Slm hanımlar, karşı komşum öyle yapışık ve tavırları tutarsız birisi ki, buraya nasıl ne şekil anlatacağım bilemedim, bı öyle bı böyle yani 2 yıl oldu buraya taşımalı, baştan beri isinmadim covid öncesi 2 kez gittimse toplamda, o da 4.5 kez gelmiştir, sürekli kapıma tıklar naptın nasılsın, uyuyormu uyanık mi demez. Eşim vardiyalı çalışıyor rahatsız oluyor uykusu dağılıyor dediğim halde hep devam ederdi, kışları kayınvalide ile yaşıyor olunca ondan çekiniyor kapı tiklamalari aza indi Şükür, ama bu sefer watsaptan sardı, sabahın 6 sında günaydın mesajlari, alıntı çiçek böcek resimleri gün içinde habire atıyor, okumadan siliyorum.. hamilelikten dolayı gece uyuyaamayip sabah uykuya daldigimi öğleye kadar uyuduğumu bile bile, ya fatura sorma bahanesiyle ard ardaa 8.9 kez arar o tel açılana kadarr hiç pes etmez, uyarıdan anlamıyor, hadi kapı komşusu diye engelleyemirum da ,bı iş gelse başımıza ilk yine ona muhtaç kalırız belki diye, ama bıktım ya 2 kez gelmek istedi covidden dolayı kabul etmedim, yüzsüz napicam daha, benden yaşça 9yas falan büyük de.