0 oy
527 göst.
Diğer kategorisinde (7,436 puan) tarafından
İzliyormusunuz ya kadın kocasına toz kondurmuyor kocamı buyulediler diyor kadının kendi gözü kör olmuş resmen kendi buyulenmis ay sinir oldum 

12 Cevaplar

+1 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Şimdikilerde salakliga büyü diyorlar 
(7,436 puan) tarafından
Ahahah :,-)
-Reklam-
+1 oy
(739 puan) tarafından
Böyle kadınlar oldukça erkekler dha kendilerini cok birsey sanır ya boyle saçma konusulurmu benim esim bunlari yapicak ben savunucam he imkansız ben boğardım onu orda 
(739 puan) tarafından
Gittim kendime tatlı koydum kriz geldi ya sakamı bunlar
(7,436 puan) tarafından
Onları savunan lar daha da şaka bence :-)
(1,894 puan) tarafından
Zavallı Müge siz ***** misnz da diyemiyor saf misniz diye soruyor:)
(7,436 puan) tarafından
Kamera arkasında diyordur kesin
(739 puan) tarafından
Cinnet geciriyor kadin kendini sıkarken :))
0 oy
(14,201 puan) tarafından
Milletin işi gücü yok buyuyle bozmuş kafayı adam gitmiş işte kadına kabullenemiyor büyü diyor hey Allahım 
(7,436 puan) tarafından
Adamın oturumunda hayır yok zaten
0 oy
tarafından
Ay yok bıraktıkim onu da izlemeyi hiç kimsenin derdi yok kocalarınıza büyü yapacak vay be 
(7,436 puan) tarafından
Vaallahi ya adam evli olduğunu bile söylememiş
tarafından
Kız kocalarında aramazlar ki hatayı hemen büyü derler
(7,436 puan) tarafından
Kadınlar bu durumu normallestirdigi surece şu sözü kullanmayı sevmiyorum ama gerçekten devamını da hak ediyorlar
tarafından
Öyle ama canım ki hemen kadında suç buluyorlar adamlar söylemiyor bile evli oldugunu kolayını bulmuşlar kadın suçlu
0 oy
tarafından

Bu kadın beni Kirletti beni mögeee abla 

(7,436 puan) tarafından
Haha koptum ya :-)
tarafından
Hahaaaa üzerime atladı diyo
(7,436 puan) tarafından
Arabadaydik ustume atladı yağmur yağıyordu kaçamadim :-)
tarafından
Yawe tövbe tövbe :)
0 oy
(9 puan) tarafından
Bence kocası haklı biraz da erkeklerin açısından bakmayı deneseniz
(7,436 puan) tarafından
Adam gitmiş karısının adını vererek diğer kadına mağazadan mobilya almis ilk ben yoktum o kendi almış dedi sonra bnde vardım yanında diyor yani onun açısından nerden bakarsam bakayım olmuyor
(9 puan) tarafından
Erkekler böyle güzelim alışmak lazim
(7,436 puan) tarafından
Neden alisayim ki neden normallestireyim bu sekidle dusunurseniz normalmiş gibi aldatmada olur şiddet te olur herşey olur bu düşünce her yol pisliğin kapısını açar kadında evde kös kös oturur ancak
(739 puan) tarafından
Erkekler oyleyse oyle erkegi kapi disari ederim sürünsün o para yedirdigi kadin eve alirsa alır ne alisicam o alissin rezilligine bizsizlige
0 oy
tarafından
Kızlar aynı fikirde değiliz ama yani evlilik kolay değil Kocası da Demek ki yapmış kadınla kabullenmiş Artık bunun da şeyi başka kadına batıyor Ne yapacak kadın yuvamı yıkacak yani yapacak bir şey yok Allah da görüyor insanları neyin ne yanlış olduğunu Elbette burada çıkar şu anda açık İzliyorum zaten ben de
(7,436 puan) tarafından
Valla canım bildigin aldatma var bu durum benim kadınlık gururuma ters bu şekilde kabullenme olayı olursa tekrar yapar
tarafından
Başına gelmeyen bilmez biliyor musun
(739 puan) tarafından
