0 oy
521 göst.
Diğer kategorisinde (1,346 puan) tarafından
Kızlar nasip olursa ramazanda oruç tutmak istiyorum bebeğim ramazanın baslangıcında 9 ay 20 günlük olucak ek gıda aliyor ama memeye düşkün biraz ve sütüm az oruç tutsam dahada azalırmı sütüm emziren anneler siz tutacak mısınız oruç 

18 Cevaplar

+1 oy
(975 puan) tarafından
Kızım 11 aylıkken kaza oruclarimi tutmaya başladım ama Allah veriyo rızkını çok meme düşkünü kızım ama azalmadı sütüm 
(4,893 puan) tarafından
Bende aynı fikirdeyim. Rızkı veren Allah o korku ile tutmamak doğru değil. Ek gıda alan bi bebek sonuçta
(975 puan) tarafından
Evet sade anne sütü alıyorsa tuttulmamali  diye düşünüyorum
-Reklam-
0 oy
(724 puan) tarafından
Ben denedim benim sütüm azalıyor yemek yemediğim zaman 
(1,346 puan) tarafından
Anladm canm bende birkaç gün deneyip bakaym
0 oy
(4,148 puan) tarafından
Bndr bekliyim.surda bnmki 6 aylik. 
(1,346 puan) tarafından
6 aylık olsa ben tutmazdm daha yeni ek gıdaya geçiyor ya fazla bişi yemiyorlar süt çok gerek o zaman
(4,148 puan) tarafından
Denicem  bakalm olmazsa birgun tutar birgun tutmamm cunku sevmedi daha alisamadi iki gun oldu baslayali
0 oy
(14,196 puan) tarafından
Rabbim nasip ederse tutacağım 
(1,346 puan) tarafından
Kaç aylık seninki canm
(14,196 puan) tarafından
1 yaşında canım azalacagini düşünmüyorum ek gıdada alyor senin bebeğin
0 oy
tarafından
Bizde o zmn 43 günlük oluyoruz bende düşünüyorum tutsam mi acaba 

Seninki büyük bence tut cnm
(1,346 puan) tarafından
Ben bile korkuyorum sütum azalir diye ben senin yerine olsam tutmazdm ya ama yine sen bilirsin
tarafından
Haklısınız kızlar ama çok üzülüyorum tutmayınca kendimi günah işliyormuş gibi hissediyorum:(
(1,550 puan) tarafından
Allahın izin verdiği durumlardan biri bu.. Neden günah olsun. Sen bebeğinden sorumlusun artık o sana allahın emaneti onun rızkını kesmemelisin böyle. İlk aylarda süt azalınca hemen yerine gelmiyor ona göre karar ver
tarafından
Doğru diyorsun kuzum hiç dusunmeyim o zmn:) dedim bi kaç tane tutayım aralıklı ama soylediklerin doğru sutum kesilirse bi daha gelmez
(2,265 puan) tarafından
Emin ol canim obur türlü gunaha girersin bebisin cok küçük  onlar bize Rabbimin emaneti zaten. Sonra  telafi edersin Allahin izniyle
0 oy
(1,550 puan) tarafından
Ek gıda alıyor artık. Yoksa tutma derdim ama  Muhtemelen sorun olmaz. Yalnız iftara sahur arasında çooook su içmennlaızm kesilmemesi için. Herkes 2 içiyorsa sen 3 4 içeceksin. Yapabilirim diyorsan Allah o gücü sabrı veriyor. 
(1,346 puan) tarafından
Birkaç gun deneyeyim canım sağol
0 oy
(4,234 puan) tarafından
Bebeginin rizkini keseceksen onunda vebali var diyor hep etrafimdaki buyuklerim bnm kizimda 49 gunluk tutsammi diye dusunuyorum ama azcik su icmesem bisey yemesem sutum olmuyo
(1,346 puan) tarafından
Senin kadar küçük olsa bebeğim ben tutmazdm canm şuan 10 aya yakin olcak ek gıda tüketiyor ondan tutmayı düşündüm
(4,234 puan) tarafından
Yani evet senin bebis buyumus canim bi dene en azindan
0 oy
(1,663 puan) tarafından
11 aylık kızım tutacam hayırlısıyla
(1,346 puan) tarafından
Inşallah canim tutarsın
0 oy
tarafından
Deneyerek öğrenirsin canım benimki azalmamıştı hiç, kiminin azalıyor. Yani denemeden bilemezsin
(1,346 puan) tarafından
Tamam canm deniyim
0 oy
(12,521 puan) tarafından
Dene canım sen farkedersin zaten bebeğin den ben 7 aylıkken tutmuştum sorun olmamıştı 
(1,346 puan) tarafından
Tamam canm sağol
0 oy
tarafından
Gecen ramazanda tutamadim ben 1 yaşındaydı oglum ama ben yemeği biraz az bile yesem hic sutum olmuyodu benim oglum yemekte yemezdi tutamadim hic bu oructa tutucam inşallah sutten kestim bence deneyin ama azalırsa tutmayin günah olmasin çocuğa ac kalir
(1,346 puan) tarafından
Tamam canm deniyim sağol
0 oy
(1,058 puan) tarafından
Bende istiyorhm ama bebegım yeni geçti ek gidaya cok yemiyor 6 bucjk aylık napçam bilmiyorum bi iki gün tutucam olmazsa bırakirim olursa devam 

Allah rızkini verir ona inaniyorum inşaAllah 
(1,346 puan) tarafından
Inşallah tutabilirz canm
0 oy
(3,701 puan) tarafından
Benimki de dokuz aylık ilk gün Bi deniyecem hem bana hem çocuğa zor olursa bira am kolay olursa devam edecem
(1,346 puan) tarafından
Bende deniyim bakalm bi
0 oy
tarafından
Benimde üç aylık hatta daha 4gunu var olmasinA tutmak istiyorum da korkum da var kesilir diye
(1,346 puan) tarafından
3 aylik olsa ben tutmazdm
0 oy
(8,579 puan) tarafından
Benimkide 6 aylık olcak. Tutmak istiyorum
(1,346 puan) tarafından
Sutun azalmicaksa tut canm ama ek gidaya yeni gecmissindir fazla bisi yemez bebek hep emer dikkat et sütun azalmasn
0 oy
(883 puan) tarafından
Ben bir öğünü bile geciktirince sütünde azalma oluyor ama çocuğum 10 aylık gündüz fazla emmiyo inşallah tutacağım :) ek gıda yiyi ama benim oğluşum 
(1,346 puan) tarafından
Benim oglanda yiyo ek gida ama sutu seviyo tok olsada emer ve senin gibi az yedigimde sütüm azaliyor
0 oy
(867 puan) tarafından
Benimkide 5 aylik bn de düşünüyorum napsam.die eşim tutma diyor 
(1,346 puan) tarafından
Daha ek gıdaya gecmemişsiniz canim sütün azalirsa çocuk aç kalır
(867 puan) tarafından
Bilmiyorum ki cnm bi denicem bklm
0 oy
(5,910 puan) tarafından
 Çocuk zaten büyütün olursa bir şey olmaz
(1,346 puan) tarafından
Deyeyim birlac gun bi canm insallah tutarm
(5,910 puan) tarafından
Benimde bebeğim 8 aylık 20 günlük olacak o zaman hepsini tutacam inşallah

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 197 göst.
4 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde OgretmenAnnee (1,686 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 187 göst.
28 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hayal1907 (337 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 255 göst.
0 oy
3 cevap 236 göst.
19 Nisan 2023 Diğer kategorisinde E&C (2,385 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,218 soru

24,083,246 cevap

331,313 kullanıcı

...