0 oy
301 göst.
Diğer kategorisinde (115 puan) tarafından
Slm hanımlar, karşı komşum öyle yapışık ve tavırları tutarsız birisi ki, buraya nasıl ne şekil anlatacağım bilemedim, bı öyle bı böyle yani 2 yıl oldu buraya taşımalı, baştan beri isinmadim covid öncesi 2 kez gittimse toplamda, o da 4.5 kez gelmiştir, sürekli kapıma tıklar naptın nasılsın, uyuyormu uyanık mi demez. Eşim vardiyalı çalışıyor rahatsız oluyor uykusu dağılıyor dediğim halde hep devam ederdi, kışları kayınvalide ile yaşıyor olunca ondan çekiniyor kapı tiklamalari aza indi Şükür, ama bu sefer watsaptan sardı, sabahın 6 sında günaydın mesajlari, alıntı çiçek böcek resimleri gün içinde habire atıyor, okumadan siliyorum.. hamilelikten dolayı gece uyuyaamayip sabah uykuya daldigimi öğleye kadar uyuduğumu bile bile, ya fatura sorma bahanesiyle  ard ardaa 8.9 kez arar o tel açılana kadarr hiç pes etmez, uyarıdan anlamıyor, hadi kapı komşusu diye engelleyemirum da ,bı iş gelse başımıza ilk yine ona muhtaç kalırız belki diye, ama bıktım ya 2 kez gelmek istedi covidden dolayı kabul etmedim, yüzsüz napicam daha, benden yaşça 9yas falan büyük de.

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çok yüz vermişsin 
(115 puan) tarafından
İnan ki hiç yüz vermedim, ters cevaplar veririm, hiç samimiyet kurmadım ki, akli dengesi sanki yerinde değil gibi, durduk yerde diğer komşulara satasir, ertesi gün kahveni icicem der gider özür diler. Öyle birseyy
-Reklam-
0 oy
(978 puan) tarafından
Mesajlarını sessize alabilirsin ama kalbini kirma derim belli ki yakın görmüş seni kendine yalnız hissediyo
(115 puan) tarafından
Bı komşuyla kavga edince eşleri de dahil olmuş, adam demiş benim eşimin psikolojisi bozuk diye. Eşi bile öyle deyince insan korkuyor da açıkçası, kardeşleri ailesi hep yakınında, benim kimsem yok aslında burda, bilemiyorum cnm , kirmamak için çabalıyorum, biri benim msjlarimi okumasa cvp vermese , kabul etmese yüzüne bakmam acikcasi
0 oy
(14,062 puan) tarafından
Kalbini kırmadan aranızdaki komşuluğu bitir kısa ve net 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 342 göst.
0 oy
1 cevap 152 göst.
0 oy
23 cevap 1,214 göst.
20 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Masallarulkesi_ (241 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 166 göst.
23 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,955 soru

24,176,388 cevap

336,129 kullanıcı

...