktı doktor.

Sonra dedi ki hiç söylediler mi bebeğin kalbi biraz sagda dedi.

Endişe edilecek bişey yok sadece gördüğüm için söylüyorum dedi.

Mesela bazı insanlarda mesela böbrek olması gerekenden biraz altta olur belki duymuşsundur dedi.

Duymadım dedim.

Tedavi gerektirecek bişey mi dedim.dwgil dedi.

Ama yine çocuk doktoruna doğunca gösteririz dedi.

Ama içim rahat etmez bekleyemem dersen çocuk kardiyolojisinde ultrason yaptır dedi.

Böyle bişey yaşayan var mı acaba.

Genel olarak sağlığı iyi doğum normal gözüküyor dedi.ama kalbi biraz sagda nasıl oluyor neden oluyor anlamadım 

4 Cevaplar

0 oy
(14 puan) tarafından
korkma canim benim teyzemin oğlunun 3 böbreyi var. büyükBabamin da kalbi sagdaymis
tarafından
Öyle mi.ne tuhaf.doktor da endişe edilecek bişey yok dedi ama aklıma takıldı.Allah 'ın takdiri
(14 puan) tarafından
korkma İnşallah iyi olur
-Reklam-
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun canım hiç duymadım bilgim yok
tarafından
Teşekkürler.ben de ilk defa duydum şaşırdım
0 oy
tarafından
Doğduktan sonra cocuk kardiyoloji ye götür canım 
tarafından
Doktor da doğunca gösteririz dedi.şimdi de bakılıyormus gerçi de ama zaten bi durum olsa anne karnında müdahale edilmiyormus
tarafından
Evet dogduktan sonra götür
0 oy
tarafından
Benim eşimin bobregi dogustan tersmis  sadece bibregnde taş yapmamaya tuzlu vs yememeye dikkat et dedi damarlarını neyse tersten oldugu için taşı düşürmesi zor olurmus ama bı sknti yasamio korkma olmaz bişi Allah'ın izniyle

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 318 göst.
13 Eylül 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde At Work (7,118 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 491 göst.
12 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Huzeyfem (107 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 128 göst.
29 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Starlice34 (196 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 332 göst.
5 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,811 soru

24,174,401 cevap

336,034 kullanıcı

...