0 oy
240 göst.
Diğer kategorisinde (106 puan) tarafından
28 haftalık gebeyim kızım olacak hayırlısı ile ama benim karnım falan hiç yok ilk gebeligim acaba onunla alakası varmı hamilelik ten bu yana 9 kilo almışım ama hiç belli değil bebek ne durumda acaba 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bebekle alakalı değil canım bünyen ile alakalı :)
(106 puan) tarafından
Ayy ne bilim ki gebelik çok farklıymış he
-Reklam-
0 oy
tarafından
İç karnın geniştir benimkisi darmış doktor demişti davul gibiydi 
(106 puan) tarafından
Aaaa olabilir mi
tarafından
Tabi canım ondandır korkma
0 oy
tarafından
İç karın geniş demek cnm önemli olan bebeğin kilo alımı 
0 oy
(45,023 puan) tarafından
İç karnın geniştir benimde oleydi ilk bebegimde 
0 oy
tarafından
Doktora gitmiyor musun bakmiyor mu.ultrasonda kilo boya falan
(106 puan) tarafından
Gidiyorum canım doktor iyi diyor sağlıklı diyor ama işte ben takıldım
tarafından
Benim annem kardesime hamileyken hamile degil gibiydi zayiftida ustelik ama kardesim cok iyi dogdu. Yani karinla bebegin pek alakasi yok. Sen duzenli dr a gidiyorsan o soyler zaten ters birsey olsa. Emin degilsen farkli bi dr a da gidebilirsin
(106 puan) tarafından
Haklısın aay içim rahataldı sağol ;-)
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Gebeliğim boyunca 6 kilo aldım gelişmeye ek olsaydı benimki gelişmedi masallah gayet güzel doğdu karnında hiç yoktu sizin kilonuzla karnınızı boyutu ile hiç alakası yok bebek gelisminjn doktor söylemiyorum kilosunu 
0 oy
(809 puan) tarafından
Kuzum ben 34 haftaligim daha 8 kilo almışım bence senin kilonla bebeğin alakası yok 
0 oy
tarafından
Doktor kontrollerinde doktorun ne diyo iyi diyosa dert etme kiminin karni buyumez bnde 13 haftalgim. Hic kilo almadim 52 kiloyum karnmda cok az var 
0 oy
tarafından
Canım bebek gelisimi karin ile alakali degildir ultrasonda boy kilo ve 20.haftada gelisimini ogrenmissindir zaten karnin yok diye bebek küçük kalcak degil ya

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 310 göst.
19 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ecem44 (309 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 588 göst.
28 Aralık 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 72 göst.
19 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Yasmin3301 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 343 göst.
5 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Mirayin annesi (2,898 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,120 soru

24,094,508 cevap

331,978 kullanıcı

...