Kolay değilmi aldatıyor birde dalga gecer gibi ülke genelinde bunu anlatiyor bende susup kocamdir dicem nolur sonra biliyomusun sen kendine saygi duymazsan o adamda duymaz her gun baska kadinda gelir seni doverde soverde
(7,436 puan) tarafından
Tabiki senin fikrin ama başıma gelse de ben bunları kaldıracak yapıda bir insan değilim erkeksizlikten ölmedim kadın da kendi ayakları üstünde durabilmeli erkek olmadan da nefes alınır bir kuru ekmek yenir ama kadınlık gururmu da ayaklar altına almam eğer alırsam benim kendime saygım kalmaz insanın kendine saygısı olmazsa en yakınındaki in de ona asla saygısı olmaz bunları yaşamaya kapıyı açmış olur
tarafından
Kızlar atıp tutmak o kadar kolaydır ki şu anda sizin Bu yazdıklarınızı sadece gülerek okuyorum biliyor musunuz benim üvey annem bak diyorum üvey annem benim kendi öz babam onunla evlendi evleneli aldattığı 24 sene ve imam nikahı ile kaldılar babam ona nikah yapmadı ve sürekli aldattı benim annemin ve annemin gözü önünde babam başka kadınlarla ilişkiye girdi biliyor musunuz ve babam gördü Bir Rüya yüzünden üvey Annemin kaburgasından bir kemiğini kırdı sabaha kadar dövdü ve yine ayrılmadı ve en sonunda babam ta ki geçen seneye kadar bir kadına nikah kıyıp El ele tutuşup eve gelesiye kadar Benim iki kardeşim biri 24 biri 18 19 yaşında babamızı öldüreceğiz dediler ama yine o Çoluk çocuk şu anda Babamın evine gidip çay içip sohbet ediyorlar biliyor musunuz kolay değil öyle konuşmak karşıdan başına gelmedikten sonra insanlar neyin ne olduğunu anlamaz da bilmez de
(1,550 puan) tarafından
Arkadaş da bunu diyor işte. Biz bunu normalmiş gibi kabul edip karşı çıkmaz, yolumuzu ayırmazsak adam daha da cesaretlenir hep daha fazlasını daha fazlasını yapar. Başıma geldi ordan biliyorum
tarafından
Gidecek kapısı yoksa yapacak bir şey de yoktur
(7,436 puan) tarafından
Evlenmek haksa boşanmak ta haktır bende sizin yazdıklarınıza gülüyorum o hayatı yaşamak kendi tercihi ben sunmuyorum ona altatiliyorsa hala o evde kalıyorsa buda onların sorunu benim değil kolay olmayacak birşey yok herkes boşanıyor bosaninca dünyanın sonu olmuyor sus evde otur herşeye göz yum kusura bakma da bu şekilde kadın aldatilir
(1,550 puan) tarafından
Her seferinde size kapıların açılmasını beklerseniz olacağı bu. Kimse kendi kapım olsun demiyor kapım yok diyor sadece. Kimse yoksa devlet var artık onu da yok sayıyorlar çünkü o korkutucu kapıdan çıkmak istemiyor kimse
(739 puan) tarafından
Iste en baştaki bir aldatmadi gideydi o anne ne uzerine kuma gelirdi nede dayak yerdi o izin vermis bunlara
Hersey nerden geliyor  biliyomusun kendi parani kazanip kndine saygi duymaktan geliyor
O kadinda kendine cocuklarina bakabilicek olsaydı onlari çekmezdi bak kndi cektigi icin sizede normaal geliyor diger çocuklarınada bir koca nesil etkilendi en onemlisi evladim icn cekmem yine cekmem
Birak aldatmak bana hakaret edemez on çocukla gene  boşarım evimde arabamda meslegmde var şükür kimseye eyvallah etmem
(1,550 puan) tarafından
Ya zaten geçinemem diye düşünen kadınlar yarı aç yarı tok yaşıyor o adamların evinde. Ya da yine kendi kazanıyor ama nedense hep adamın parası görünüyor insanın gözüne...
