0 oy
331 göst.
Diğer kategorisinde (5,056 puan) tarafından
Abimin karantinasının 7 günü 3 gün sonra negatife dönüyormuş annem ablamın odasın da 2 gün olmuş ablam ve bende negatif çıktı dünkü anlattığım baygınlık covidden dolayı olmuş 9 nisana kadar karantinadayız Rabbim kimseye yaşattmasın girdiği evden çıkmak bilmiyor bu illet

8 Cevaplar

+1 oy
(7,094 puan) tarafından
Ahh kuzum ahh cok zor yaa rabbim kolayliklar versin tez zamanda şifa bulun sagliginiza kavusun inşallah 
(5,056 puan) tarafından
Amin kuzum amin 7 gündür neler çektiğimzi bir Allah bir biz bilir bir de bazen iyi ki buradayım iyi ki annemin yanındayım olmasaydım karantina süresi uzadıkça evde kafayı yerdim diyorum
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Çok çok geçmiş olsun allah düşmanımın başına vermesin bu illeti bol bol kemik suyunda çorba için c vitamini eksik etmeyin 
(5,056 puan) tarafından
Amin kuzum bol bol tüketiyoruz annem çok kötü halsiz inşALLAH iyi olurda o iyi olsun yeter ona geleceğina bana gelseydi diyorum
tarafından
Birde sıcak banyo iyi geliyormuş buharlı banyo
+1 oy
tarafından
Çok zor durum ya size bidaha test yaparlar cnm çok geçmiş olsun sırayla herkesi geziyor bu illet test yaptinmi sen gebelik varmı
(5,056 puan) tarafından
Desene ablamla benden birinde çıkarsa üçüncü karantina piskolojikmen çöktüm ya evde durmaktan değil babamı kaybetmiştim zaten 8 ay önce virüsten değil ama şimdi virüs ilk defa girdi evimize ve ailemden birine dâhâ bir şey olur korkusu sardı yok kuzum dün test yapılınca bize onun korkusu sardı annem de bayılınca falan kaldı öyle 12 gün oldu bu gün benim de adetim gecikeli bilmiyorum yapsam mı yapmasam mı hamile çıkarsam da böyle bir durum da sevinemem ki belki de en çok ondan öğrenmek istemiyorum
tarafından
Of kuzum çok zor rabbim cennette kavuştursun çok zor senin durumun ya inan ne yaptı acaba diyordum annen de pozitif çıktı inşallah hafif atlatır size de inşallah bulaşmaz
(5,056 puan) tarafından
İnşALLAH kuzum inşALLAH şuan tek düşüncem annem o iyi olsun varsa da bebiş o yanımdayken öğreneyim oğlumu ultroson da ilk o görmüştü babamı aramıştı hadi iyisin torun geliyor sana demişti çok sevinmişlerdi :) Yine mutlu olsun istiyorum varsa da eğer arayacak bir babam yok ama cenneten gören bir babam var biliyorum
tarafından
Oh kuzum benim rabbim annene uzun sağlıklı ömür versin çok zor durumun inşallah annen biran önce iglesir dualarım seninle saglikliyiz diye postlar açman nasip olsun
0 oy
(4,148 puan) tarafından
Kiyamamm anneni etkilemis baya demkki bol.bol vitamin kullaninn limon suyu icsin ins kolayca atlatir annennde. 
(5,056 puan) tarafından
Hep veriyorum kuzum bol bol meyve yediriyorum çayına limon sıkıyorum su veriyorum eşime bu gün turşu suyu söyleyeceğim biri dedi o da çok iyi geliyormuş soğanlı sarımsaklı şeyler yapıyorum hep inşALLAH tek duâm o ya
(4,148 puan) tarafından
Aynn tursu suyu cok faydali kuzum limonu çaya degilde sabah ac karnina bir limonu sk cay bardagina uzerine sicak su koy öyle icsin bide gun icinde iceceginiz suyun icerisine limon dilimleri at o sudan icir. Biz cok faydasini gördük inan.
(5,056 puan) tarafından
Yaparım kuzum bir sürü limon aldırmıştım eşime 10 lt damacana su var limonu dilimlerini ona atayim zaten abim de annem de çok su içiyor biz de içiyoruz oğluma da içiyorum inşALLAH kuzum annem de iyi geliyor Rabbim kimseye yaşatmasın bu virüsü çok zor çok acı
(4,148 puan) tarafından
Amiin kuzum ins yaa. En buyuk korkum aileme bulasmasi uzaktayim  yardimcida olamam. RABBIM muhafaza etsin insaallaah onlari :-(
0 oy
(5,725 puan) tarafından
Canım en hafif şekilde atlatmayı nasip etsin Rabb'im. Cook geçmiş olsun kuzum
0 oy
tarafından
Rabbım bu mubarek ayların hurmetıne yardım etsin canim sifa versin ınsallah 
0 oy
tarafından
Allah şifa versin canım. Benim ailem de yakalandı. Çok kötü günlerdi. Babamin cigelerine inmişti 20 gün hastanede yattı doktorlar kesin yoğun bakıma girer diyodu. Hep dua ettik hep yasin okuduk şifa için. Çok şükür iyileşti. Ama 2 aydan fazla oldu hala evde solunum cihazı kullanıyor. Allah yardımcınız olsun. Inşallah hemen geçer bu kötü günler. Insan çok yıpranıyor bu surecte6
0 oy
tarafından
Rabbim şifa versin canım ya bol vitanim alın meyve tüketin

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 422 göst.
12 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sngl52 (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 842 göst.
8 Nisan 2020 Aile & Aşk kategorisinde Heartlinee (201 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 247 göst.
3 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Aytenlam (48 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 154 göst.

Kategoriler

1,472,807 soru

24,116,295 cevap

333,235 kullanıcı