Pandemi derken Panda oldum ciktim bekarken yuz foto modelligi yapiyodum inanilnaz cevreye sahiptim evlendikten sonra cevremdekilerinde çoğunun erkek olmasindan kaynaklı frenleyip esime yöneldim sadakatsiz görünmek istenedim derken çocuğum oldu 3 sene sonra hic bi sıkıntım YOKTU ama cocugumda olmuyodu kuran kursu hcoasi olan gorumcem beni bi kadina götürdü nornalde hic inanmam ama kadin gobegime sadece dualar okudu ve ben ilah degilim Allahin dedigi olur insallah olur dedi derken gorumcem de yatti onunda göbeğine okudu yasli bi kadin ve biz 10 gun arayla hamile kaldik tabikide inançlı biriyim Rabbim ol dedi ve oldu belki sadece araciydi bilemiyorum derken bebisimiz geldi sonra beb 65 kilodan oldum 90 kilo dogum yaptim 75 indim tam inmeye devam ediyodum korona hortladi evde kaldik oldummu 85 kilo benin sevgili kocam ( camış ) bana az önce sen hamileyken boyle degildin neden panda gibisin dedi ben şok bana inmeler geldi sicak sicak boşalıyorum bunu burda bogsam sabah muge anli bulur beni dovsem esra erol gelir en iyisi dedim ben kilo veriyim ama nasil herbalife mi yoksa şöyle boyle kilo verdiren caylarmi Vallahi deniye deniye birgun fuşki yoluna gidicem Evdende cikamiyoruz malum kongre yapicaklar falan onlar rahatca toplansin diye biz kalabalik etmeyelim diye evde yiye yiye sistik ( siyaset yapmıyorum sadece apdall degilim değiliz de bunu biliyorum
Aman boşver ye gitsin kız eşin de yesin ikiniz de olun panda gibi yuvarlanıp durun
1,486,252 soru
24,298,531 cevap
343,925 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın