0 oy
895 göst.
Diğer kategorisinde (394 puan) tarafından
Eltimin 4. 5 yasında oglu var ben eşimle evlendiğim zaman 8 aylıktı ama benim elimde büyüdü ve bana çpk alışkın beni cok seviyo kaynanamı aradı işte bişey yemiyo sizi istiyo kapılara camlara vuruyo çığlık atıyo demiş evde demiş kaynanamda calısıyo bende kızıma bakıyorum 2.5 aylık. Kaynanam işte ben işten gelene kadar sen baksan dedi üzülüyorum o cocuğa dedi bende dayanamadım tamam gelsin dedim burda yedirdim içirdim bide üstüne erken yatırdım cocugu. Aradım eltimi sen bunları nasıl yaptın diyo burda yemiyo içmiyo uyumuyo dedi bende anlamadım

25 Cevaplar

0 oy
(475 puan) tarafından
Cocuk lar evde sıkılıyo  artik bor yerede gidemedikleri icin benim de 3. 5 yasinda kızım var pazar gunu 36 haftakik olcaz hamileyim o yuzden hastalık var diye bir yere cikarmiyom ara ara hava alip geliyoz  okadar evi dagitiyo  savaş alanına çeviriyo yemiyo vs kardeşlerim geliyo bize  ara ara değişiklik olsun diye onlar varken guzel yiyo  oynuyo cunku konuşup vs
-Reklam-
0 oy
(13,306 puan) tarafından
Sana düşkün belli çocuk 
(394 puan) tarafından
Aynen öyle burdakiler yanlış anladı beni
(13,306 puan) tarafından
Boşver arada olur. Benimkilerin ikisi de aynı gelmeden sipariş verirler
0 oy
tarafından
Değişiklik aramıştır hep evde çocuklar ne güzel sende yedirmişsin yengesi Allah razı olsun ❤️
(394 puan) tarafından
Helalihoş olsun hergün bakarım
0 oy
tarafından
Ee Bi olay yokki burda evde yapmadığını senin nasıl yaptığını sormuş 
(394 puan) tarafından
Bende söyledim zaten
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Çocuk  başka  bi ewde sonuçta  başkasının  yaptığı  yedirdigi tatlı  gelirmis  bunda bir sorun  yok  yani 

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 177 göst.
27 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Yenibiri12 (115 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,562 soru

24,018,358 cevap

328,103 kullanıcı

...