0 oy
916 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (163 puan) tarafından
Merhabalar, eşimle bazı konular yüzünden tartışmıştık ve yaklaşık 5 gündür konuşmuyoruz sadece şunu al ver gibisinden önemli şeyler dışında konuşmuyoruz küsüz  ,ben asla küs duramayan bir insanım normal dede tartışsak ilk adımı.ben atar uzatmazdım barışırdık ama bu sefer ilk adım atan taraf o olsun hep ben atıyorum diyerekten bende aynı o gibi davranıyorum ama eşim  hic rahatsız bile olmuyor bu konudan durumdan çaba sarf etmiyor barışmak gönlümü almak için  konuşma sa 1 yıl konuşmaz herhalde, mesela ben eşimle küs olduğumda bir yerden sonra rahatsız olur vicdanım rahat etmezdi üzülürdüm şimdide aynı şekilde barışmak konuşmak istiyorum ama o hâlâ gurur yapıp duruyor bende bu sefer ilk adımı o aticak hep ben atiyordum deyip konuşmuyorum ama onun böyle rahat olması hala diretmesi zoruma gidiyo hamileyim üstelik 2 haftam kaldı doğuma da,aynı evde yatakda 2 yabancı gibiyiz ,umursamıyor severek evlendik bazen aklıma herşey geliyor ,:( benim suçlu oldum kadar kendiside suçlu kavga ettimiz konuda, ben şimdi napiyim insan bir gün küser iki gün küser ama eşim hic demiyor hamile çocuğumuz olacak böyle şeyler uzatılmaz falan diye düşünmüyor bir görseniz öyle yabancı gibi davranıyorki ben kendimi zor tutuyorum bazen ona sarilmamak için onu çok özlüyorum fakat onda hic tık yok ,benim vicdanım rahat etmezken böyle küs küs o gayet.annesigille  bacılarıyla telefonda gülüp eğleniyor kalbim kırılıyor, zaten kavga etmemize neden olan kişide kaynanam di,,sizce.ben ne yapım arkadaşlar lütfen tavsiye verin böyle hiç bir şeyin tadı tuzu yok ama o çok rahat ben o konuşsun adım atsın istiyorum ?:( 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Aldatma,dayak, hakaret, küfür yoksa inatlaşmaya gerek yok ha sen ilk adımı attın ha o bu saydıklarım yoksa gurur geçersiz sayılır canım 
(163 puan) tarafından
Ben zaten gurur yapmıyorum ki canm ondan bekliyorum bu seferde sandıklarından hic biri yok şükür
-Reklam-
0 oy
(53,863 puan) tarafından
sende rahat ol aileni arkadaslarini ara farkındadır o senin üzüldüğünn ondan umursamiyodur
(163 puan) tarafından
Bende öyle yaptım canm bende kendi ailemle konuştum güldüm ettim ama benim içim hep bi yerde buruk
0 oy
tarafından
Hep sen adım atarsan senden bekler hatali olsa bile senden bekler adimi sunu unutma kim hatali ise karsi tarafin gönlünü alir sen hep alttan alirsan senden bekler hep hatali olsa bile hatasini görmez  ya varya oyle sinir oluyorum hamile lohusa kadinlara sıkıntı stres vereni hassas donemimizde kuduruyo sanki bokyiyenler 
(163 puan) tarafından
Sorma sorma canm inan kendi ailem hariç hic ama hiç kimseden bu hamilelik dönemimde hassasiyet görmedim baksana eşim bile böyle yapıyor bana moral vereceği halde
tarafından
Sende umursama dogumunu orda yap bunlar seni strese sokucak depresyon Allah korusun bebişin olcak kendini ve bebegini düşün seni düşünen peşine gelirdi zaten
(163 puan) tarafından
Aynen öyle canm olucak inşllah
0 oy
tarafından
Bende düneyin eşimle tartıştım bende esimin ailesini hiç sevmiyorum  bende severek evlendim ve benim gebe kalmamıda o istedi her evlilikte olur  tartışma üzme kendini ben artık alıştım kavgaya tartısmaya hayatîmın birer parçası oldular 6 haftalîk gebeyim bende  büyüklük sende  kalsn konuş eşinle  Barışın şuanki insanoglu çok degişmiş ben 19 yaşındayım sanki 40 yaşıma basmışım inatlaşma eşinle herşey olacagina varir HAKIMIZDA HAYIRLISI OLUR  INSALLAH  sende stresten uzak dur kendine iyi bak❤❤
(163 puan) tarafından
Inan kendisi bilir buna sebebiyet veren annesi kendide biliyor ama annesini aramadan edemiyor banada böyle davranıyor hakmi bu hayırlısı artık canm saol
tarafından
Bende eşimin annesini hiç sevmiyorum o kadar sevmiyorumki kaynanam anne vs hiç kullanmadim kullanmamda layik degil cunki sende inadına eşinle arani iyi tut  emin ol ben seni cok iyi anliyorum  üzülme stres yapma kendini azarlama düşünme bebeyin için takma okey mi canm❤❤
(163 puan) tarafından
Tamam canm inşallah ama.esimde hala adım atmıyor ben attım gine o yine atmadı hala.tripli soğuk uzak yoruldum...
tarafından
Bende konuşmuyorum eşimle bu sabah kıyafetlerini ütüledi kahvaltısını hazırlayıp gitii  bende zerre eleşmedim işine madem trip atiyor abuk subuk konusuyor işinide kendi yapsn
Yorulmana gerek yok  emin ol senin eşin benimkinin yanında hiçbirsey ben artık üzülemiyom bile sende
Takma gönlünü ferah tut hemen pes etme hırs yap bu adamı kendi tarafıma cekecem diye ben ne yaptm boş   kendi bildigini yapiyor insallah seninki öyle olmaz
(163 puan) tarafından
Inşallah ama inan bizimkide hic yani karim haklı o.ne.derse tamam demiyor kolay kolay çok zor kendi tarafıma çekmek bende yoruldum
0 oy
(2,038 puan) tarafından
Ayy aynı bizi anlatmışsın kuzu evliligimizin ilk yılları bizimde öyle geçti birde benim eşim kolay kızan bir insan düşün tartisirdik yada o benim hiç anlam veremedigim birşey yüzünden kuserdi 1-2 gün öyle tripli geçerdi ben dayanamaz konuşurdum alttan alırdım derken adam alıştı sürekli ilk adımı benim atmama sonra hamile kaldım doğuma az bir zaman kaldı eşimi uyardım bak doğumdan sonra sakın böyle yapma sütüm kesilir filan en azından o dönemde dikkatli ol dedim ve adam daha 1 aylık doğum yapmış halimle bana küstü o kadar sinirlendim ki sütüm nerdeyse kesilme noktasına geldi hatta bebegimde rahatsizdi o ara sariligi geçmiyordu enfeksiyonu çıktı hergün iğneye götürüyoruz küçücük bebeği benim göğüs yaram var aşırı kabızlık üstüne birde o eklendi inat ettim o hatasını anlamadan barismiycam dedim 1-2 gün küs duramayan ben 1 hafta konuşmadım onunla sonra o geldi sirnasmaya başladı bende içimde biriktirdiğim herşeyi kustum ona uyarmıştım seni bak sütüm kesiliyor vebali boynuna dedim çok zoruna gitmiş 3 günde öyle konuşmadık derken tam 10 gün sonra barıştık hiç alttan alma bırak hatasını anlasın 
(2,038 puan) tarafından
Biraz uzun oldu hakkını helal et :) bu arada o günden sonra daha az küsüyoruz ve her zaman barışmaya gelen o oluyor :)
(163 puan) tarafından
Aynen canm ama hiç hatasını anlıcak gibi durmuyor 5 gün oldu hic neredeyse oda benden bekliyor sanirim ama huylu huyundan vazgeçmez ben biliyorum :( hayırlısı artık ne diyim
(2,038 puan) tarafından
Biraz daha sık dişini canım anliycaktir oda
(163 puan) tarafından
Öyle yapacağım cnm ben bekleyeyim biraz daha

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 489 göst.

Kategoriler

1,468,686 soru

24,062,384 cevap

330,204 kullanıcı

...