0 oy
249 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (723 puan) tarafından
Yeni başladım spor salonuna ayaklarım kastı baya hamlikta sanırım yürürken resmen baldirlarim kasiyo.bugün daha iyiyim 3 gündür gidiyom spor salonuna.bugün bi gün dinleneyim diye dsnmustum ama erken kalktım çok ta gidesim var napsam bilemedim kızlar ya. En iyisi dedim oylama yapayım sizin fikirlernzi alayım :)

11 Cevaplar

0 oy
(30,259 puan) tarafından

Sağlığın için git tabi

(723 puan) tarafından
Bugün de dinlenme git dedin yani:)))
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben hiç aksatmiyorum evde tempolu olduğum yerde bin adım atıyorum çok.faydasini gördüm diyetimle birlikte geçen persembeden bu yana 2bucuk kilodan fazla gitti sen sağlık için yapıyorsan git tabi 
(723 puan) tarafından
Kilo vermek için salona gidiyom canım bende.bugun dinlensem mo demistim işte hamliktan sağ baldırın biraz basınca açıyor gibi de
tarafından
Evde kalırsan ertesi gün yine aynı olucak o yüzden kas ağrısı sen yürüdükçe gecicek
0 oy
tarafından
Kesınlıkle git canım
(723 puan) tarafından
Acısa bile boşver devam bırakmak yok mu diyosun yani kuzu
tarafından
Aynenn canım pes etmek yok :)
(723 puan) tarafından
Salona gidiyom kuzum bende sağ bacağım çok kasti valla ya :/ yatay bisiklet var muhtemelen onu cevirirken oldu
tarafından
Canım sımdı hamladın ya birden yapınca agrı olur ama zamanla duzelır
0 oy
tarafından
Ben 5 ay gittim .cok faydasını gördüm.  Kendimi yorgun hissettiğimde sadece kardiyo yaptım sen de öyle yap
(723 puan) tarafından
Zaten kardiyo yapiyom kuzum aslında. Bisiklet kodi bandı eliptik bisiklet onları kullaniyom
tarafından
Hmm biraz da ağırlık çalış o zaman
(723 puan) tarafından
Şuan ağırlık yapamicaz dedi antrenör ama bilmiyom ki kuzum
0 oy
(12,763 puan) tarafından
Hamladigi için aciyo spor ile açılacak bacağa çok yüklenmez sin ama gitmez sen dinlenir yarın gidince tekrar ağrıların olur 
(723 puan) tarafından
Öle mi dersin kuzum ara versem yine agricak yani :/ o zmn en iyisi gitmek.her gün de yapmayın diyolar arada dinlenin diyolar ya o dinlenme arasını ne zmna koysam mesela
(12,763 puan) tarafından
Haftada 1 olur 10 günde 1 de olur vücut dinlenmesi de gerekiyor tabi orda spor hocan vs varsa o daha iyi planlar
0 oy
(1,803 puan) tarafından
Hic ara verme vücudun iyice alışsın 
(723 puan) tarafından
O zmn acısa bile gitcem.ara da dinlenme yapın diyolar ya onu alıştıktan sonra mi yapsam acaba
(1,803 puan) tarafından
Misal 2 hafta git duzenli 3 gün ara ver daha sonra duzenli olarak 1 hafta git 2 gun dinlen
0 oy
tarafından
Madem spora yazıldın vaktinde var git canım 
0 oy
(890 puan) tarafından
Yap sporunu canım imkan varken git 
0 oy
(1,930 puan) tarafından
Hiç beklemeden git bence 
0 oy
(6,849 puan) tarafından
Gittikçe bünye alışır koş hadi :)
0 oy
(2,022 puan) tarafından
Tabikide git hamlık  yani kas yirtilmaların  oldu merak etme bu kötü birsey degil o yirtilmalar  kendini onariyor  ve daha güçlü oluyor sakin ara verme devam

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 133 göst.
+1 oy
3 cevap 194 göst.
22 Şubat 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zeynosss (13,472 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 216 göst.
+1 oy
2 cevap 131 göst.

Kategoriler

1,476,958 soru

24,176,437 cevap

336,131 kullanıcı

...