0 oy
627 göst.
Diğer kategorisinde (1,518 puan) tarafından
Meraba kizlar suan 32 haftalık hamileyim ramazan bayraminda 38.haftama giriyorum. Devlet hastanesinde doğum yapacam. Ilk gebeligim sezeryan mi normal mi belli değil çatı muayenesi olmadım. Sizce bebis bayramda denk gelse dojtor ebe felan olur mu. Icime kurt düştü sabah sabah. Öküz oturdu resmen daha doğrusu. Ya sezeryan olmam gerekirse bi anda. Doktor olmazsa felan uf napacam ben. 

25 Cevaplar

0 oy
tarafından
Gunaydın canım tabıykıde olır doktor nobetcı 
(1,518 puan) tarafından
Ay ne bilim. Sabah sabah nerden aklima geldiyse. Sitrese girdim ya
tarafından
Girme canım merak etme olur doktor
(1,518 puan) tarafından
İnşallah canım. Ne bilim
-Reklam-
0 oy
(131 puan) tarafından
Büyük ihtimalle benimde bayrama gelebilir 40 hafta bayramda doluyor bende bunu düşünüyorum acaba doktor bulunurum izinde falan olur mu diye şöyyyyyllleee Bi kenarcıkta bekliyim bakalım kızların bu konudaki görüş ve önerileri ne olacak
(1,518 puan) tarafından
Kiz belki erken olursun. Ben 38 de dogum olcak gibi hissediyom yaa
(131 puan) tarafından
Kimi görsem herkez sen erkenden yumurtlarsın bu hareketle bu tempoyla kurtlusun sen kurtlu diyorlar
(1,518 puan) tarafından
İnşallah canım sag saglim aliriz kucagimiza sağlıcakla
(131 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
tarafından
Olur kuzum da tam 38de doğmaz zaten çocuk erken olur geç olur normal olursa günü saati belli olmaz nöbetçi ebe oluyor normal doğumu ebe yaptırıyor sezeryana karar verirse doktorun zaten anestezi muayenesi olup karar verirler gün ile alıyor doktorun ya bayramdan önce alır yada vakti varsa sonra
(1,518 puan) tarafından
38 de olma ihtimalinin ihtimali bile olsa kesin basima gelir benim. Allah büyük
tarafından
Normalse gününü bekler cnm bebiş bı engel durumun yoksa sen 38diye odaklanma son ay alınan kilo ne kdar fayda edicek size
(1,518 puan) tarafından
Oylw hissettimgenelde aklima gelen başıma geliyo ya. Hayırlısı bakalim
tarafından
Erken doğum riskin yoksa bayramı geçer güzel güzel doğumun olur
(1,518 puan) tarafından
Simdilik daha hareket yok canim
0 oy
(29,816 puan) tarafından

Kız olurmu öyle şey tabiki daktir olur bayram oldu diye hastane kapanacak değil ya