tarafından
Siz benim babamı böyle nasıl biri olduğunu tanısaydınız öyle Bu kadar kolay konuşamazsınız bu kadar söyleyeyim size sizin kocalarınıza veya sizin babalarınıza benzemiyor bizim babamız ne yazık ki herkes sizin gibi şanslı olmuyor öyle diyelim daha fazla konuşmayalım olur mu bu konuyu Allah'la yaşayan bilir orada çıkmak istemiyor gitmek istemiyor vesaire gibi böyle boş konuşma ne olur mu yaşayan bilir diyorum halen daha tartışmasını yapıyorsunuz başına gelmeyen çok kolay konuşur Ben bunu yaparım ben şunu yaparım ben giderim ben gelirim Bana vuramaz bana edemez öyle erkek çıkar ki karşına Tepetaklak olursun benim de kocam bana bir Silo uğramaz Çünkü ben güçlü bir kadınım ben ikinci evliliğimi babam yüzünden Babam beni görücü usulü 17 yaşında 18 yaşında verdi kocaya hayatım karardı benim 19 yaşında Küçücük bir çocuk 20 yaşında 21 yaşında da boşandım ben şimdi 10 yaşında bir oğlum var
(739 puan) tarafından
Bir dilim ekmek yerim gururumla yerim
O evde karnım doycagina ac kalsin ama gururum olsun
Ben gene ya bismillah der yeni hayata başlarım rabbim elbet eder yardım o  adama degil kendime güvenirim
(739 puan) tarafından
Babani annen zamaninda kovaydı hayatindan bunlari yasamazdin cnim suç  senin değil ona güç verende
tarafından
Merveciğim yaşının küçük olduğunun farkındayım düşüncelerimiz bir değil o yüzden seninle tartışmayacağım tartışma gereği de hissetmiyorum cevabını için Yorumun için teşekkür ederim
tarafından
Merveciğim babama güç veren kimse yok ben babamın bir sesiyle Nereye kaçicagni sasirirdin yer arardın biliyor musun sesiyle bir bağırmasıyla Ben sana söyleyeyim fazla konuşmayalım seninle olur mu
(7,436 puan) tarafından
Bak iste kendi ağzınla söylüyorsun kocam bana vuramaz diye niye vuramaz sen güçlü durdugun için vuramaz sen guclubolmasaydin birinci den ayrilabilir mıydın sen kabullenip otursaydin ayrılamazdin.evet babanı tanimiyoruz ama bu dünyada bir sürü pislik erkek tipi var tanısal ne tanimasak ne sorun babanı tanımak değil sorun babanın bir aldatmasina o evdeki kadının buna susup oturmuş olması ne olursa olsun kabul edemez etmemeli diyoruz
tarafından
Bir laf vardır bilir misiniz korku dağları bekletir diye bir kadın çöpe dahil çıkamıyor kaçmak nasıl olacak ayrılmak nasıl olacak yaşam ölüm arası ne kadar mantıklı geliyor peki size bana yapamaz dedim Çünkü benim sebebim var beni babam Bakıp büyütmedi beni Dedem nenen büyüktü Çünkü ben dedemin nenemin arkasına sığındım onlar da Tabii benim yüzümden çok dayaklar 7 anne baba olarak evladından benim burada yaşadıklarımı ben size Anlatsam Dua edersiniz Her gün dua edersiniz yani nasıl anlatayım ki size de beni anlayın diyeceğim de anlayamazsınız çünkü insanların başına gelmesi gerekiyor Nasrettin damdan düşmeyen halden anlamaz diye benim üvey annemin kimsesi yoktu üvey annem komşusuna gidemiyordu bakkala gidemiyordu hiç kimse kadına dokunamıyor du Kimse yardım edemiyordu oğlum bu kadın nasıl dışarı çıkacak nasıl ayrılacak nereye gidecek en kötüsü Kimisi kimsesi yok ki nereye gitsin Hani Afedersin hırsız mı olsun o***** mu olsun 24 yıl öyle geçti 24 yıl En sonunda da buldu birini getirdi O dışarı o içeri oldu şimdi üvey Annemle biz telefonda konuşuyoruz şükür diyor kızım diyor Şükür olsun diyor babanla kurtulduk diyor Demek ki onun da çekeceği çile buymuş Yapacak bir şey yok kimsenin elinden bir şey gelmiyordu
