0 oy
648 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Yarın kızım 1 aylık olucak kızlar Allah'ın izniyle ❤️:angel:

Nasıl konsept yapsam bir fikrim yok yaa . Aslında kafamda birşey var ama sizce saçma mı olur ? 

Fotoğrafçılar sepet içine uyutup koyuyorlar bebekleri öyle çekiyorlar. Bende kendimce sepet hazırladım şimdi kıyafetleri fazla yok kızımın var ama hepsi çok büyük geliyor 0-3aylik olmasına rağmen kızım zayıf olduğu için içlerinde olabilecekleri ölçtüm inşallah olurlar daha bunları hiç giydirmedim. Çok heyecanlıyım kızlar tek başıma yarın hazırlayıp cekicem gönül isterdi ki biri yanımda olsun kızımla resmimiz olsun diye. Ön kameradan çekiyorum ama güzel pozlar olmuyor elim titriyor kız hareket ediyor bulanık çıkıyor. Başka birinin çekmesi gibi olmuyor. Akşam eşim gelince inşallah cektircem..:happy:

Resim aticam kızlar sizce güzel olmuş mu saçma bir fikirmi ?

Yada herkes gibi yatak ustundemi çeksem kelebekli örtüyü serip?

image

image

image

image

image

14 Cevaplar

0 oy
tarafından
Nice yaşları olsun cnm tulum güzel bence 
tarafından
Aminn canım . Bende tulum diye düşündüm ama hevesleniyorum tulumlu çoraplı çok tatli duruyorlar :))
-Reklam-
0 oy
(4,148 puan) tarafından
Ay ne kaadar ozrnmissin tatli olmuss bn kizimin oyuncak besigine yatirmistim :-))
tarafından
Çok güzel olsun istiyorum canım elimdeki imkanlarla bu kadar oluyor :)) bende beşiğine koysam mı bilmiyorum yukardan nasıl cekeceksem ?
(4,148 puan) tarafından
Sandalyeye cikicaksinn ben bugun ek gida yaotim gormedin mi atim buraya bak hemen
tarafından
Baktım canım göremedim ?
0 oy
tarafından
Nice yılları olsun prensesin zıbın tatlı 
tarafından
Teşekkür ederiz cnm  ❤️
0 oy
(4,148 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Baktiysan sildim♥️♥️♥️
(4,148 puan) tarafından
Yaaaa cok teşekkür ederim canmm cok sagol♥️
tarafından
Bende görebilirmiyim ranacim benimde çekmem lazim
(4,148 puan) tarafından
Atiyim hemen silicem canm
tarafından
Bekliyorum canim
(4,148 puan) tarafından
Postun basina attim canm
0 oy
(5,213 puan) tarafından
eneee sen doğum yapalı bi ay oldu he. ne çabuk geçti 
tarafından
He valla daha dün gibiydi hamile postu açtığım gün :))
(5,213 puan) tarafından
nice sağlıklı ayları yılları olsun bebişin sizle beraber inşallah bu arada hepsi ayrı güzel bence. ben dayanamaz hepsini giydirir çekerdim heralde ☺️
tarafından
Güzel mi gerçekten :)) teşekkür ederim canım benim b3nde öyle yapmayı düşünüyorum hepsini giydirip cekecem biraz yorulcam tek başıma ama olsun ❤️
0 oy
(1,805 puan) tarafından
Yaaa zaman ne cabuk gecio 1 ay olmus bile nice nice guzel yillari olsun inşallah  prensesin sabirsizlikla bekliorum fotograflari⚘⚘
tarafından
Canımsın yaa çok çok teşekkür ederim canım ❤️❤️
(1,805 puan) tarafından
Koyu renk veya cıvıl şal falan varsa canimin içi  onada sarabilirsin bandana 1 tanede misss sütüdyo da öyle yapiolar ya☺
tarafından
Cıvıl şal diye mi soyleyip alicam canım ? Eşime söyledim bandana ve çorap al dedim kapanmadan yetisirsem alicam dedi inşallah alır kuzumm ❤️❣️
(1,805 puan) tarafından
Sling gibi oluo ya kuşum  hani şal gibi iste ona sariolar uyurken cekiolar ya onu anlatmaya çalıştım  ama şal falan olmadi galiba☺☺☺☺
Ama eminim sen daha guzelini yapacaksin❤❤
tarafından
İnşallah kuzum youtubeden video izledim cnm şimdi anladım ne demek istediğini tek renk oluyor bnim izlediğim videoda öyleydi kalp yapıyor o şaldan şuan yada yarın alma şansım yok kızdan dışarı çıkamıyorum ankarada havalar soğuk biraz. Birde daha tam iyilesmedim. Yanımda biri olsaydı aldirirdm valla güzel hoş duruyor balım ❤️
0 oy
(826 puan) tarafından
Çok iyi fikir bence. Bide böyle fotoğraflar bebekler elbise giymezler canım bi tek bezde yada bezin üzerinden bişey takarlar. Örgü gibi şeyler internette çoook çeşit çok  güzel fikirler var canım. Pintereste bak orea çok iyi şeyler oluyo. 
0 oy
(163,261 puan) tarafından
giyimler cok tatli yaa
0 oy
tarafından
Sen ne yapsan güzel olur funda seviyorum seni çok samimi iyi bir insansin 
tarafından
Teşekkür ederim kuzum herzamn yorumlarınla mutlu ediyorsun beni sende çok içten birisin güzel yureklisin ❤️
tarafından
❤❤❤❤❤
0 oy
(4,148 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Sanirim baktiniz sildim♥️
(4,148 puan) tarafından
O an aklimiza ablalarn oyuncak besigi g3ldi :-)
tarafından
Çok hoş olmuş canım bende dün yaptım şu sepetten lazımdi bana bulamadım:(((
(4,148 puan) tarafından
Sennki nasildi. Sepet bnde minnosken bulamadim.meger catidaymis yeni buldum :)
(4,148 puan) tarafından
Anaaamm nasil tatli yapmissin  bende de o poattan yok maselef hafika olmus
(4,148 puan) tarafından
Aynn yaaa birlesse harika  olurmus
0 oy
tarafından

Bence güzel sepet uyut yüz üstü koy içine bacaklarını topla elini de yanağına koy totosunu yediğim <3

0 oy
tarafından
Tukum daha minnoş tatlı cnm nice ayları yaşları olsn cnm

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 332 göst.
1 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 319 göst.
27 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 406 göst.