0 oy
526 göst.
Diğer kategorisinde (7,436 puan) tarafından
İzliyormusunuz ya kadın kocasına toz kondurmuyor kocamı buyulediler diyor kadının kendi gözü kör olmuş resmen kendi buyulenmis ay sinir oldum 

12 Cevaplar

+1 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Şimdikilerde salakliga büyü diyorlar 
(7,436 puan) tarafından
Ahahah :,-)
-Reklam-
+1 oy
(739 puan) tarafından
Böyle kadınlar oldukça erkekler dha kendilerini cok birsey sanır ya boyle saçma konusulurmu benim esim bunlari yapicak ben savunucam he imkansız ben boğardım onu orda 
(739 puan) tarafından
Gittim kendime tatlı koydum kriz geldi ya sakamı bunlar
(7,436 puan) tarafından
Onları savunan lar daha da şaka bence :-)
(1,894 puan) tarafından
Zavallı Müge siz ***** misnz da diyemiyor saf misniz diye soruyor:)
(7,436 puan) tarafından
Kamera arkasında diyordur kesin
(739 puan) tarafından
Cinnet geciriyor kadin kendini sıkarken :))
0 oy
(14,201 puan) tarafından
Milletin işi gücü yok buyuyle bozmuş kafayı adam gitmiş işte kadına kabullenemiyor büyü diyor hey Allahım 
(7,436 puan) tarafından
Adamın oturumunda hayır yok zaten
0 oy
tarafından
Ay yok bıraktıkim onu da izlemeyi hiç kimsenin derdi yok kocalarınıza büyü yapacak vay be 
(7,436 puan) tarafından
Vaallahi ya adam evli olduğunu bile söylememiş
tarafından
Kız kocalarında aramazlar ki hatayı hemen büyü derler
(7,436 puan) tarafından
Kadınlar bu durumu normallestirdigi surece şu sözü kullanmayı sevmiyorum ama gerçekten devamını da hak ediyorlar
tarafından
Öyle ama canım ki hemen kadında suç buluyorlar adamlar söylemiyor bile evli oldugunu kolayını bulmuşlar kadın suçlu
0 oy
tarafından

Bu kadın beni Kirletti beni mögeee abla 

(7,436 puan) tarafından
Haha koptum ya :-)
tarafından
Hahaaaa üzerime atladı diyo
(7,436 puan) tarafından
Arabadaydik ustume atladı yağmur yağıyordu kaçamadim :-)
tarafından
Yawe tövbe tövbe :)
0 oy
(9 puan) tarafından
Bence kocası haklı biraz da erkeklerin açısından bakmayı deneseniz
(7,436 puan) tarafından
Adam gitmiş karısının adını vererek diğer kadına mağazadan mobilya almis ilk ben yoktum o kendi almış dedi sonra bnde vardım yanında diyor yani onun açısından nerden bakarsam bakayım olmuyor
(9 puan) tarafından
Erkekler böyle güzelim alışmak lazim
(7,436 puan) tarafından
Neden alisayim ki neden normallestireyim bu sekidle dusunurseniz normalmiş gibi aldatmada olur şiddet te olur herşey olur bu düşünce her yol pisliğin kapısını açar kadında evde kös kös oturur ancak
(739 puan) tarafından
Erkekler oyleyse oyle erkegi kapi disari ederim sürünsün o para yedirdigi kadin eve alirsa alır ne alisicam o alissin rezilligine bizsizlige
0 oy
tarafından
Kızlar aynı fikirde değiliz ama yani evlilik kolay değil Kocası da Demek ki yapmış kadınla kabullenmiş Artık bunun da şeyi başka kadına batıyor Ne yapacak kadın yuvamı yıkacak yani yapacak bir şey yok Allah da görüyor insanları neyin ne yanlış olduğunu Elbette burada çıkar şu anda açık İzliyorum zaten ben de
(7,436 puan) tarafından
Öldürecek olsaydı o evdede öldururdu o kadını sadece kaçınca kurtulunca değil anlattığına göre çok kötü biriyse bunu o evde yaşarken de yapardı bunun örneği çok fazla bu ülkede
tarafından
Öldürseydi hapis atardı o kadar akıllı ki ve kasap yani düşün nereye vuracağını da çok iyi biliyor yani karakola bile gitmiş olsa çürüktür bir şeydir bulamıyorlar Çünkü vuracağı yeri çok iyi biliyor adam çürük yapmıyor çünkü
(7,436 puan) tarafından
Ee hapisten korkan adam dışarda da öldürmez di demekki bu kadar korkulacak bir tip değil kendisi korkak
tarafından
Adam korkak değil diyorum akıllı diyorum yapacağı her şeyi detaylı bir şekilde yapıyor yani gözü dönüp de ben bunu öldüreyim kırayım Demir Adam döve döve sindiriyor insana her şeyi öldürmek gerekmiyor aslında biliyor musun
(7,436 puan) tarafından
Siz bunu bu şekilde kabulllenmissiniz ben artık çıkış yolu söylemeyeceğim yapmak isteyen hersekilde yapar ve kurtulur
0 oy
(747 puan) tarafından
Ben ben kadina sinir oldum kadin adami kandirmjs yatarkende kadin mi kandirmia mal ya
(7,436 puan) tarafından
Aynen ya sanki zorla yapmış
(747 puan) tarafından
Yazik napsin seviosa inanmak istemez pislik adamin tipine baksana muge uyardi duzgun otur ekrandasin die pislik adam allah islah etsin kadina yazik
(7,436 puan) tarafından
Vallahi ya yazık günah
0 oy
(2,587 puan) tarafından
Kocayla birlikte cikipta kocamin sevgilisi bizi dolandırdı demekte ne bileyim :)) 
(7,436 puan) tarafından
Buda yeni moda bacım :-)
0 oy
(257 puan) tarafından
Sinir oldum saf kadın
(7,436 puan) tarafından
Saflık ötesi birşey
0 oy
(1,930 puan) tarafından

Aaa olurmu kadın adamın üstüne atlamış kirletmek istemiş yazık :D

(7,436 puan) tarafından
Yağmur yagiyormus arabadan kacamamis :-)
(1,930 puan) tarafından
Tüh nasılda denk gelmiş:)))) napsın adam yazık yağmur yakar adamı::::)))))
(7,436 puan) tarafından
Karısı mesjda kandırıyor diyor adam arabada kanmis zaten kanacagi kadar
0 oy
(5,134 puan) tarafından
Kadın safmıdır nedir:)
(7,436 puan) tarafından
Safligi aşmış artık bu durum

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 419 göst.
22 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy