0 oy
140 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kizlar uzun zamandir bir bas agrisiyla ugrasiyorum, surekli bir bas donmesi oluyor. Gecenlerde ölçtük durduk benim normalim 10a 5

8e 4 falan dusuyor surekli, basimdaki degisik agridanda anliyorum dustugunu. Hastaneye falan gidemedim. 

Yasayan var mi ne iyi gelir? Tuzlu tatli veya ac olmamak etki etmiyor pek

4 Cevaplar

0 oy
(1,550 puan) tarafından
Bende de oluyor ama çözüm bulamadım bol bol dinleniyorum işte :/ ama normalde günlük en az 1 sade soda limon tuz karışımı içerim. Onu içmediğimde daha çok oluyor gibi 
tarafından
Seninde tok olsanda farketmiyor degil mi canim ? Ac olsakta düşse, anlayamadim bende. Gecmis olsun
(1,550 puan) tarafından
Aynı... Ama bebek etkiliyor yediklerimiz değil de.   Benim normalde daha düşük olur ama hamileliğimde daha fazla etki ediyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende var O durum ben çok Acıktığımda sinir stres yaptığımda ve çok fazla aşırı tatlı yediğim zaman baş ağrım oluyor şu anda da zaten Sağ tarafım gözümle kafamın yarısı ağrıyor gözüm çok fena ağrıyor Hatta Kuran oldun mu diye de korkmaya başladım düşük yani 9'a 5 ona 58 E39 A5 sürekli böyle tansiyonlar benim O zaman şey yapıyorum ben Tansiyonum düştüğü zaman karanlık yerde kalıyorum ve Sessiz bir ortamda kalmaya çalışıyorum çocuklar Benim 3 tane olduğu zaman susun diyorum zaten küçüğü de benim şu anda 6 aylık onu Yanıma alıyorum mesela ve tuzlu ayran yapıyorum iyi geliyor ve yemek yiyorum Aç kalmamaya çalışıyorum
tarafından
Benimde iki cocuk var canim biraz yorgunlukta etkiliyor bence bir turlu oturamiyoruz sana da cok gecmis olsun
tarafından
Sağ ol canım Aslında benim bu üç Sezeryanda tramva geçirmem dende kaynaklandı Çünkü tomografiler emarlar çekildi önceden düşük tansiyon vardı ama bu Düşük tansiyona da alakası yok galiba Çünkü baş ağrısı çok farklı bir baş ağrısı yaşıyorum emarda tomografide de çıkmıyor beyin dalgası denilen bir şey varmış tekrardan Amara girip beyin dalgalarına bakılması gerekiyormuş bende de biraz panik atak olduğu için korkudan bir daha giremedim Amara hem de çocuk emzirdiğim için radyasyon kapmaktan korktum birden fazla girince artık dedim bir girmeyeyim ama halen daha Başımda ağrı var İnşallah geçer diye düşünüyorum ama geçmiyor
0 oy
tarafından
Bende tam bu sorundan iki gün önce gittim hastaneye tansiyonum günlerce 6/4 8/4 tü başım dönüyodu ağrıyodu boynum falan doktor tahliller yaptı vitamin eksikliği dedi ilaç verdi bi kaç gündür daha iyiyim canım sende anca doktora git 
tarafından
Gidicem canimda cocuklar ust uste hastalandilar bi duzelsinler kendime de gelicek vakit :)
2 3 ay once degerler iyi demisti doktor bir daha gidicem canim sana da gecmis olsun.
Hangi degerlerin dusuk cikti canim
0 oy
(8,162 puan) tarafından

Bolca su iç. Hastaneye gittiğinde zaten dayoyorlar litrelik tuzlu suyu :)onun için canım bolca su iç. Tuzlu ayran tuzlu leblebi ye bolca

tarafından
Sagol kuzum o kadar ayran yapip dueuyorum ki tuzlu :D
Artik esimde alisti bana ayran yok mu diyor
(8,162 puan) tarafından
Aynı durum bende de vardı. Kocam sürekli tuzlu ayran yapıyordu. Bolca su içiyordum canım öyle öyle düzeldi

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 143 göst.
13 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fatmakayram (178 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 102 göst.
14 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Amour (1,514 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 157 göst.
0 oy
2 cevap 105 göst.
2 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Rabisim (11 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,347 soru

24,084,804 cevap

331,410 kullanıcı

...