+1 oy
268 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Bebegin de bu durum olan var mı varsa kaçıncı ayda öğrendin? 

Geçti mi:/

12 Cevaplar

+1 oy
tarafından
bazılarında zamanla kapanabilir oluyor bazıları ilerlediği için ameliyat buna doktor karar veriyor 
tarafından
:(
Tsk ederim
-Reklam-
+1 oy
(7,786 puan) tarafından
Kuzenimde vardi sanirim gecti yani simdi oocamysn oldu masallah bi sorunu yok cnm
0 oy
(1,715 puan) tarafından
Benim oğlum 6 aylikdı hamile iken öğrendim doğduğu heemn gösterdik doktora dedi küçülmüş 6 ay sonra gel  neyse gittim o zman da kapanmıştı çok şükür
0 oy
(17,176 puan) tarafından
Ayrıntılı ultrason da görüldü çok ufak bı delik dendi çocuk kardiyoloji bölümüne sev edildim o doktorda aynısını söyledi iyi huylu su ve kötü huylusu varmış bununda şükür bizimki iyi huyluymus ya anne karnında yada doğduktan sonra 2 yaşa kadar kapanır dedi doktor 21 haftada öğrendik bu arada böyle olduğunu 24 haftada perinatoloji bölümüne randevum vardı doktor inceledi göremedi kapanmış olabilir dedi 24+3 gunluguz 30 haftada çocuk kardiyoloji bidaha bakacak Rabbim kimseyi korktuğu yere ugratmasin inşallah ❤️
0 oy
(1,805 puan) tarafından
Zamanla kapanio  erken dogumlarda daha sık rastlanio Hayir olsun kimde var
0 oy
(6,399 puan) tarafından
Benim oglum da var geçti mi bilmiyorum 2 yaşında tekrar kontrol istediler çok küçük dedi kapanır büyük ihtimalle dedi doktor. Dogumdan sonra odaya doktorlar geldi üfürüm var dediler merkezde hastaneye götürdük igne ucu kadar dendi. Büyük ihtimal kapanır dedi 
0 oy
tarafından
36. Haftada doğdu ilk 2 muayenede devam ediyordu 6. Ayda 3. Kontrole çağırdılar araya corona girince ilgilenmediler 
0 oy
(30,101 puan) tarafından

Bilgim yok kimde varsa geçmiş olsun

0 oy
(1,550 puan) tarafından
Kuzenimde vardı. 7 yaşında geçmişti artık. Büyüklüğüne göre değişiyor bildiğim kadarıyla. Ve sık karşılaşılan bir şeymiş 
0 oy
(60 puan) tarafından
Benim oğlumda vardı ayrıntılı ultrasonda falan bişey yoktu yani demediler doğdu kalça ultrasonuna götürdüğümüzde genel muayenede çıktı üfürüm çocuk kardiyoloji ye gittik delik vardı 8mm öğrendiğimizde 3 aylıktı 4 aylıkken anjio oldu 6 aylıkken açık kalp ameliyatı oldu şimdi 2 yaşına girecek Allahıma bin şükür Bi sıkıntısı kalmadı 6 aydan bir kontrole gidiyoruz. Kalbin üst kısmındaysa kendiliğinden kapanıyo alt taraftaysa ya anjioyla yada ameliyatla kapatıyorlar. Eğer Ankara'daysan doktor önerebilirim 
(60 puan) tarafından
Uyurken uyanıkken her zaman.
tarafından
Of ya içim icimi yio
Anne karnında demediler bisey  e doğdu kendi dr ve 3,4 dr daha gittim 2 ay eveli bir dr baktı hırıltı var ciğerde dedi soğuk almıştı ondan sanrım  çünkü öksürüyordu  bazen bebek sorna surp veri geçti  ama ne yapayım bilmiyorum.

E bebek böyle hızlı nefes alınca hani bazı anneler bebek nefes alıyor mu  diye bakar ya  tedirgin olur  çünkü  nefesi sessiz alır derler. Sen kontrol etmiyordun  dimi sesi geliyordu hızlı hızlı aldığı icin
(60 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Kontrol etmeme gerek yoktu ki gözle görülür şekilde belli oluyordu zaten ben doktora hızlı nefes alıp veriyo dedim bebekler bize göre hızlı alır dedi dinledi üfürüm var her bebekte olur bu çoğu zararsızdır içinde kalması götür kardiyoloji ye sed  Kendini daraltma iyi düşün iyi olsun eğer herhangi Bi sıkıntısı olsaydı şimdiye kadar çoktan belli ederdi kendini.
(60 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Aklına takılan merak ettiğin bişey olursa yaz bana elimden geldiğince yardım etmek isterim
tarafından
Çok sağol ❣❣❣
0 oy
(2,578 puan) tarafından
Benim bi tandigin cocugunda vardı. Kucukken demişler var diye. Şimdi yine baktirdilar iki  taneymis biri kapanmış birinden de ameliyat olacak 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,468,603 soru

24,061,031 cevap

330,148 kullanıcı

...