(739 puan) tarafından
Sorun yok seni degistirmeye fikirlerimi kabul ettirmeye calismiyorim yorumunu okuyanlar hala umut oldugnu bilip ornek alsin diye yaziyorum seni elestrmiyorum sni bu duruma getireni elstirdim tartismayada girdgim yok ama emin ol kucuk değilim birşeyleri gorup bilicek yaştayım
(1,550 puan) tarafından
İşte sorun ne biliyor musun? Böyle şeyleri sadece kendiniz yaşadınız sanıyorsunuz. Tek çare sizin bulduğunuz sanıyorsunuz başka yolların, kapıların olduğunu kimse düşünmek bile istemiyor.
tarafından
Yazdıklarımı Ben Yaşamadım yalnız üvey annem yaşadı ona da dikkat ettin değil mi
(739 puan) tarafından
Cilesiyle beraber omrude bitmis yazik
Evet seni zorla vermişler acılar cektirmsiler en önemlisi bir kadına cagresizligi normal gbi gostermisler ona uzuldum
(1,550 puan) tarafından
O kadar çaresizlik anlattın ki böyle anlatılanlar yüzünden bir çok kadın evinde işkence görmeye devam ediyor. Kurtuluşu yok sanıyor. Var. Biz bunu anlatmaya çalışıyoruz. Vardı ama o yapamadı demiyorsun sadece yok deyip bizi anlayışsızlıkla suçluyorsun
tarafından
Evet yok yapamadı demiyorum çünkü yoktu ya En kötüsü neydi biliyor musun Babam benim kendi annemden ayrıldıktan sonra içkiye düştü eniştesine Bıçakla saldırdı Yani öyle bir babaya sahibim ki ben lohusayken benim evlatlarıma kadar küfür etti ya bundan 6 ay önce lohusa evladına bir baba küfür eder mi ve Benim kendi annem Öz Annem beni doğuran annemi çekiç sapı ile dövmüş Yani bu adam zaten pislik iki tane pırlanta gibi bir evlat olmuş ama erkek evladı babalarının yaptığı hakarete karşı şu anda o çalışıp didinip o çocuklar bir şeye ihtiyacın var mı baba diye telefonla arıyorlar ve soruyorlar babamın yaptığını Tabii ki de Allah bu dünyada sormuyor Ama her zaman da diyorum Rabbim babamı benim elime düşürmesin Çünkü ben babamı bakmayacağım bana kız evladı olarak sahip çıkmadı Benim eşim bana sahip çıkıyor benim eşim Ben kızınca öfkelenince Tamam diyor Sen kızma diyor öfkelenme diyor hasta olacaksın diyor yani benim 2ci evliliğim Aslında benim hayatımın kurtuluşu oldu oğluma babalık yapıyor iki tane kız evladına sahibi Biz üç tane evlat var Benim babamın yaptıkları Şu anda biz onu sorgulayamıyorum ama tabii ki de dünya batınca ölüm olunca babam bunların hesabını tek tek verecek benim Hakkıma girdi kız evladına sahip çıkmadı üvey anneme her hakareti yaptı dövdü sövdü Ha şimdi şöyle bir durum var Vallahi ben şu anda 29 yaşındayım 28 yaşındayım hot desin yemin ediyorum bir ya Şuradan otobüse biner 14-15 saatlik yolu bir tükenmez gider kafasını gözünü kırarım Çünkü Büyüdük artık
