0 oy
112 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (641 puan) tarafından

Ya kızlar uzun, zamandır sol göğüs alt tarafım şıkışır gibi nefes alırken ağrı giriyo kalp doktor una gittim temiz dedi kalbinde bişy yok dedi eklem ağrısı dedi geçer gibi oldu arada yine oluyo başına gelen varmı yada yaşaya yaşayan:(( hamile değilim 

2 Cevaplar

0 oy
(4,847 puan) tarafından
Kas ağrısı veya kram olabilir mi üşütüyor da olabilirsin 
(641 puan) tarafından
Evet kas ağrısı dedi doktor eklemem ağrısı falan dedi ama acaip bi ağrı
-Reklam-
0 oy
(322 puan) tarafından

Benimde vardı aynı zamanda mide ağrısı mide yanması vardı. Dahiliyeye gittim. Stres kaynaklı gastrit diyip kardiyolojiye gönderdi. İlk temiz çıktı. Stresten dedi. Dideral verdi sakinleşmem için. Sıkışıklık olduğu zaman aniden acile gelin, bazen hastalık normal zamanda kendini belli etmiyor o an teşhis gerekebiliyor cihazlar o anda görüyor dedi. Acile gitmedim ama daha kapsamlı hastaneye gittim. Kalp ritim bozukluğu dedi. Stres, sinir uzak dur dedi.

Tabi üşütme kaynaklı ağrıda olabiliyor bazen,batıyor o an kasılıp kalıyorsun.
Uzun süre geçmezse yine kardiyolojiye gitmeni öneririm kardeşim 
(641 puan) tarafından
Benimde miğdem de yanma oluyor ara ara bide benim kalbime ultrason la baktı kaç kez ekg ye girdim temiz çıktı hep hatta bazen kusasj. Gelio miğde yanmadan dolayı ben sıkışmam olduğu anda çokk kez gittim acile ekg hep temiz belkide 5 ten fazla baktılar ultrason la kalbime baktı oda temiz tshlillerde temiz panik atağım var
(322 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun canım benim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 79 göst.
0 oy
2 cevap 71 göst.
0 oy
1 cevap 68 göst.
+1 oy
0 cevap 61 göst.
13 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Alin (233 puan) tarafından soruldu