+1 oy
193 göst.
Diğer kategorisinde (181 puan) tarafından
Vestel marka bulaşık makinesi kullanıyorum kurulama yapmıyor kurulamaya geçmeden direk F5 sinyali yanıyor ilk başta tablette falan dedim fairy kullandım yine aynı servise söyledik parlatıcı ayarını yükseltin dedi onu yaptım bir süre düzeldi şimdi yine aynı ne yapmam lazım kızlar 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Belki işe yarar cnm 

Vestel bulaşık makinenizin ekranında F5 hata kodunu görüyorsanız cihazınız suyu ya hiç alamıyor yada normalden çok daha yavaş alıyor. F5 arıza kodu su alma arızasıdır. ... Cihazınız hortumu kırılmış veya su girişinde tıkanıklık varsa bu hata kodu hemen çıkar. Cihazın ventili arızalı ise de yine F5 hata kodunu alırsınız.

(181 puan) tarafından
Cok teşekkür ederim canım
tarafından
Rica ederim cnm
-Reklam-
+1 oy
(516 puan) tarafından

Ay benim de vestel ve bardaklarin ustunde hep su oluyor,normalde kapagi açınca sicaklikla beraber buhar cikmasi lazim ama gram buhar yok,makinanin ici hafif ilik oluyor,bende sorun mu degil diye düşünüyordum, servisi mi aramak lazim mis:O

(181 puan) tarafından
Servis zaten eşimin tanidigiydi ben neden böyle oluyor diye sordum adam da bana parlatıcı koyduğumuz da yerde ayar var onu yükselt dedi öyle yaptım biraz düzeldi güzel yıkadı şimdi yine aynı resmen bardaklarim yikanmamis gibi seninde makine F5 sinyali yanıp sönüyor mu bulaşık yıkama bitince
(129 puan) tarafından
Isıtıcısında sıkıntı olabilir canım servisi ara bi
(516 puan) tarafından
F5 sinyali ne ilk kez duydum,simdi actim ama hic bi isik yanip sönmüyor
(181 puan) tarafından
Benimkinde öyle neden bilmiyorum
(516 puan) tarafından
Tamam canim, bi baktiralim daha iki yıl olmadı alalı
(129 puan) tarafından
Bende çamaşır makinemden şikayetçiydim yeni bide 7 aylık ürün daha temizlendiğini fark ettim servis geldi ısıtıcı sorunu dedi bide kireç önleyici taktirin musluğa dedi şimdi maşallahı var
0 oy
(129 puan) tarafından
Bende vestel kullanıyorum çok şükür sıkıntı yok annem 15 yıl kullandı bir defa servis görmedi sadece hortumu çürüdü onu değiştirdiler motoru bozulunca değiştirdi ama f5 hatası falan hiç bilmiyorum internetten videolara bakın ben beyaz eşyada sorun yaşayınca netten bakıyorum baktım olmadı servisi arıyorum
(181 puan) tarafından
Benimde bütün beyaz eşyam vestel hiçbirinde sıkıntı yok ama bu böyle oldu evleneli 2 yıl oldu evlendiğimden beri böyle
(129 puan) tarafından
En iyisi servis canım

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 185 göst.
4 Şubat 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 344 göst.
13 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 148 göst.
21 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu