0 oy
403 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar annem sürekli eşimi eleştiriyor yapma diyorum yeni telefonla konuşuyoruz eşim asker yıllık izni sordu dedim varda bilmiyoruz tokata gelmem galiba gelen giden çok diye dedim gelin va hiç demedi hala yerinizden oynamayın para gidiyor sonuçta vs diye dalga geçiyor sürekli canımı sıkıyor konuşmak hiç istemiyorum tek ben miyim böyle olan acaba esim bir güne bir gün eleştirmez etmez annem sürekli yeriyor diyorum boşansam  napcan yapma diyorum anlamıyor işte sende çok alingansin diyor 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından

Sen eşinle aranda bir sorun olunca annene yansitir misin

tarafından
Yok anlatmam hiç sesimden anladı Bi iki kere hamilelik zamanımda o kadar anlatmadm bile
tarafından
Benim annem ilk zamanlar dedigin gibiydi simdi ove ove bitiremiyor damadını degisen ne oldu bilemiyorum :))
-Reklam-
0 oy
tarafından
K b ama cnm bi insann anesi kızımın yuvası bozulmasn diye elinden gelen herşeyi yapar ama senin annen bence yuvanızın bozulması için elinden ne geliyosa yapıyo eşin annene kmtü bişi de demiyo annenin onu eleştirdiği kadr o yapmıyor annenin amacı ne anlamadm
tarafından
Anlamadm annen eşini sevmiyo heralde çünkü bunun bi açıklaması olmz ki sevmiyo diye eleştryodur
tarafından
Ama benim hattım içi yapmaması lazım değilmi
tarafından
Bak sana bişi dyimmi malesef ki benm annemde öyle ama benm eşimi çok sever hiç eleştrmez diğr iki damadndan üstün tutar bi eniştemi hiç sevmez hep eleştirir hep bişiler söyler anneme niye yapıysn dedkçe sevmiyorum onu diyor bence hatır diye bişi yok bu devrde herkes gözüne gireni sever
tarafından
Doğrudur canım ne diyimki  bazen diyorum inşallah kardeşiminkini de sevmez diye de sonradan da kendi fesatliginda bogulsn
tarafından
Boşvr sen kulak asma eşinle ilgili söylediklerni umursama bile
0 oy
(2,127 puan) tarafından
Kız herşeyi büyüklere deme anneler hep idare ettiği için vizede bunu söylüyor yani kendim den öyle biliyorum. Ama ağır bir hatası olmadıkça halletmeye bak erkekler anlamaz canm o yüzden bize düşüyor hep. Bazen insanın eşi gibi olmuyir
tarafından
Demem ki hamileyken  hayiflandim yalana gerek yok ama 5 yıllık evliyim tartışırız ama sebebi annemlerdi genelde
(2,127 puan) tarafından
Anladım canm
0 oy
tarafından
Öz annen mi bunları yapan pes yani 
tarafından
Anne de yapıyorsa nedeyim ben kuzum yani
tarafından
Gerçekten hiç konuşmak istemiyorum
tarafından
Neyinden konuşacaksın kuzum yani böyle yapılmaz ki kötü Bi eşin olsaydı o zman iyi anne olurdu demek annen
tarafından
Galiba bilmiyorum ağrıma çok gidiyor demesi lazım uzaktasın eşinle iyi geçin soyle böyle diye
tarafından
Ayenn onun sana demesi lazım yani
0 oy
tarafından
Asla esine laf soylettirme o seni sende onu korumak zorundasin. Benim annem en ufak birsey demez damatlarina
0 oy
(68 puan) tarafından
Canim benim de aynı valla ne eksik ne fazla bende anlamış degilim

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 712 göst.
20 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 444 göst.
12 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde yesmesn (746 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 511 göst.