0 oy
239 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2 puan) tarafından
Merhabalar, 1.5 yıllık evliyim, bebek sahibi olmak istiyoruz. Gittiğim doktor ultrason muayenesi sonucu polikistik over olduğumu söyledi. Bebek için destek almam gerekebileceğini söyledi, başka bir şey demedi. Tek şikayetim adetimin düzensiz ve uzun aralılarla olması. Doktora gitmek istiyorum. Ancak kime hangi hastaneye gitsem bilemiyorum.

Polikistik over şikayetiyle İstanbul Avrupa yakasında gittiğiniz ve memnun kaldığınız doktorlar var mı? İyice araştıracak ve vücudumun ihtiyacı olan tedaviyi uygulayacak bir doktora gitmek istiyorum.

Yardımcı olursanız sevinirim...

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
İstanbul'da yaşamıyorum cnm post yukarı çıksın
(2 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(313 puan) tarafından
Ben instagramdan dr hacer sadıkoğlu'nu takip ediyorum. Çok iyi birisine benziyor. O konuda da bir çok paylaşımı var. Yeni klinik açtı. Instagramın varsa bakabilirsin sorulara da cevap veriyor. İmkanın varsa tavsiye ederim.
(2 puan) tarafından
Takibe alayim hemen inşallah, teşekkür ederim
(313 puan) tarafından
Rica ederim. İnşaallah faydası olur.
0 oy
tarafından
Cnm bende de pokkstk over var bende tedavi oluyrm bnmde senn gibi adetlerm düzensiz geliyodu 4 aydr tedavi oluyrm ama ben istnblda deylim urfadaym urfada bildğm doktorkar var ama işte istnbldasn cnm inşlh tez zmnda rabbm sana da evlat sevgsi yaşatır allah seninde benmde kucağmıızı boş brkmsn
(2 puan) tarafından
Amin inşallah göz aydinligi evlatlar nasip olur
0 oy
(63 puan) tarafından
Canım bende de polikistik over var bende bir buçuk yillik evliyim gebelik oluşmadı daha güngören hastanesin de hatice diye doktor var çok iyi ve güler yüzlü imkanın varsa oraya git bir de gebelik istiyorsan instgramda birgebebingunlugu diye sayfa var ovulasyon testi satıyor biz pcolular için çok etkiliymis bende bu ay onu denicem Inşallah hamilelik oluşur 
(2 puan) tarafından
Teşekkür ederim, sayfayi takibe aldım. Bahsettiğiniz doktor hanıma için bir bakayım.
(63 puan) tarafından
Rica ederim canim
0 oy
(387 puan) tarafından
Istanbul avrupa yakasi degil ama gebzede yuzyil hastanesinde benim doktorum var bende onda tedavi oldum.doktorum cok iyi tavsiye ederim.bayada kalabalik oluyor randevu bulmak biraz zor.bu arada ikinci cocuguma hamileyim ikisinede ayni doktorda tedavi oldum
(2 puan) tarafından
Teşekkür ederim öncelikle İstanbul da bakayım bulamazsam Gebze yi de düşünürüm

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 99 göst.
0 oy
2 cevap 162 göst.
0 oy
9 cevap 462 göst.
4 Haziran 2025 Aile & Aşk kategorisinde Mirahggbbm (33 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,040 soru