0 oy
347 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (166 puan) tarafından

Arkadaşlar bugün farklı hastanede kan verdim 709.7 çıktı. Normalde her zaman kan verdiğim yer değildi. Her zaman aynı yerde 2 katına çıkıyordu. En son 578.12 idi bu defa aynı yerde kan vermedim başka hastaneye gittim 709.7 çıktı. Doktor 2 gün sonra yine gidip kan ver yükselmezse dış gebeliktir müdahale ederiz dedi. Ayy ben çöktüm farklı cihazların etkisi var dediniz gelip her zamanki yerimde kan verdim. 578.12 den 1085.41gösterdi. Sizce nasıl artmış mi 2 kat. Yani bu değerler cihaz farklılığı olduğu için mi böyle oldu

image

7 Cevaplar

0 oy
(5,328 puan) tarafından
Artmış  ama neden cihaz böyle sonuç gösteriyor ki keseye bakmadı  doktor
(166 puan) tarafından
Baktı canm görünmedi hatta değer düşük cuma gel eğer yüksek çıkmazsa iğne vurup atacağız dedi :(( normalde düzenli artar idi ama o hastanede 709 çıktı dayanamadım her zaman kan verdiğim yerde verdm 1085.41gösterdi. Inşallah cuma günü onların değeri 2 kat gösterir de bu telaşım boşa çıkar. Dış gebelik olmasın çok korkuyorum
(5,328 puan) tarafından
Kuzum ben hamileliğimi  kan sonucu da 39 olduğunu öğrendim 1 hafta sonra 500küsür çıktı doktor  haftaya gel keseya bakalım dedi hiç boş gebelikten şüphe etmedi seninde değildir Allahın izni ile
(46 puan) tarafından
Bana doktor 2000 uzerinde olmasi lazim kese gorunmesi icin demisti
(5,328 puan) tarafından
Yoo benim 537 çıkmıştı kesede göründü 9 haftalıkkende kalp atışını duydum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Degeelwrın yuksek canım cihazdan farklılık olabolır
(166 puan) tarafından
Inşallah canm benm yaa doktor 2 gün sonra yine bakalm. Dedi inşallah o zaman onların cihazında da artmış olur. En azından. Rahatladim az da olsa umarm onlarınki de artar. Öyle söylemesi korkuttu burda cihaz farklılığı deyince iyiki vermişim kan
tarafından
Canim hıc canını sıkma farklı cihazdan oyle cıkıyor baksana yukselmıs binler de
0 oy
tarafından
Her laboratuvar in aralıkları sonuç değerleri farklı olur o oZel hastanede vermiş olsaydın daha önce az çıkıp su an iki katı çıkacaktı o yüzden hep aynı labaratuvar u kullanın ve hamilesiniz artık stres yapmayın düzenli artış olmuş rabbim saglicakla kucağınıza almayı nasip etsin
(166 puan) tarafından
Inşallah canm benm yaa doktor 2 gün sonra yine bakalm. Dedi inşallah o zaman onların cihazında da artmış olur. En azından. Rahatladim az da olsa umarm onlarınki de artar. Öyle söylemesi korkuttu burda cihaz farklılığı deyince iyiki vermişim kan
0 oy
(5,397 puan) tarafından
2 günde 578 den 1085 e çıktıysa gayet iyi. Inşallah bir sıkıntı olmaz 
(166 puan) tarafından
Amin canm benm amin inşallah ya
0 oy
(8,061 puan) tarafından
Gayet güzel katlamış 
0 oy
(15,252 puan) tarafından
Cuma gitme bekle biraz 1 hafta daha benim değer 3 bin küsürdü keseyi gördü o zaman.şu an kese görmek için ufak bence zaten. 
0 oy
(724 puan) tarafından
Güzel çıkmış sonucun stres yapma ya inşaallah sağlıklı gebeliktir değerin anca 1000 olmuş kese görünür şimdi inşaallah 
(724 puan) tarafından
Bazen tek doktorla da kalmamak lazım başka doktora da görün istersen

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 381 göst.
0 oy
8 cevap 361 göst.
9 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 382 göst.
11 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Blaablaa (76 puan) tarafından soruldu
0 oy