0 oy
575 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

Kızlar bugün doktora sormayı unuttum uykusuzdum aklımdan çıkmış.

Kızımın yüzünde küçük küçük sivilceler çıktı. Son 1 haftadır var ha bugün geçer ha yarın derken biraz fazlalaştı gibi geldi bana.

Yatarak emziriyorum süt ve kendi tükmüğü yanaklarına doğru akıyor.. Acaba ondan mı olmuştur ? Başka birşey aklıma gelmiyor kendi kendine geçer mi acaba .? Yoksa saglik ocagina götürsem mi ? 

Gityi resim.

14 Cevaplar

0 oy
tarafından

Canim boyke olmasi normal sicaksa eger ondan oluyo kuzum yanlis anlama ama bebisin fotolarini cok paylasma burda<3

tarafından
Kaldircam canım biraz sonra ❤️☺️
-Reklam-
0 oy
(13,306 puan) tarafından
Allahım yerim seni maşallah kız toparlamış bile. Evet kuzum ondan ılık suyla sil sadece
tarafından
Teşekkür ederiz teyzesi ❤️☺️
0 oy
(5,397 puan) tarafından
Alerjiye benziyor veya çok sıcaktan mi oldu bilemedim. Maşallah kuzuya geçer inşallah 
tarafından
Battaniyeye sariyorum ev bana soğuk gelince bazen muslin beze sariyrum baska birsey ortmuyorum sicakmi oluyor acaba ?
0 oy
(9,920 puan) tarafından
Öpuyosanız opmeyın canım bebeklerde ılk dınemde oluyor masallah fıstıga
tarafından
Yok kuzum ne ben nede bir başkası hiç opmedik cildi hassas diye  herkesi tembihledim daha doğurmadan :) sapkasindan bir buse konduruyorum çok kanım kaynadığında
0 oy
(677 puan) tarafından
Anne sütünden değil cnm.süt ve süt ürünleri çok tüketiyor musun? Onun takibini yap eğer sen süt ve süt ürünleri tüketiminde fazlalasıyorsa alerjisi vardir
tarafından
Peynir yiorum sadece ama çok değil her kahvaltıda da yemem.
(677 puan) tarafından
Bnm kızımın önce böyleydi ama sivilceye çok benziyordu sonra sırtında falan çıktı süt alerjisi dediler bende tuketmeyi bıraktım geçti
tarafından
Süt hiç içmem gaz yapar diye. Az peynir yiorum yandan icerken çok salyası akıyor ondan bence die tahmin ediyorum
0 oy
tarafından
Kilo alıyor derler bizde cnm.kizimda da var
tarafından
Yok canım bizimki bu kadar kırmızı değil beyaza donuk hiç bişiy yapmadım
tarafından
Bendeki kilo alıyor diye değilde başka bir sebepten mi acaba ?
tarafından
Kız yok ya kilodan yada öpmekten olur hem kötü bişiy olsa hemşire görüce söylerdi çok pimpirikli olma kuzum yoksa.insan kafayı yiyo
tarafından
Fazlalasinca kafya taktım canım yoksa 1 haftadır yüzü böyleydi
tarafından
Yok yok canım takma kafaya gider yakında
0 oy
(670 puan) tarafından
Benim bebiste öyle hatta sivilce gibi beyaz anlamadım bugün gordum
tarafından
Neyin nesi anlamadım canım valla senn kaç aylık ? Acaba bu aylarda her bebektemi oluyor ? 1 aylık mı senin bebiste?
(670 puan) tarafından
13 günlük daha
0 oy
tarafından
Etlik derler canım bizde kilo aldı için çıkıyor iyi bişey:)
0 oy
(30,136 puan) tarafından

Normal bır durum endişe etme

0 oy
(934 puan) tarafından
Aynısı başımıza grldi canm saf zeytinyağı kullandm birde giysilrrni iki kere duruladm
0 oy
(2,074 puan) tarafından
Ne kadar sana benziyo masallah prensese :) ❤️ normal zamanla gecer cogu bebekte olur
0 oy
(747 puan) tarafından
Open varmi cocugu sakalli falan 
0 oy
tarafından

İsilik diyorlardı ya benim oğlumda da olurdu sıcaktandır annesi maşallah bebişi<3

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 393 göst.
6 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 369 göst.
9 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 377 göst.
7 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birdilektut (1,343 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 56 göst.

Kategoriler

1,472,445 soru

24,111,223 cevap

332,973 kullanıcı

...