(7,436 puan) tarafından
Aynen işte yaşadığınızi normallestirip herkes te yasayabilir bu normal miş gibi görülmesi sorun zaten ayrıntı okuyorum üvey annen olduğunu biliyoruz siz bir aile olduğunuz için sana göre yaziyoruz zaten.benim teyzem de yaşamış zamanında bunları kocası aldatmış şiddette görmüş dört çocuğum var diye diye katlanmış dedem getirmiş adam çocukları vermiyor çocuklara dayanamıyorum diye evine geri gitmiş sanki bosansa çocuklar adama kalacak simdi ne oldu biliyor musun koca koca çocuklarin hepsinin psikolojisi bozuk ve anneyi suçluyorlar o adama neden kaylanfin bizi bu adamın elinde büyüttün diye çocuğum babasız büyümesini n diyenlere de bu ders olsun o zaman
(7,436 puan) tarafından
Öldürecek olsaydı o evdede öldururdu o kadını sadece kaçınca kurtulunca değil anlattığına göre çok kötü biriyse bunu o evde yaşarken de yapardı bunun örneği çok fazla bu ülkede
tarafından
Öldürseydi hapis atardı o kadar akıllı ki ve kasap yani düşün nereye vuracağını da çok iyi biliyor yani karakola bile gitmiş olsa çürüktür bir şeydir bulamıyorlar Çünkü vuracağı yeri çok iyi biliyor adam çürük yapmıyor çünkü
(7,436 puan) tarafından
Ee hapisten korkan adam dışarda da öldürmez di demekki bu kadar korkulacak bir tip değil kendisi korkak
tarafından
Adam korkak değil diyorum akıllı diyorum yapacağı her şeyi detaylı bir şekilde yapıyor yani gözü dönüp de ben bunu öldüreyim kırayım Demir Adam döve döve sindiriyor insana her şeyi öldürmek gerekmiyor aslında biliyor musun
(7,436 puan) tarafından
Siz bunu bu şekilde kabulllenmissiniz ben artık çıkış yolu söylemeyeceğim yapmak isteyen hersekilde yapar ve kurtulur
0 oy
(747 puan) tarafından
Ben ben kadina sinir oldum kadin adami kandirmjs yatarkende kadin mi kandirmia mal ya
(7,436 puan) tarafından
Aynen ya sanki zorla yapmış
(747 puan) tarafından
Yazik napsin seviosa inanmak istemez pislik adamin tipine baksana muge uyardi duzgun otur ekrandasin die pislik adam allah islah etsin kadina yazik
(7,436 puan) tarafından
Vallahi ya yazık günah
0 oy
(2,587 puan) tarafından
Kocayla birlikte cikipta kocamin sevgilisi bizi dolandırdı demekte ne bileyim :)) 
(7,436 puan) tarafından
Buda yeni moda bacım :-)
0 oy
(257 puan) tarafından
Sinir oldum saf kadın
(7,436 puan) tarafından
Saflık ötesi birşey
0 oy
(1,930 puan) tarafından

Aaa olurmu kadın adamın üstüne atlamış kirletmek istemiş yazık :D

(7,436 puan) tarafından
Yağmur yagiyormus arabadan kacamamis :-)
(1,930 puan) tarafından
Tüh nasılda denk gelmiş:)))) napsın adam yazık yağmur yakar adamı::::)))))
(7,436 puan) tarafından
Karısı mesjda kandırıyor diyor adam arabada kanmis zaten kanacagi kadar
0 oy
(5,134 puan) tarafından
Kadın safmıdır nedir:)
(7,436 puan) tarafından
Safligi aşmış artık bu durum

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 419 göst.
22 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy