0 oy
449 göst.
Diğer kategorisinde (379 puan) tarafından
Eşim söyledi kulaktan kulağa yayiliyomus sanırım vakkalar daha da fazlaymış kapatcaklarmis öle duyum gelmiş offf yatıp kalkıp şunu soyliyomusum gibi geliyo kafamdan cikmiyo ya 

14 Cevaplar

+2 oy
(18,574 puan) tarafından
Valla bu hastalığın geçmesi için sadece turkiyenin kapanması gerekmiyor. Dünya sağlık örgütüyle anlaşacaklar tüm dünya 10 15 gün yasak getirse en azından vakalar yarı yarıya iner. 
-Reklam-
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Tam kapanma derken canim yine eskisi gibimi olacakmis
(379 puan) tarafından
Sanırım eskisi gibi olur
0 oy
(3,757 puan) tarafından

Kapatma derken şehirler arası yasak damı yaa:((

(379 puan) tarafından
Evet yaaa bayram gibi ;((
(3,757 puan) tarafından
Nyse daha varmış iyi bari
0 oy
(2,265 puan) tarafından
Sanmıyorum canim ama keske olsa
0 oy
tarafından

Komple kapatmazlar cnm turist zamanı. Yaklaştı.  

(1,260 puan) tarafından
Onlara yasak mı vardı ki :-)
(379 puan) tarafından
Ülkeye gelen mi var Fransa falan kapalı şuan herkes uçuşlara falan engel getiriyor nerde gelcek ancak yaza temmuz Ağustos
tarafından
Bı anda açılır cnm.   Ben artık inanmıyorum hiç birşeye
0 oy
(1,894 puan) tarafından
Ramazanda misafirlikleri önleyemezler kapanma olması daha iyi. Tabi insanlara önce maddi destek vermeleri lazm 
0 oy
(1,267 puan) tarafından
Bayramda kapatsinlar en mühimi bu
0 oy
(163,446 puan) tarafından
tam kapamma ne demek
0 oy
(2,039 puan) tarafından
Ay inşallah olmaz yaa bizim işimiz çok kötü etkileniyor :(  bir yandan da vakalar artıyor Allah yardımcımız olsun ne diyim 
0 oy
(30,146 puan) tarafından

Evet çok artmış bizim koyi bile almışlar karantinaya maalesef

0 oy
(2,342 puan) tarafından
Yukarı tükürsen bıyık, aşağı tükürsen sakal. Bi yandan tam kapanma olsun istiyorum bi yandan istemiyorum. Tam kapanma olsa cafeler in falan da işi olmuyo insanlar ekmek parası götüremiyorlar evlerine, kapanmasa millet yerinde durmayıp ordan oraya fink atıyo. Tam kapanma olsa bile devletin işsiz kalanlara yardım etmesi lazım ya
0 oy
(14,062 puan) tarafından
Millet dışarda geziyor tabi çoğalır biteceği yok galiba keşke sabah uyansak bitmiş olsa bu illet
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Geçen gün ki toplantıda bekledik zaten bu açıklamayı çünkü okullarda 6 nisana kadar bütün konuları bitirin sınavlar bitsin diye bilgi gelmişti eşimden biliyorum ve 3 hafta tüm ülke de kapanma olacak diye duymuştuk ama o açıklama yapılmadı büyük ihtimal Ramazan'da olacak 
0 oy
tarafından
İnşallah ramazan ayı boyunca kapanır 1 ay da temizlenir herşey sınırı da kapatırlar turist falan almazlar o zaman kurtuluruz 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 179 göst.
9 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Kizlarimmmm21 (1,313 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 271 göst.
16 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 246 göst.
0 oy
5 cevap 206 göst.

Kategoriler