Merhabalar, eşimle bazı konular yüzünden tartışmıştık ve yaklaşık 5 gündür konuşmuyoruz sadece şunu al ver gibisinden önemli şeyler dışında konuşmuyoruz küsüz ,ben asla küs duramayan bir insanım normal dede tartışsak ilk adımı.ben atar uzatmazdım barışırdık ama bu sefer ilk adım atan taraf o olsun hep ben atıyorum diyerekten bende aynı o gibi davranıyorum ama eşim hic rahatsız bile olmuyor bu konudan durumdan çaba sarf etmiyor barışmak gönlümü almak için konuşma sa 1 yıl konuşmaz herhalde, mesela ben eşimle küs olduğumda bir yerden sonra rahatsız olur vicdanım rahat etmezdi üzülürdüm şimdide aynı şekilde barışmak konuşmak istiyorum ama o hâlâ gurur yapıp duruyor bende bu sefer ilk adımı o aticak hep ben atiyordum deyip konuşmuyorum ama onun böyle rahat olması hala diretmesi zoruma gidiyo hamileyim üstelik 2 haftam kaldı doğuma da,aynı evde yatakda 2 yabancı gibiyiz ,umursamıyor severek evlendik bazen aklıma herşey geliyor ,:( benim suçlu oldum kadar kendiside suçlu kavga ettimiz konuda, ben şimdi napiyim insan bir gün küser iki gün küser ama eşim hic demiyor hamile çocuğumuz olacak böyle şeyler uzatılmaz falan diye düşünmüyor bir görseniz öyle yabancı gibi davranıyorki ben kendimi zor tutuyorum bazen ona sarilmamak için onu çok özlüyorum fakat onda hic tık yok ,benim vicdanım rahat etmezken böyle küs küs o gayet.annesigille bacılarıyla telefonda gülüp eğleniyor kalbim kırılıyor, zaten kavga etmemize neden olan kişide kaynanam di,,sizce.ben ne yapım arkadaşlar lütfen tavsiye verin böyle hiç bir şeyin tadı tuzu yok ama o çok rahat ben o konuşsun adım atsın istiyorum ?:(