(1,518 puan) tarafından
Ne bilim kizz. Olur illaki de. Bayram bayram ebelerin cinleri tepesinde olur kesin:)
(29,816 puan) tarafından
Onalrin cinleri tepsinde olursa seninde olsun alttan alma babalarinin hayrına yapmiyorlar o işleri az anlayış lazim onlara
(1,518 puan) tarafından
Insan gurbette de olunca ne bileyim ya. Allah im iyi insanlarla karsilastirsin.
(29,816 puan) tarafından
Amin insAllah
0 oy
(7,438 puan) tarafından
Hastane 7/24 çalışan bir kurum 
0 oy
(14,062 puan) tarafından
Tabikide var doğum bu aniden olduğu için var bebek bayram falan dinlemez 
(1,518 puan) tarafından
İnşallah canım icim rahatlasin diye actim postu kendime engel olamadim tedirgin olmaktan rahatladm
0 oy
(615 puan) tarafından
Ramazan bayramında doğmuş biri olarak annemler ilçede doktor bulamamış merkeze yönlendirmişler az daha taksi de doğuyormuşum :) ama 30 yıl öncesi tabi. Şuan öyle bir durumla karşılaşacağını sanmıyorum. Yine de içini rahatlatmak için doktoruna bunu sor derim. 
(1,518 puan) tarafından
İnşallah kontrolumde sorarimm canım teşekkür ederim.
0 oy
tarafından
Olur tabiki canm stres yapma nöbetçi doktorlar var 
(1,518 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
tarafından
Sezeryan oldum bnde iki gün önce çok zor hala da iyi değilim
0 oy
tarafından
Bayramda 30 haftaliktim kanamam oldu devlet hastanesine gittim nöbetçi doktor vardı yardımcı oldu 
(1,518 puan) tarafından
Peki sonra noldu canim ne zaman doğum yaptin
tarafından
Kurban bayramında 1 haftalikti:)
0 oy
(1,034 puan) tarafından
Bnde kurban bayramı ilk günü sanırım:((
(1,518 puan) tarafından
Aneyy. Sendemi sitrese gurdun
(1,034 puan) tarafından
Hiç deme anamm notucum bilmim
0 oy
(120 puan) tarafından
Ben bayramda dogum yaptım doktor ebe hepsi vardi devlette yaptim
(1,518 puan) tarafından
Hade bakalim inşallah oyle olur
0 oy
(9,673 puan) tarafından
Olur dr. Kiz korkma bana bayram da yapan dedi her ağrıda gittim ama yine bayramdan sonra geldi:)))
0 oy
tarafından
Tabiki doktor vardır bu konuda endişe etme sağlıkla gelsin bebeğin 
(1,518 puan) tarafından
Amin inşallah canim sagol
0 oy
(2,123 puan) tarafından
Bende kızımı bayramda dogurmustum nobetci doktorlar geliyo hatta yogunolmadıgı ıcın cok çok özendiler benimle ilgilendiler hep
(1,518 puan) tarafından
Tabi bide o artisu var
0 oy
(493 puan) tarafından
Ben Arife günü doğum yaptım hastane berbattı canım başhekim doktorlar olmadığı için herkes çok rahattı ilgilenmedkler bile inşallah iyi doktorlar denk gelir sana
(1,518 puan) tarafından
İnşallah canim ya
0 oy
(1,930 puan) tarafından
Bende bayrama yakın gittim doğuma ebede vardı doktorum da çok güzel ilgilendi nöbetçi olarak kalıyorlar ya onlar sıkıntı yapma canım 
0 oy
(874 puan) tarafından
Olur canım nöbetçi doktor merak etme inşallah herşey yolunda gidecek 
(1,518 puan) tarafından
İnşallah cabim.
0 oy
tarafından
Canım tabiki nöbetçi doktorlar,ebeler, hemşireler oluyor kendi kendine mi yapacaksın doğumu :) Benimki arefe gününe denk gelmişti gayette iyi ilgilenmişlerdi. Kızımın şansına çok güzel hediyeler vermişlerdi devlet hastanesinde. Kıyafet, bez, pişik kremi, mama vs.
tarafından
Bursa Zübeyde Hanımdı canım bayrama denk geldiği için şansımıza vermişlerdi :) Şuan kapandı  şehir hastanesine taşındı.
(260 puan) tarafından
Of ya ne şanssız insanım ilk kızım bayrama denk geldi bırak hediye kimse olmadığı için bayramdan sonra tahliller için neredeyse bir hafta her gün hastaneye gittim birde doğumu özelde yaptım da testleri burda yaptırıyorum sanan bir doktora sende bayramda burda olsaydin da ben bu sezeryanla her gün bebeği getirmeseydim dedim adam da bana birdaha bana gelme demişti gerizekalı doktor buda bayrama denk geliyor bakalım ne olacak;(
tarafından
Tamamen şans işi canım. İnşallah bu defa iyi doktora denk gelirsin.
(260 puan) tarafından
Amin cümlemizin inşallah
(1,518 puan) tarafından
Ayy ne guzel kizz
0 oy
tarafından
Doğumu nöbetçi doktor yaptırıyor o an kim varsa o ilgileniyor Allah korusun acil sezeryan durumun olursa gene nöbetçi doktor yaptırıyor 

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 530 göst.
+1 oy
24 cevap 662 göst.
0 oy
5 cevap 186 göst.
0 oy
4 cevap 241 göst.

Kategoriler

1,454,913 soru

23,876,314 cevap