+1 oy
177 göst.
Diğer kategorisinde (115 puan) tarafından
Çoook uzun zaman oldu doğru düzgün kahvaltı yapmayalı. 2.Çocuk olduktan sonra öğünler birnirne girdi zaten. Eşime dün akşam sordum yarın akşam kahvaltı tarzı yiyelim akşam dedim. O da tamam ben de özledim güzel olur dedi. Neyse ben hazırladım her şeyi. Eşim 5-6 gibi işten çıkıyor. Sordum kaçta gelirsin diye. 6 da yazdı. Ona göre bebeğimi ayarladım emzirdim uyuttum. Eşimi bekliyorum.  Bir türlü gelmedi. Ha gelecek de gelecek diye diye en son mesaj attım nerdesin her şey hazır diye. Cevap vermedi Bi kaç dk sonra yine yazdım ona da cevap yok. Saat 6 buçuğu geçti bayağı. Arıyorum açmıyor. 5 dk sonra mesaj atmış dolmuştayım diye. Neyse 7 de eve geldi. Nerde kaldın dedim. İş yerinin ofisi ayrı bir yerde oraya geçmiş. E niye demedin dedim ne bileyim diyor. İşten çıkınca aradılar diyor. Ben gitmesine bir şey demiyorum tabi gidicek de insan haber verir. Ben de çocuk uyudu baş başa yemek yicez diye seviniyorum. 3 aylık bebeğim var biriyle oturup yemek yemeyi o kadar özledim ki. Hele de eşimle. Bu zamana kadar beklemedin de bu akşam mı bekleyesin tuttu dedi. Kendimi tutamadım ağladım. Bu zamana kadar yemediğimiz için bekledim zaten dedim. Zaten o anlar yaşanırken bebeğim de uyandı. Yine olmadı. Eşim de diyor ne hemen ağlıyorsun. Ne bileyim bende mi sorun var. Anlamadım 

2 Cevaplar

0 oy
(16,942 puan) tarafından
Şuan aşırı duygusal tepkiler veriyorsun. Daha lohusa sayilirsin. Alinacak kirilacak bişey yok. Postu okurken şey düşündüm acaba kocasi gidip annesinin evinde mi yemek yedi dedim ama sonu öylede etmedi. Bence boşuna uzatmışsın. 
-Reklam-
0 oy
(5,419 puan) tarafından
Canım erkekler bız gibi değil ki gidince yerız demıstır dusunemıyorlar detyaı çocugu ona göte uyutacak ayarkayacaknfrlan fdıye benım 2 bebem var daha canı ıstrynce uyutabılecehımı f3lan zannedıyor yani takılma. Su an hrm yorgunluk hem lohusalık fazla hassassın anlyorum seni. 

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 899 göst.
2 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Gizemmm12 (394 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 608 göst.
13 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 548 göst.
1 Haziran 2024 Moda kategorisinde Havva1616 (39 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 131 göst.